cherry, o tu jug MD dirbi ar maisau su ethela? idomu koks darbas kad taip mylimas
?
as tai savo darbo pobudi megstu, bet nepatinka darbo aplinka, atlyginimas
mane blogai nuteikia, negaliu susikaupti
tikriausiai labanakt visoms
as tai savo darbo pobudi megstu, bet nepatinka darbo aplinka, atlyginimas
tikriausiai labanakt visoms
Kokie fainuoliai
Elegantiska MD dirba Dandelione mūsų
QUOTE(Ethella @ 2012 09 11, 23:03)
Labas rytas,
as siandie pirma
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 11, 21:31)
Mane draugė išmokė... kai man kas pasakydavo komplimentą vis ką nors mykdavau...
oi oi oi... ne ne ne... kol vieną sykį netekus kantrybės ji sako, kai tau sako komplimentą reikia PADĖKOTI
Tai va viskas paprasta... nieko čia nereikia galvoti, eilėraščių kurti apie meilę tau ir nereikia, tiesiog padėkok vaikinukui
o šiaip gi faina... pasimėgauk..
Aš lygiai taip pat, kai man pasako komplimentą pirmiausiai padėkoju.
QUOTE(meyle @ 2012 09 11, 21:38)
oi užsyžymėjau pakomentuoti, bet kad jau praėjo kalba apie tai...
Labas rytas mergaitės
labas rytas mergaitės
oi kiek pridiskutavot
reikės paskaityti
oi kiek pridiskutavot
reikės paskaityti
Laba ryteli...
Gavau lauktuviu darbe is Siauliu, visa deze grybuku...Pamenat vaikysteje tuos grybukus su sokoladinem galvytem?dieviskas skonis,minkstuciai,skanuciai...Niam niam...
Apsivalgysiu...
o kur tu vakar dingai,brangioji,a??
Belle, na jauciu vakar tn tos kalbos buvo siek tiek juoko forma, bet isties gyvunelis yra gyvunelis.Ir jeigu gyveni viena...Skaudes sirdi iseinant,isvaizuojant bus rupestis kur palikti, velai grisiu ir t.t.Vis tik mes pareinam vel iseinam...Kartais buna jog ilgai nebuni namuose...O gyvuneliui eikia skirti nemazai laiko! Jis gyvas...Jam demesio reikia!Ir as siulyciau neskubeti.
Gavau lauktuviu darbe is Siauliu, visa deze grybuku...Pamenat vaikysteje tuos grybukus su sokoladinem galvytem?dieviskas skonis,minkstuciai,skanuciai...Niam niam...
QUOTE(rimkka @ 2012 09 12, 08:02)
o kur tu vakar dingai,brangioji,a??
Belle, na jauciu vakar tn tos kalbos buvo siek tiek juoko forma, bet isties gyvunelis yra gyvunelis.Ir jeigu gyveni viena...Skaudes sirdi iseinant,isvaizuojant bus rupestis kur palikti, velai grisiu ir t.t.Vis tik mes pareinam vel iseinam...Kartais buna jog ilgai nebuni namuose...O gyvuneliui eikia skirti nemazai laiko! Jis gyvas...Jam demesio reikia!Ir as siulyciau neskubeti.
QUOTE(Seila @ 2012 09 12, 09:51)
niekur nedingau, namie tupėjau
Labas rytas
Teip, a6 ten darbuojuosi
žinok visai smagu... Ir man einant į darbą tas pats jausmas, kaip kad būdavo į mokyklą ar univerą.. ne mokytis (šiuo atveju dirbti), bet kad draugai, kolektyvas labai fainas
QUOTE(Ethella @ 2012 09 12, 00:03)
Teip, a6 ten darbuojuosi
QUOTE(Seila @ 2012 09 12, 09:51)
Ne, ne juoko, buvo visai rimtos... čia nėra kažkokia mano užgaida, jei tai būtų užgaida, aš seniai jau jį turėčiau. Visus šituos dalykus, kuriuos tu sakai aš esu seniai išanalizavusi ir su daug kuom apšnekėjusi, gal tik jums dabar užsiminiau, bet šiaip tai mano galvoje sukasi daug metų. Nes apskritai nesu iš tų, kuri lengvai priima sprendimus ir labai daug mąstau prieš apsispręsdama. Tai va visada laukiau tinkamo laiko, tai nesakau, kad ir dabar nueisiu ir nusipirksiu, bet manau gal kitais metais...