Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(rimkka @ 2012 09 09, 13:57)
kur moliniuose puodeliuose kepama - mėsytė, bulvės, morkos ir svogūnai viskas smulkiai kubeliais biggrin.gif mano mama vaikystėj kepdavo - labai skanu...man....

Ir dar tokiuose specialiuose indeliuose, ane? Mano mama irgiiii... Nostalgija rolleyes.gif Labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 09, 15:00)
Ir dar tokiuose specialiuose indeliuose, ane? Mano mama irgiiii... Nostalgija rolleyes.gif Labai skanu.

aha, tik aš jų neturiu, tad kepu stikliniame inde smile.gif
nebloga nuomonė, tinkama mūsų temai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 09, 14:57)
kur moliniuose puodeliuose kepama - mėsytė, bulvės, morkos ir svogūnai viskas smulkiai kubeliais biggrin.gif mano mama vaikystėj kepdavo - labai skanu...man....

Mmmm, yammy !!! wub.gif Mano mamukas irgi tokius gamindavo wub.gif Gerai Tu čia priminei, reiks užsiprašyti grįžus pas tėvelius smile.gif
Atsakyti
Sveikutes sokejeles..ir ne tik 4u.gif
Uzsileidau relaksacine muzika ir sedziu issisiepus biggrin.gif

Kissa, fainos mintys thumbup.gif

Kvyka, delto stengiuosi per kurjerius nieko nesisiusti, geriau per pasta...gauni lapeli ir nueini, kada turi laiko, o su tais kurjeriais, tai jie bet kuriuo metu paskambina ir pagal juos tu turi lekti i namus doh.gif ...as taip pat su iherb draugauju smile.gif

Rimkka, skanaus smile.gif ....skanus prisiminimai is vaikystes ax.gif butu kam gaminti, tai pagaminciau, o del saves vienos tai tingiu blush2.gif

Is manes muzikante nekokia schmoll.gif ...vaikysteje, net i mokyklos chora neprieme biggrin.gif , tai ir prie muzikos instrumentu be reikalo nesilieciu...bet pasiklausyti, kaip kiti groja labai megstu bigsmile.gif

Atsakyti
Ooo čenachai wub.gif Vis planuoju tuos indelius nusipirkt, bet kol kas taip ir sėdžiu be jų rolleyes.gif Man kažkaip skaniausia iš jų valgyt smile.gif Rimkka, jeigu dar į akis žiūrėjo- tai pusė bėdos, bet čia matyt stengėsi iš tavo akių išskaityt tolimesnes galimybes g.gif biggrin.gif
Meyle, suprantama, kad jau nuovargis yra. Maniau, kad tik kokias porą vasarėlių taip uždarbiauji ax.gif

Beje, apie kurjerius kalbant, tai man jų paslaugumas dar nenuvylė rolleyes.gif Viskas pristatoma laiku ir vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 09, 14:41)
Na, kai ėjau į parduotuvę kažkokie mažvaikiai prašė numeriuko ir užpakalį pagraibyt  biggrin.gif  tai manau jau aišku kurį. Bet šiaip mieste, klube tai labai normaliai aš jaučiausi, manau labai gerai įsipaišiau  biggrin.gif

Žinokit, man vėl parašė tas mano atkaklusis, kviečia susitikti. Tai šįkart jau parašiau tiesiai šviesiai, kad mums nepakeliui. Tai jis netgi paklausė, kodėl aš pradėjau taip mąstyti. Žodžiu, žmogui dzin, kad aš išsidirbinėjau, ignoravau, neatrašiau, atsisakydavau susitikti, jam vis tiek tai nebuvo aiškus ženklas, kad man jis nepatinka. Gyvenimas tikrai pokštus mėgsta. O va su simpatija nė mažos dalies tokių nesąmonių nekrėčiau ir pati netgi dėmesį parodžiau, ir ką... ir nieko...

Skaičiau, juokiausi ir nuoširdžiai stebėjausi, kaip įmanoma, taip savęs negerbti ir nesuprasti, kas vyksta. Egzempliorius tikrai labai įdomus thumbup.gif biggrin.gif

o pas mane naujiena - kol susiras butą mano simpatija gyvens pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 09, 17:15)

o pas mane naujiena - kol susiras butą mano simpatija gyvens pas mane  lotuliukas.gif

oho, kaip netiketai biggrin.gif ...isradingas vaikinas lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaičiau, juokiausi ir nuoširdžiai stebėjausi, kaip įmanoma, taip savęs negerbti ir nesuprasti, kas vyksta. Egzempliorius tikrai labai įdomus  thumbup.gif  biggrin.gif

o pas mane naujiena - kol susiras butą mano simpatija gyvens pas mane  lotuliukas.gif

Ohoho Qwertama... na ir naujienos, o nebaisu? Kad ir laikinai, bet kartu apsigyventi toks jau svarbus žingsnis. Nes gi jau nebepabėgsi nuo žmogaus, nepailsėsi.

Jo egzempliorius įdomus. Bet dabar man atrodo jau daugiau tikrai nerašys, nes į skaudžiausią vietą pataikiau vyriškui ego. Parašiau, kad jei nėra chemijos, tai nėra, nieko asmeniško, tai man nieko nebeatrašė. Man atrodo, kad vyrams labai sunku suvokti tai, kad jie netraukia tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 09, 16:15)

Galinga naujiena!!! Geeeras blush2.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 09, 16:23)
Man atrodo, kad vyrams labai sunku suvokti tai, kad jie netraukia tiesiog.

Man irgi taip atrodo. Gal todėl jie niekad tiesiai šviesiai mums to nerėžia, o tiesiog pasiplauna...
Atsakyti

mano puskė būtent taip ir "laikinai" apsigyveno kartu... patapo nebelaikinai lotuliukas.gif gali ir tau taip būti mirksiukas.gif
Atsakyti
ne, mes čia tik iki penktadienio tongue.gif viskas kontroliuojama ir tikrai ilgiau negu savaitė jis pas mane negyvens smile.gif gi mes net nedraugaujam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 09, 17:31)
ne, mes čia tik iki penktadienio  tongue.gif viskas kontroliuojama ir tikrai ilgiau negu savaitė jis pas mane negyvens smile.gif gi mes net nedraugaujam  lotuliukas.gif

aha, nedraugaujant, net laikinai neatsikraustoma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet fainai, baltai pavydu man mirksiukas.gif
Atsakyti