Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(kissa666 @ 2012 09 07, 15:43)
as kas 1,5men sruogelem dazau  unsure.gif  bet aisku noretusi kas menesi... bet po 100lt moket  doh.gif  doh.gif

as irgi panasiai dazausi sruogelem...Ir visada sumoku truputi virs 100lt. doh.gif nes jei dazau tai ir galiukus pakerpu,bet labai minimaliai,taip noriu kad sparciau augtu man jie...noris man ilgesniu... blush2.gif
Atsakyti
Turiu tokiu nemazai graziu ir prikolnu sentenciju 4u.gif

Aš nepavydžiu, kai pamatau savo ex su kita, tėvai mane visuomet mokė atiduoti savo panaudotus žaislus likimo nuskriaustiesiems... thumbup.gif

Prabudau, nusiprausiau, pasipuošiau, nusišypsojau ir išėjau pasaulį puošti! thumbup.gif

Tai ne aš neturiu vaikino. - Tai nei vienas vaikinas neturi manęs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Grįžau namo, perkėliau praeitį į šiukšlinę, suformatavau jausmus, parsisiunčiau gerą nuotaiką, paleidau naują gyvenimą ir viskas yra geraaaai smile.gif

Idealus vyras - tas, kuris myli, gerbia, vertina, supranta, rupinasi, brangiai rengia ir seksualiai nurengia biggrin.gif

Jeigu as jums skambinu 2val nakties, nekelkit ragelio Nekokia tai ne AS! O jeigu ir as, tai jau nekokia! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 07, 22:28)
Turiu tokiu nemazai graziu ir prikolnu sentenciju  4u.gif

Aš nepavydžiu, kai pamatau savo ex su kita, tėvai mane visuomet mokė atiduoti savo panaudotus žaislus likimo nuskriaustiesiems...  thumbup.gif

Prabudau, nusiprausiau, pasipuošiau, nusišypsojau ir išėjau pasaulį puošti! thumbup.gif

Tai ne aš neturiu vaikino. - Tai nei vienas vaikinas neturi manęs thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Grįžau namo, perkėliau praeitį į šiukšlinę, suformatavau jausmus, parsisiunčiau gerą nuotaiką, paleidau naują gyvenimą ir viskas yra geraaaai smile.gif

Idealus vyras - tas, kuris myli, gerbia, vertina, supranta, rupinasi, brangiai rengia ir seksualiai nurengia  biggrin.gif

Jeigu as jums skambinu 2val nakties, nekelkit ragelio Nekokia tai ne AS! O jeigu ir as, tai jau nekokia!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
jeeeeeeee, tuoj mes su kissa kluban biggrin.gif
miniako užsidėti nedrįsau, gal ryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 07, 22:01)
jeeeeeeee, tuoj mes su kissa kluban biggrin.gif
miniako užsidėti nedrįsau, gal ryt  lotuliukas.gif

na ziuresim, jei tu ryt busi su miniaku, as gal suknele uzsidesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 07, 22:02)
na ziuresim, jei tu ryt busi su miniaku, as gal suknele uzsidesiu biggrin.gif

jei rasiu ka prie miniako, tada busiu!
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 07, 22:04)
jei rasiu ka prie miniako, tada busiu!

na tai parasysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 07, 22:07)
na tai parasysi  biggrin.gif

apsireiksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 09 07, 20:56)
kaip sruogelem, jei gerai dirba, kaina so so so. Uz mano plauku parudinima ima nemazai... Tai zinokit pati siandien nusipirkau prof beamoniakus dazus is kirpyklu pardes ir pati tepliosiuos. 22 lt tai ne 100 Lt ir mano saknys ataugusios mandrumo nereikalauja. Tik biski sviesinsiu dazant ataugusius pora tonu sviesiau. Blyyyyyyyyn kaip noris pokyciu  lotuliukas.gif

Aš tai profesionalę turiu namie, todėl man ir atrodo brangu, kai man iš viso nieko nekainuoja biggrin.gif Oi, būtų skaudu kaskart tiek pinigėlių atiduoti. Nors dabar plaukams nieko nedarau ir iš viso nežinau, ko noriu, kaip ir gyvenime biggrin.gif Man kažkaip labai būna susiję, jei kokie pokyčiai gyvenime, tai iš karto ir ant galvos matosi biggrin.gif
Atsakyti
man noris dabar drastisku pokyciu (aisku, kad jausicausi grazesne be visa ko biggrin.gif ), bet..... auginau auginau tuos plaukus lotuliukas.gif o ir kardinalu spalvos keitmas reiskia ju balinima ir dejima naujo atspalvio biggrin.gif aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... tokie norai turetu uzeiti pavasari, o ne dabas.

p.s. su mano guminukais suuuudas... Pardavejas pasiuntiniu pastui nenurode mano nr, jie veze botus - nerado. Paliko lapeli, kad Rodunios kelias 9 reiks atsiimti. O ten nusigauti BOZE MOJ blink.gif kainuos man tas malonumas 3 val.... doh.gif ir tik penktadieni. Nes kitom dienom dirbu ilgai. zooooodz...
Atsakyti
Labaaaas mirksiukas.gif

QUOTE(kvyka @ 2012 09 08, 15:20)

p.s. su mano guminukais suuuudas... Pardavejas pasiuntiniu pastui nenurode mano nr, jie veze botus - nerado. Paliko lapeli, kad Rodunios kelias 9 reiks atsiimti. O ten nusigauti BOZE MOJ  blink.gif  kainuos man tas malonumas 3 val.... doh.gif  ir tik penktadieni. Nes kitom dienom dirbu ilgai. zooooodz...

o kodel i Rodunios kelia? blink.gif blink.gif blink.gif o ne i tavo pasta turejo atvezti?
6dieniais jie nedirba? g.gif
Atsakyti
va tame ir esme, kad Pasiuntiniu pastas (nors tie kurjeriai pasto) turi savo ofisa Rodunios kelyje (kaip ir muitine pasto...). Ir i PASTA NEPRISTATO... Pravalas kazkoks. O darbo laikas irgi ju tik darbo dienom iki 18 val.... doh.gif
Atsakyti