Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(kvyka @ 2012 09 08, 15:37)
va tame ir esme, kad Pasiuntiniu pastas (nors tie kurjeriai pasto) turi savo ofisa Rodunios kelyje (kaip ir muitine pasto...). Ir i PASTA NEPRISTATO... Pravalas kazkoks. O darbo laikas irgi ju tik darbo dienom iki 18 val....  doh.gif

eina sau doh.gif tikrai pravalas tada unsure.gif na nieko, reikia tiketis kad bus geri orai, ir tau neprireiks dabar guminiu ax.gif

as tai pasizadejau sau nepirkti nieko dabar, o prancuzijoj apsipirkti smile.gif
Atsakyti
Hey, kaip savaitgaliaujat? mirksiukas.gif Aš kaip ir planavau- tinginiauju rolleyes.gif

Aha, nebus to lietaus dabar, Kvyka mirksiukas.gif Turėsi dar daug gražaus laiko savo guminiais pasidžiaugt smile.gif

Kissa666, oi man atrodo apturėsi superinį laiką Prancūzijoj mirksiukas.gif

Parsisiunčiau "Farus", eisiu žiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 08, 17:19)
Hey, kaip savaitgaliaujat? mirksiukas.gif Aš kaip ir planavau- tinginiauju rolleyes.gif

Kissa666, oi man atrodo apturėsi superinį laiką Prancūzijoj mirksiukas.gif

mes tai vakar su rimkka prisisokom thumbup.gif thumbup.gif as su naujais kablais buvau, tai uh.. nejauciu kojyciu doh.gif biggrin.gif siandien jau musu didesne kompanija susirenka ax.gif

as irgi manau kad bus nerealus laikas thumbup.gif ir tikiuos dar grisiu ten ax.gif
Atsakyti

Laba diena... 4u.gif
O as vakar vakare jau lyg geriau jauciausi...o nakti vel buvau pazadinta pilvo spazmu ir skausmo...Zinokit neisivaizduoju koki cia virusa pasigavau, bet susisukus is skausmo guliu ir nieko nedaryti negaliu... verysad.gif savaitgalis...net pavalgyti zmogiskai negaliu...***** blemba...vaistai nepadeda... unsure.gif
Kissamanai Prancuzijoj kainos bus geresnes nei cia?
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 09 08, 15:37)
va tame ir esme, kad Pasiuntiniu pastas (nors tie kurjeriai pasto) turi savo ofisa Rodunios kelyje (kaip ir muitine pasto...). Ir i PASTA NEPRISTATO... Pravalas kazkoks. O darbo laikas irgi ju tik darbo dienom iki 18 val....  doh.gif

jei norodei savo tel. nr, jie turėjo prieš tai pasiskambinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 08, 17:32)
Laba diena... 4u.gif
O as vakar vakare jau lyg geriau jauciausi...o nakti vel buvau pazadinta pilvo spazmu ir skausmo...Zinokit neisivaizduoju koki cia virusa pasigavau, bet susisukus is skausmo guliu ir nieko nedaryti negaliu... verysad.gif savaitgalis...net pavalgyti zmogiskai negaliu...***** blemba...vaistai nepadeda... unsure.gif

vargsiuke tu console.gif

na kiek kalbejau su draugu, tai sake bent jau tie visi vardiniai tai daug pigesni nei pas mus unsure.gif o ir siaip, reiks pasiziuret visokiu outlet'u adresus, tikrai manau kazkas gero bus... bent jau to, ko ner pas mus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2012 09 08, 15:20)
Pardavejas pasiuntiniu pastui nenurode mano nr, jie veze botus - nerado.

QUOTE(rimkka @ 2012 09 08, 17:55)

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 08, 18:14)
vargsiuke tu console.gif

na kiek kalbejau su draugu, tai sake bent jau tie visi vardiniai tai daug pigesni nei pas mus  unsure.gif  o ir siaip, reiks pasiziuret visokiu outlet'u adresus, tikrai manau kazkas gero bus... bent jau to, ko ner pas mus  ax.gif
Papildyta:
tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

ech, aš dar apsimiegojusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 08, 18:55)

as pardaveju puslapyje kurdama savo acounta tel. numeri ivedziau, bet pardavejas, kai atsiunte man ataskaita, joje nesimato. Tik pavarde ir adresas. Lygiai tas pats uzrasyta ir ant to palikto lapelio. Tik pavarde ir adresas... Tai pardavejai tikrai nenurode jiems mano nr. , mano nr. tik kuriant accounta pas juos yra. Tad sou... Laukiau skambucio ir niekas neskambino sad.gif ir nebereikalo. NR neturejo... Ir maza TO, ant lapelio mano pavarde, bet iskraipyta... As vis dar -yte, o lapelyje -iene doh.gif doh.gif doh.gif (kaip mano mama). Dar bus pravalas, jei pateikus dok negausiu siuntinio. Tadu patrakimas butu nesvietiskas
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 09 08, 18:23)
Ir maza TO, ant lapelio mano pavarde, bet iskraipyta... As vis dar -yte, o lapelyje -iene  doh.gif  doh.gif  doh.gif  (kaip mano mama). Dar bus pravalas, jei pateikus dok negausiu siuntinio. Tadu patrakimas butu nesvietiskas

o saskaitoje kur atsiunte pardaveja? g.gif jeigu ten esi yte, tada del visa ko atspausdink ir saskaita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 08, 17:32)
Laba diena... 4u.gif

Seila, aš ir nesuprantu, aš irgi taip ant ribos jaučiuosi, tikrai keista...
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 08, 18:39)
Seila, aš ir nesuprantu, aš irgi taip ant ribos jaučiuosi, tikrai keista...

belle, bet sian tikiuos prisijungsi?
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 08, 18:43)
belle, bet sian tikiuos prisijungsi?

Jo jo... jau galvą išsiploviau biggrin.gif nesijaučiu aš blogai, viskas man gerai, tik kažkaip naktim kaip ir Seilai užeidavo...
Atsakyti