Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 38

QUOTE(nida44 @ 2012 11 12, 18:18)
Tam tavo  neurochirurgui turguje dirbti, o ne operacinėje. Siaubas kažkoks.

P.Deltuva - ne tik aukščiausios klasės gydytojas, jų skyrius piktybinius auglius operuoja su superine aparatūra, naujausios klasės, kuri rodo viską. Tik jie vieni Lietuvoje  tokią ir teturi. Aš irgi ketinau pas jį vykti, bet man čia Vilniuje rekomendavo R.Kvaščevičių. Gydytojas puikusis, bijau tik prasikalbėti blogą valandą.

Esi patikimose rankose, tai - didysis pliusas. Minusas - vėl operacija, baisu ir pagalvoti, bet ką dabar padarysi. Susikaupk, gal viskas tuo ir baigsis.

Kaip Deltuva išsireiškė, nu jo ...matau, kad čia biškutuka pakrapšytyta, čia pakrapštyta...Gaila, kad ne iki galo iškrapštė. Nekaltinu daktaro, tik skaudu, kad tiesos iki galo nepasakė verysad.gif Ir dar ėjau nuo ka-ko - ne šiaip sau.
Nežinau, ar tai Jus paguos, bet kai mane operavo - palatos kolegę operavo būtent Kvaščiavičius - tai ji atsiliepė apie jį SUPER GERAI, plius iš to ką mačiau - tai labai supratingas daktaras, užjaučoantis, o svarbiausia - viską išaiškina žmonių kalba.
Ištvėriau vieną operaciją - ištversiu ir kitą - turiu dėl ko kovoti - dėl savo vyro ir dviejų mažųjų kinderių. TURIU ištverti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazuoliukas: 12 lapkričio 2012 - 17:57
QUOTE(grazuoliukas @ 2012 11 12, 17:55)
Kaip Deltuva išsireiškė, nu jo ...matau, kad čia biškutuka pakrapšytyta, čia pakrapštyta...Gaila, kad ne iki galo iškrapštė. Nekaltinu daktaro, tik skaudu, kad tiesos iki galo nepasakė verysad.gif Ir dar ėjau nuo ka-ko - ne šiaip sau.
Nežinau, ar tai Jus paguos, bet kai mane operavo - palatos kolegę operavo būtent Kvaščiavičius - tai ji atsiliepė apie jį SUPER GERAI, plius iš to ką mačiau - tai labai supratingas daktaras, užjaučoantis, o svarbiausia - viską išaiškina žmonių kalba.
Ištvėriau vieną operaciją - ištversiu ir kitą - turiu dėl ko kovoti - dėl savo vyro ir dviejų mažųjų kinderių. TURIU ištverti

Labas. Perskaiciau tavo zinutes ir pati susigraudinau. Atrodo viskas dar sudetingiau, kai vaikai mazi. Bet tuo paciu metu mes ir randame savyje jegu del tu paciu, musu vaikuciu. Motiniska prigimtis kaip ir meile duoda mums jegu kalnus nuversti. Dabar jau Tu patikimose rankose ir viskas bus gerai, kitaip ir buti negali smile.gif
Kas liecia valgi, gali nusipirkti knyga nauja priesvezine mityba. Mano manymu gera knyga.
Atsakyti
Sveikos, bandau skaityti visas temas, bet čia tiek daug info, kad laikas nepastebimai bėga...
Man ryklės vėžys, 3 stadija. Pradėjau švitinimą, kol kas tik 11 seansų, laukia dar 23, bet baisiai peršti gerklę, suasumas ir blogiausia, kad dantenos pasidarė jautrios ir atsirado pūslelių... šalalankių aliejus mane vimdo, negaliu jo gerti... gal ką patarsite kito?
Atsakyti
QUOTE(Tautvydiene @ 2012 11 14, 02:45)
Sveikos, bandau skaityti visas temas, bet čia tiek daug info, kad laikas nepastebimai bėga...
Man ryklės vėžys, 3 stadija. Pradėjau švitinimą, kol kas tik 11 seansų, laukia dar 23, bet baisiai peršti gerklę, suasumas ir blogiausia, kad dantenos pasidarė jautrios ir atsirado pūslelių... šalalankių aliejus mane vimdo, negaliu jo gerti... gal ką patarsite kito?

dantenoms ir burnos išopėjimui dažnas vartoja Daktarin geli, kažkas minėjo, kad tepaliukų ir pačiose klinikose reikia užklaust sesučių nebijokit, anos ten prisiklauso, žino ir pataria.
Atsakyti
QUOTE(Iruce30 @ 2012 11 13, 20:09)
Labas. Perskaiciau tavo zinutes ir pati susigraudinau. Atrodo viskas dar sudetingiau, kai vaikai mazi. Bet tuo paciu metu mes ir randame savyje jegu del tu paciu, musu vaikuciu. Motiniska prigimtis kaip ir meile duoda mums jegu kalnus nuversti. Dabar jau Tu patikimose rankose ir viskas bus gerai, kitaip ir buti negali smile.gif
Kas liecia valgi, gali nusipirkti knyga nauja priesvezine mityba. Mano manymu gera knyga.

