Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 11, 21:16)
biggrin.gif joo, kam juoktis, kam tuoj verkti reikės  biggrin.gif  biggrin.gif

baik taip kalbeti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 11, 23:25)
Samojedas... pamačiau pirmą kartą prieš kokius 8 metus gal... ir nuo tol svaigstu, dabar jie jau populiaresni, o tada nelabai kas žinojo. Tik nežinau, kaip su mano gyvenimo būdu aš jį auginčiau, bet pažįstami tuokiasi, gimdo vaikus ir man reikia kokio projekto  lotuliukas.gif

Ir mergos... duodat... gi mano avataras  biggrin.gif

Niu jo, o as dar pagooglinau biggrin.gif biggrin.gif
Šiaip žinok tau tinkų jis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 22:26)
baik taip kalbeti... 4u.gif

Aš žinok net norėčiau išsiverkti, bet man neina... tiesiog užsiblokavę kažkas. Kažkada, kai buvo toks sunkus etapas bliaudavau kasdien, tai matyt išnaudojau rezervą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 11, 21:22)
oi ačiū labai, tu man tokia atrodai psichologiškai išprususi  4u.gif  o pas psichologe kai ejai tai pinigelius kainavo? jus tiesiog ten kalbedavotes apie tau rupimus klausimus?

Įdomus pastebėjimas, malonus... Šiaip esu gan silpna g.gif

Ne, nekainavo. Gavau ypatingą pasiūlymą, dėl to ir pradėjau lankytis... Bet aš jai pirkdavau kuponus, dovanas ir viską iš eilės biggrin.gif Jaučiau, kaip gyju, negalėjau neatsidėkoti.
Taip, visas gydymas paremtas kalbėjimusi. Ir visus atsakymus į klausimus randa pats pacientas, o ne psichologas. Va šito nežinojau!

QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 11, 21:24)
ar gerai supratau kad dirbai 13 - koje  darbovieciu?   bigsmile.gif

Supratai klaidingai blush2.gif Aš auklė. Dirbau 13 šeimų mirksiukas.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 11, 21:25)
Samojedas... pamačiau pirmą kartą prieš kokius 8 metus gal... ir nuo tol svaigstu, dabar jie jau populiaresni, o tada nelabai kas žinojo. Tik nežinau, kaip su mano gyvenimo būdu aš jį auginčiau, bet pažįstami tuokiasi, gimdo vaikus ir man reikia kokio projekto  lotuliukas.gif

Vajeeeeee...juk šitie nuostabūs šunys!!! Truputį panaši veislė į maniškio. Pas mane Shit-tzu. Man kas labai patinka, kad Samojedas yra energingas, stiprus, veiklus šuo, bet tuo pačiu labai labai prieraišus, geras, bendraujantis. Na toks geras derinys bigsmile.gif Beje, šios veislės šunys labai vertiną savo šeimininką ir pripažįsta tik vieną. Ot, turėtum savo ištikimąjį bigsmile.gif biggrin.gif

Ei, rimtai, juk tavo avataras... doh.gif Čia tokį mažulytį įsimetus, kaip žaisliukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 11 rugsėjo 2012 - 21:33
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 11, 22:25)

ooo, as juos irgi nerealiai megstu wub.gif wub.gif o jeigu jie dar neaugtu, o butu tokie mazuciai wub.gif wub.gif

praeita vasara bendravau su vienu berniuku, kuris turejo suni, aliaskos malamutas wub.gif wub.gif jetau... o jau protingas koks wub.gif wub.gif wub.gif isimylejau suni wub.gif nors ir seimyninkas neblogas buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 11, 21:25)

Geras zodis-PROJEKTAS... bigsmile.gif 4u.gif
Jezau,zioples...rimtai... biggrin.gif tikrai tau tiktu,plaukai panasus... blush2.gif
Atsakyti
[quote=Belle_fleur,2012 09 10, 22:05]
Na ką panelės, kaip vakarojat? Mano kadangi meilės gyvenimas nuėjęs velniop, tai elgiuosi kaip tipiška neurotiška moteris... leidžiu pinigus skudurams thumbup.gif Nusipirkau švarką, va dabar pakabintas gražiai biggrin.gif Vyras nesušildo, tai bent jis gal sušildys biggrin.gif Ir dar suvalgiau didelę spurgą... jei nenustosiu arba greitu laiku neatjos mano princas, tai būsiu stora nusivylusi gyvenimu bankrutavusi moteris su daug škurlių lotuliukas.gif
[/quote]
as galiu ta pati pasakyti.... man tip top biggrin.gif

