QUOTE(nida44 @ 2012 11 12, 18:18)
Tam tavo neurochirurgui turguje dirbti, o ne operacinėje. Siaubas kažkoks.
P.Deltuva - ne tik aukščiausios klasės gydytojas, jų skyrius piktybinius auglius operuoja su superine aparatūra, naujausios klasės, kuri rodo viską. Tik jie vieni Lietuvoje tokią ir teturi. Aš irgi ketinau pas jį vykti, bet man čia Vilniuje rekomendavo R.Kvaščevičių. Gydytojas puikusis, bijau tik prasikalbėti blogą valandą.
Esi patikimose rankose, tai - didysis pliusas. Minusas - vėl operacija, baisu ir pagalvoti, bet ką dabar padarysi. Susikaupk, gal viskas tuo ir baigsis.
P.Deltuva - ne tik aukščiausios klasės gydytojas, jų skyrius piktybinius auglius operuoja su superine aparatūra, naujausios klasės, kuri rodo viską. Tik jie vieni Lietuvoje tokią ir teturi. Aš irgi ketinau pas jį vykti, bet man čia Vilniuje rekomendavo R.Kvaščevičių. Gydytojas puikusis, bijau tik prasikalbėti blogą valandą.
Esi patikimose rankose, tai - didysis pliusas. Minusas - vėl operacija, baisu ir pagalvoti, bet ką dabar padarysi. Susikaupk, gal viskas tuo ir baigsis.
Kaip Deltuva išsireiškė, nu jo ...matau, kad čia biškutuka pakrapšytyta, čia pakrapštyta...Gaila, kad ne iki galo iškrapštė. Nekaltinu daktaro, tik skaudu, kad tiesos iki galo nepasakė

Nežinau, ar tai Jus paguos, bet kai mane operavo - palatos kolegę operavo būtent Kvaščiavičius - tai ji atsiliepė apie jį SUPER GERAI, plius iš to ką mačiau - tai labai supratingas daktaras, užjaučoantis, o svarbiausia - viską išaiškina žmonių kalba.
Ištvėriau vieną operaciją - ištversiu ir kitą - turiu dėl ko kovoti - dėl savo vyro ir dviejų mažųjų kinderių. TURIU ištverti