Kažkokia juoda sumaištis galvoje. Rodos ir nepirma operacija - jau ir lyg viską praėjus, bet šį kartą - viskas kitaip. Baimė...Gal dėl to, kad pirmą kart nežinojau, kada tiksliai guldys - tiesiog laukiau daktaro skambučio. O čia - bats - gulamės arba tada arba tada. Ir lauki su baime. Reikia rimtai apie raminamuosius pamastyti, nes vidinis nerimas ir drebulys tuoj užvaldys viską manyje.

Tiesa, kam buvo atlikta galvos operacija, kaip manote, kiek reikia atisidėkoti daktarui?Į AZ galite tokią info rašyti. O gal kam ir pats Deltuva operavo?
Atsakyti
Pas P.Deltuvą prieš kokius 7 metus operavosi sporto komentatorius L.Kunigėlis. Ta pati diagnozė. Po to švitinosi. Viskas - sveikas kaip ridikas.

Būtinai gerk raminančius, nes aišku, kad nervai ant ribos.
Atsakyti
O kas Vilniuj operavo?
Kaune matyt su intraoperaciniu magnetiniu rezonansu operuos?
Šiaip, Deltuva labai pinigus mėgsta. Nuo trijų nulių pradžia.
Žinokit, nelyginkit įžymybių su paprastais mirtingaisiais schmoll.gif
Su jais visai kitaip elgiamasi, deja...
Atsakyti
sveikos merginos. 4u.gif turiu toki klausimeli.gal kuriai yra daryta laparoskopija?kiek daktarui davet?visur ieskau niekur nerandu.bijau per mazai paduot g.gif galit i asmenine az parasyt

Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 11 15, 13:13)
Pas P.Deltuvą prieš kokius 7 metus operavosi sporto komentatorius L.Kunigėlis. Ta pati diagnozė. Po to švitinosi. Viskas - sveikas kaip ridikas.

Būtinai gerk raminančius, nes aišku, kad nervai ant ribos.

Kelis kart skaičiau tą straipsnį - jis kažkaip mane įkvėpia. Tik dėl diagnozės nežinau,kas jam buvo.

QUOTE(Gytutė @ 2012 11 15, 13:41)
O kas Vilniuj operavo?
Kaune matyt su intraoperaciniu magnetiniu rezonansu operuos?
Šiaip, Deltuva labai pinigus mėgsta. Nuo trijų nulių pradžia.
Žinokit, nelyginkit įžymybių su paprastais mirtingaisiais schmoll.gif
Su jais visai kitaip elgiamasi, deja...

Gal susilaikysiu nuo pareiškimų. Kai baigsis ši ta operacija ir Deltuva pasakys, ką ten matė, kad ten likutis, o ne ataugo - parasysiu tada. Dabar save vėl parinu, kad gal aš daktarą ne taip išgirdau, kapstausi mintyse...Bet save bandau pagausti, kad nu nelabai tiketina, kad per 3 mėn viskas taip greit ataugo vėl beveik iki panašaus dydžio...
kaip nors turiu ištverti, ištversiu - užtat reikia bėgti į vaistinę.
Ačiū DIDELIS už jūsų nuoširdumą ir palaikymą, ko būtent dabar labiausiai reikia
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...dyti-likimo.htm

Yra dar straipsnis.

Tikrai, geriausia palaukti operacijos rezultatų. Ypač histologinio.
II laipsnis taip greitai neatauga. O supiktybėjus pradeda kaupti kontrastą. Bet, matyt, chirurgui supiktybėjimo nematyti. Supaisysi ten tuos chirurgus. Mėgsta jie ir ant savo kolegų "pavaryti".
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2012 11 15, 21:00)
http://www.lrytas.lt...dyti-likimo.htm

Yra dar straipsnis.

Tikrai, geriausia palaukti operacijos rezultatų. Ypač histologinio.
II laipsnis taip greitai neatauga. O supiktybėjus pradeda kaupti kontrastą. Bet, matyt, chirurgui supiktybėjimo nematyti. Supaisysi ten tuos chirurgus. Mėgsta jie ir ant savo kolegų "pavaryti".

Pirmos operacijos histologija IIdifuzinė astrocitoma.Kaip ir anksčiau,taipir dabar tas "GRYBAS", kontrasto nekaupia
Atsakyti
willow, kur dingai, prisijungi, o nerasai, kaip sekasi?
Atsakyti