Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 21:06)
Laira, tuoj vėl velnių nuo manęs gausi  biggrin.gif įsižiūrėjusi matai jinai  biggrin.gif

biggrin.gif oi, Belle nebark biggrin.gif bet vyras toks wub.gif wub.gif nerealus, malonumas i darba eiti.... blush2.gif kiekviena ryta stengiuosi buti dar labiau pasitempusi biggrin.gif
Papildyta:
P>S tuoj dar labiau gausiu nuo Belles biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laira 27 @ 2012 09 04, 22:15)
biggrin.gif oi, Belle nebark biggrin.gif bet  vyras  toks wub.gif  wub.gif nerealus,  malonumas i darba eiti....  blush2.gif kiekviena ryta stengiuosi buti dar labiau pasitempusi biggrin.gif
Papildyta:
P>S tuoj dar labiau gausiu nuo Belles biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aš suprantu suprantu, malonu tai... šiandien sakau tikrai nuodėmės vertas vyras (tik vedęs) pakibino mane, moteriškai malonu žinoma, bet šiaip... paskutinis dalykas, ko norėčiau, tai susižavėti kokiu vedusiu... lai apsaugo Dievulis nuo tokio smegenų suskystėjimo, nes jei dėl laisvų vyrų tiek pasikankinti reikia, tai dėl įsipareigojusių iš viso ašarų pakalnė tik lauktų...
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 21:19)
Aš suprantu suprantu, malonu tai... šiandien sakau tikrai nuodėmės vertas vyras (tik vedęs) pakibino mane, moteriškai malonu žinoma, bet šiaip... paskutinis dalykas, ko norėčiau, tai susižavėti kokiu vedusiu... lai apsaugo Dievulis nuo tokio smegenų suskystėjimo, nes jei dėl laisvų vyrų tiek pasikankinti reikia, tai dėl įsipareigojusių iš viso ašarų pakalnė tik lauktų...

Begalo malonu....., puikiai suprantu, kad jis yra vedes blush2.gif Pati iniciatyvos nerodau ir nerodysiu, bet tikrai nezinau ar sugebeciau atsisakyti susitikti, nors realiai net nemanau, kad jis man ir siulytu... nes is sono atrodo l.rimtas/islaikytas vyras. Pasvajosiu pasvajosiu ir praeis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 21:19)

O kaip tavo simpatija? Bendraujat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laira 27: 04 rugsėjo 2012 - 21:26
Nu jau vedusių tai tikrai nereikia schmoll.gif Man ir rodomas jų dėmesys greit žavesį praranda unsure.gif
Belle fleur, tikrai, kaip tas jaunikaitis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laira 27 @ 2012 09 04, 22:25)

O kaip tavo simpatija? Bendraujat smile.gif

Sapnuose nebent biggrin.gif nope... aš jam matyt tik šiaip kažkokia draugelė biggrin.gif matyt gyvenimo meilės reikalavimų neatitinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 21:42)
Sapnuose nebent  biggrin.gif nope... aš jam matyt tik šiaip kažkokia draugelė  biggrin.gif matyt gyvenimo meilės reikalavimų neatitinku  biggrin.gif

Matyt, renkasi ir vaikinukas neapsisprendzia...oi, tokiu mum nereik. Cia panasiai kaip mano sutiktas meistras ir su viena nori ir su kita biggrin.gif Bet dabar mes tik draugai smile.gif I oro uosta jis mane ves biggrin.gif Mama juokiasi, sako:"galvoja neatsispirsi jo gerumui" biggrin.gif bet tegul jau kitos duoda, o as busiu tik drauge be jokiu ten S. o jei labai reikes tai geriau as jau koki kita susirasiu, isdidumas neleis vel buti kazkelintai biggrin.gif
Atsakyti
o manes vakar vienas is kavalieru paklause, kokie mano jausmai jam blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laira 27 @ 2012 09 04, 20:37)
Ir as noreciau g.gif bet gal jau bus per daug, nes sausi bei kova skrendu i Istambula wub.gif o jei dar sakem, kad pavasari su mergiukais i Italija, tai Disneylandas jauciu tik po dar kitais metais biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 04, 22:04)
o manes vakar vienas is kavalieru paklause, kokie mano jausmai jam  blink.gif  blink.gif  doh.gif

biggrin.gif nuuuu, ir kokie jausmai jam? biggrin.gif
Atsakyti
Kissa666, nu ir kokie tie jausmai tavieji? rolleyes.gif Bet duoda vaizdų berniakai kartais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 09 04, 23:26)
biggrin.gif  nuuuu, ir kokie jausmai jam?  biggrin.gif
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 04, 23:27)
Kissa666, nu ir kokie tie jausmai tavieji? rolleyes.gif  Bet duoda vaizdų berniakai kartais doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pasakiau kad taip greitai apie jausmus jokius kalbet negaliu.. tiesiog parasiau kad man su juo maloniai bendraujasi ir tiek smile.gif ir kad viskam savas laikas ax.gif
Atsakyti
LAbas vakaras, naujoje ir kaip visada grazioje, jaukioje temoje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti