Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 38

[quote=Iruce30,2012 10 18, 20:04]
[quote=willow,2012 10 18, 19:21]
Aha 4u.gif Prašom aprašyt savo garderobą (o gal tu su akinukais? 4u.gif

Taip, as nesioju akinius smile.gif kalbejom apie vairavimo subtilybes. Taigi, malonu susipazinti drinks_cheers.gif
[/quote]
sveika iruce 30 4u.gif kaip tau spinduliai?as jau irgi pradejau jau 3 gavau biggrin.gif tai kolkas nieko nejauciu.kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2012 10 26, 18:55)
sveika iruce 30 4u.gif kaip tau spinduliai?as jau irgi pradejau jau 3 gavau biggrin.gif tai kolkas nieko nejauciu.kaip tau?

Labas. As jau 15 seansu atlaikiau, liko dar 12. Jauciuosi palyginus gerai, nieko neskauda tik krutis siek tiek paraudus. Su chemija nepalyginsi, gyventi galima smile.gif Man ketvirtadieni dar apgama ispjove, tai dabar su nedideliu nerimu laukiu atsakymo. Tai va tiek ziniu mirksiukas.gif Idomu kaip damke11, kazkur dingo. Turetu buti jau po visu chemo.
Atsakyti
QUOTE(Iruce30 @ 2012 10 27, 18:41)
Labas. As jau 15 seansu atlaikiau, liko dar 12. Jauciuosi palyginus gerai, nieko neskauda tik krutis siek tiek paraudus. Su chemija nepalyginsi, gyventi galima smile.gif  Man ketvirtadieni dar apgama ispjove, tai dabar su nedideliu nerimu laukiu atsakymo. Tai va tiek ziniu mirksiukas.gif  Idomu kaip damke11, kazkur dingo. Turetu buti jau po visu chemo.

sveika.tai saunu kad gerai jauties thumbup.gif su damke telefonu kalbejaus pries savaite jau praejo chemija laukia spinduliu.
Atsakyti
QUOTE(coliukexxx @ 2012 10 15, 14:52)
Informacija visoms, sergancioms kiausidziu veziu: nors gydytojai sako, kad avastinas (bevazicumabas) nekompensuojamas, mano artimo atveju kompensavimo pats gamintojas visas islaidas. Turekit omeny, gal kam pades  4u.gif

Gal gali pasidalinti plačiau. Kur ir kokiu adresu rašėte? Mums lbai aktualu. Norim mamai išbandužyti viską kas įmanoma. Nenori skirti avastin nors tu ką. Pasunkino jai darbar chemiją, nes navikai progresuoja, silpnoji nepadėjo verysad.gif Manua gal dar šį atvejų išbandyti.
Gal kas turit patirties daugiau kaip LT galima išmušti Avastiną?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2012 10 26, 19:15)
Ar neartėjo tiesiog eilinis patikrinimas, iš patirties, artėjant patikrai, ar šiaip labai apie tai labai galvojant, jausdavau visus ligos požymius, tiesiog atsiranda paranoja ir tai nėra išgalvotas terminas, ir tie simptomai būna tokie realūs, kad baisu, tikiu, kad ir taviškiui tik tai  4u.gif

tai kad ne , jis ka tik praejo visus 6 chemijos kursus ir tipo dabar kaip tik turetu ilsetis, aisku tam tikros patikros po chemijos priklauso, bet echoskopas kaip tik rode kad viskas gerai. Rijo zarna, tai gydytojas sake isoperuota labai graziai viskas, sake 90 procentu viskas gerai, bet reikia padaryti biopsija skrandzio, tada viskas bus aisku. Beje dabar jau vyrui praejo apsigyde ramuneliu arbata stipria , ir reguliuojam jau maista labiau.
Atsakyti
[quote=braske01,2012 10 31, 22:38]

Kas bebūtų reguliuokite mitybą. Nevalgykite to, kas sukelia rūgimą skrandyje. Tyrimai dažnai nerodo tikrosios problemos. Gaila, kad mes tuo susirūpiname tik ligai užklipus, o ne anksčiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 10 31, 20:56)
Gal gali pasidalinti plačiau. Kur ir kokiu adresu rašėte? Mums lbai aktualu. Norim mamai išbandužyti viską kas įmanoma. Nenori skirti avastin nors tu ką. Pasunkino jai darbar chemiją, nes navikai progresuoja, silpnoji nepadėjo verysad.gif Manua gal dar šį atvejų išbandyti.

As bandziau.
Bent jau pries metus Avastinas buvo naudojamas arba su pirmo pasirinkimo chemija, arba isplitusiam veziui gydyti. Kazkur pasakojau merginoms savo epopeja.
Siaip jeigu reikia daugiau info - geriau i az.
Atsakyti

Parasiau i a.z.

QUOTE(Mergelė @ 2012 10 31, 20:56)

Atsakyti
Sveikos, dėkui visoms atsakiusiom.
Noriu paklausti. Mamai sulašino TAXSOLĮ, rodos taip, ir labai skauda visus kaulus, šiandien be miego abi. Dabar, kai sulašinta 4 para. Sakykit kiek laiko kankina tie nežmoniški skausmai? Kuo aš galėčiau jai sumažinti skausmą? Geria Solpedeiną, leidžiu Ketanovą, bet naudos jokios.
Atsakyti
Ar turite kas patirties su cisplatina?
Mamai (kasos tumoras) leido anksčiau gemcitabiną, dabar siūlo cisplatina, bet įspėja, kad šalutiniai poveikiai žymiai stipresni. Sunku apsispręsti...
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2012 11 03, 14:42)
Ar turite kas patirties su cisplatina?
Mamai  (kasos tumoras) leido anksčiau gemcitabiną, dabar siūlo cisplatina, bet įspėja, kad šalutiniai poveikiai žymiai stipresni. Sunku apsispręsti...

Man leido, tai labai stiprus toksiškas vaistas. Turėtų būti geri kiti organizmo rodikliai, vadinamoji funkcinė būklė, nes atlaikyti tikrai labai sunku. Nukalė mane žiauriai. Bet esant kasos....., kažin ar galima rinktis. Jei yra vilties, kad padės, nėra kitų ligų, funkcinė būklė gera, pabandykite. Bet pasirašysite labai siaubingai patirčiai.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 11 03, 13:10)
Sveikos, dėkui visoms atsakiusiom.
Noriu paklausti. Mamai sulašino TAXSOLĮ, rodos taip, ir labai skauda visus kaulus, šiandien be miego abi. Dabar, kai sulašinta 4 para. Sakykit kiek laiko kankina tie nežmoniški skausmai? Kuo aš galėčiau jai sumažinti skausmą? Geria Solpedeiną, leidžiu Ketanovą, bet naudos jokios.

Sveiki, man nuotaxolio irgi labai skaudėdavo visą kūną, ir kuo toliau, tuo ilgiau tai tęsdavosi, po paskutinės dozės tai gerokai virš savaitės. Padėdavo tik tramadolis, sunkiausiom dienom gerdavau du kartus per dieną. Sėkmės, praeis ir šitas etapas 4u.gif
Atsakyti