QUOTE(Ethella @ 2012 09 09, 10:44)
Koks gražus saulėtas rytas, ech, dievinu toookius ilgus neskubančius rytus...
Seila kaip Tu?

Seila kaip Tu?

isties oas pasakiskas...Saulyte ritinejasi dangumi...Man siryt jau labai gerai,net leidau sau kavos isgerti puodeli,dvi dienas be jos gyvenau...

Ir as jau apgalvojau kad kuria diena reiks nerti i spinta,padaryti tvarka atejus rudeneliui...

QUOTE(Qwertama @ 2012 09 09, 10:50)
Susimasčiau, o jūs mergaitės grojat kuo nors? Aš tai jokio instrumento rankose nesu laikiusi. Tiesa gal kokioj 5 klasėj, klasiokė bandė mane mokinti pianinu groti, bet kelis klavišus paspaudžiau ir baigėsi 

Baigiau muzikos mokykla, grojau pianinu.Dabar jau aisku nebegroju....nepamenu kada paskutini karta buvau prisedusi...O isties gaila...

QUOTE(rimkka @ 2012 09 09, 11:27)
labas rytas
aš dar lovoj, sunku keltis, kojos neklauso... ir galvą skauda, tik nežinau nuo ko - alkoholio, nedaug miego, surukytos pirmos cigaretės gyvenime ar jau senatvė atėjo...
aha, nenusikabinau nei velnio - trumpas sijonas juos nukabino
, atsikratyt vos ėjo po to...
bet vistiek apsauginiui pasirašyčiau nedraugavus

aš dar lovoj, sunku keltis, kojos neklauso... ir galvą skauda, tik nežinau nuo ko - alkoholio, nedaug miego, surukytos pirmos cigaretės gyvenime ar jau senatvė atėjo...
aha, nenusikabinau nei velnio - trumpas sijonas juos nukabino

Rukei?

As panasiai sakau, pamacius koki grazuoli uz prabangaus BMW vairo: atsiduociau nedraugavus!