<..>
o merginos kaip manot ar vienisa mergina, moteris gali viena pati isisgyti sau busta ji susiremontuoti? ta prasme ir finansiškai ir psichologiiškai, ir fiziškai?
nes isikaliau i galva kad esu vienisa niekada nesukursiu sau buities kokios noriu, nes tai dvieju zmoniu darbas...
[/quote]
as taip pat manau sad.gif
Turbut esu per skysta...
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 11, 22:32)
kad jau prakalbot apie gyvunus, ar galiu parodyti savo numilėtinę katę?

kokia geruliska wub.gif wub.gif tas jos snukutis wub.gif
nors siaip katinu nemegstu, as sunu myletoja wub.gif

o cia mano vienos drauges kate, jau tooookia nereali ji man wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 11, 22:32)
Įdomus pastebėjimas, malonus... Šiaip esu gan silpna g.gif

Ne, nekainavo. Gavau ypatingą pasiūlymą, dėl to ir pradėjau lankytis... Bet aš jai pirkdavau kuponus, dovanas ir viską iš eilės biggrin.gif Jaučiau, kaip gyju, negalėjau neatsidėkoti.
Taip, visas gydymas paremtas kalbėjimusi. Ir visus atsakymus į klausimus randa pats pacientas, o ne psichologas. Va šito nežinojau!
Supratai klaidingai blush2.gif Aš auklė. Dirbau 13 šeimų mirksiukas.gif
Vajeeeeee...juk šitie nuostabūs šunys!!! Truputį panaši veislė į maniškio. Pas mane Shit-tzu. Man kas labai patinka, kad Samojedas yra energingas, stiprus, veiklus šuo, bet tuo pačiu labai labai prieraišus, geras, bendraujantis. Na toks geras derinys bigsmile.gif Beje, šios veislės šunys labai vertiną savo šeimininką ir pripažįsta tik vieną. Ot, turėtum savo ištikimąjį bigsmile.gif  biggrin.gif

Ei, rimtai, juk tavo avataras... doh.gif Čia tokį mažulytį įsimetus, kaip žaisliukas blush2.gif

kaip idomu del to psichologo, kad pats randi atsakymus i savo klausimus biggrin.gif
oho 13 seimu, tai irgi patirtis psichologine manau gera, nes daug bendrauji su skirtingais zmonem
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 22:33)
Geras zodis-PROJEKTAS... bigsmile.gif  4u.gif
Jezau,zioples...rimtai... biggrin.gif tikrai tau tiktu,plaukai panasus... blush2.gif

Abu pasišiaušėliai biggrin.gif tai va pažadėjau sau, kad kada nors tikrai turėsiu.... vis galvodavau, kad geriausia šunį turėti, kai yra šeima... bet gi galima ir atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kissa666,2012 09 11, 22:35]
kokia geruliska wub.gif wub.gif tas jos snukutis wub.gif
nors siaip katinu nemegstu, as sunu myletoja wub.gif

o cia mano vienos drauges kate, jau tooookia nereali ji man wub.gif

kokia šita meili, o jeeeeeeeiiii wub.gif wub.gif wub.gif
as tai labai megstu kates, meilios tokios jos, bet manoji arsi, užpuola dažnai, prisibijau aš jos:rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegantiska04020: 11 rugsėjo 2012 - 21:49
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 11, 23:19)
kazkaip manau kad man reiktu darba keisti, tik kazkokia baime neapibrėžtumas  blush2.gif as tame paciame 4 metai, sakoma 5 metai vienam darbe ir reikia keisti kad neužsisedėt. o i darba einate su malonumu?  bigsmile.gif

Aš į darbą- kaip į šventę bigsmile.gif Per savaitgalį net pasiilgstu...Žinau žinau, skamba kažkaip liguistai rolleyes.gif lotuliukas.gif Šiaip šitas darbas man 4 4u.gif Visos naujovės/pasikeitimai šiek tiek baugina 4u.gif
Aliaskos malamutas wub.gif
Bet kokiu atveju, pats gražiausias mylimiausias savas augintinis wub.gif Aš džiaugiuos tik tėvų namuose gyvenančiu šuniuku, nes pati laikyt neturiu sąlygų (nuomojamas butas, kambariokės ir pan. biggrin.gif ) Taip kad Belle fleur įsigyk šuniuką, jei tik gali smile.gif
Elegantiska04020 lepi katė tavoji? smile.gif Nes juk sakoma, kad katė yra šeimininkė, o ne žmogus biggrin.gif
Ethella, darbuojuos arba iki 17, arba iki 19h smile.gif Pasiderinčiau, kai kažką konkrečiai nutartume. Ir gal ne čia, o per Fb 4u.gif Pastaruoju metu man paranoja, kad kažkas mane čia "suuos"..nors nieko blogo nedarau, bet vistiek- nenoriu rolleyes.gif
Atsakyti