Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 38

[

Dukryte va pradejau i darzeli leisti,tai sirdis plysta,kai asaras matau .
[/quote]
o musu darzeli tai vis remontuoja.rugsejo pirmoji bus turbut tik nuo kito pirmadienio doh.gif maniske tai jau labai nori i darzeli draugiu pasiilgo 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano irgi praitais metais dar pavergdavo kad nenori bet kai dirbau tai ir ejo.kurgi desi reik
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2012 09 11, 19:43)
maniske tai jau labai nori i darzeli draugiu pasiilgo 4u.gif  4u.gif  4u.gif mano irgi praitais metais dar pavergdavo kad nenori bet kai dirbau tai ir ejo.kurgi desi reik

Maniskei tai nauja patirtis,dar nelankeme darzelio.Ji siaip pas mane drasi mergaite ir pasilikdavo be problemu ar pas draugus,ar vaiku kambary,todel tikejausi kitokio starto ax.gif Bet yra kaip yra,asareliu tenka matyti..
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2012 09 11, 20:01)
Maniskei tai nauja patirtis,dar nelankeme darzelio.Ji siaip pas mane drasi mergaite ir pasilikdavo be problemu ar pas draugus,ar vaiku kambary,todel tikejausi kitokio starto  ax.gif Bet yra kaip yra,asareliu tenka matyti..

nieko pripras.mano kai pradejo lankyt labai verke ir ilgai verke.budavo apstoja koki menesi ir vel asaros sirdis plysdavo beziurint verysad.gif ir labai sirgo budavo 2 sav einam 2 namie.pirmi metai patys sunkiausi buna darzelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2012 09 12, 08:56)
nieko pripras.mano kai pradejo lankyt labai verke ir ilgai verke.budavo apstoja koki menesi ir vel asaros sirdis plysdavo beziurint verysad.gif ir labai sirgo budavo 2 sav einam 2 namie.pirmi metai patys sunkiausi buna darzelyje  mirksiukas.gif

Va del sirgimu tai labai nerimauju,siaip ji pas mane iki dabar nera rimtai sirgus,pora kartu sloga buvo uzpuolus ir karta tridiene karstine,viskas smile.gif Ziuresim kaip bus pradejus darzeli lankyt.

Siandien pykinimas prasidejo,turbut teks vaistukus gert,o taip tikejausi be ju prasisukt doh.gif
Atsakyti
Sveiki
Uz simboline kaina parduodu Nutrison skysta gerima maitinimui per zonda ar gerimui 1,5 kcal/ml, viso 1000 ml, 19 vnt. TENA pampersu-kelnaiciu suaugusiems S dydis, 7 vnt. TENA pampersu suaugusiems S dydis.
Taip pat atiduodu 5 ampules Haloperidol 1 ml. ampulytemis bei 4 vnt. Furosemid 20 mg/2 ml ampulytemis bei Spirix 50 mg. netoli 30 tableciu.
Atsakyti
[quote=willow,2012 09 07, 11:13]
sveika willow.kaip sveikata?ar jau pradejai spindulius?man chemija praejo gerai.siandien jauciuos irgi gerai thumbup.gif tykiuosi taip ir praslysiu be kaulu lauzimo bigsmile.gif nu matysim jei rytoj nesugriebs
Atsakyti
Labas, Dina,
Kol kas vėl atidėjo, nes laikosi temp 37-37,1. Ryt einu prašytis pas šeimos daktarę antibiotikų. Iki pirmadienio radiologė prigrasino pasveikt, nebent plaučių uždegimas būtų verysad.gif
Atsakyti
Jau namie po chemo. Jaučiuos kol kas neblogai visai. Turiu vilčių g.gif .
Vitute* kiaulpienių šaknis gal pavirti reikia, nes kai užplikiau, tai gavosi kabai skani ir visai nekarti biggrin.gif
Papildyta:
O gal kažką iš jūsų Klaipėdoje fotelyje sėdėdama sutikau, tik žinoma internetinius draugus sunku pažinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Druida @ 2012 09 12, 21:27)
Jau namie po chemo. Jaučiuos kol kas neblogai visai. Turiu vilčių  g.gif .
Vitute* kiaulpienių šaknis gal pavirti reikia, nes kai užplikiau, tai gavosi kabai skani ir visai nekarti  biggrin.gif
Papildyta:
O gal kažką iš jūsų Klaipėdoje fotelyje sėdėdama sutikau, tik žinoma internetinius draugus sunku pažinti  biggrin.gif

sveika. 4u.gif smagu girdet ,kad gerai jautiesi taip ir toliau laikykis.na as tu arbatu kiaulpieniu negeriau ,bet saknis greiciausiau reikia pavirt g.gif as jau trecia diena po chemo jauciuos gerai.visai nieko nelauzo,kaip po anu dvieju,jauciu jau priprato organizmas. g.gif o gal sesele per maza doze uzmaise ax.gif as tai irgi kai nulekiu lasintis,tai irgi galvoju gal kuri salia sedinti is musiskiu yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(willow @ 2012 09 12, 18:39)
Labas, Dina,
Kol kas vėl atidėjo, nes laikosi temp 37-37,1. Ryt einu prašytis pas šeimos daktarę antibiotikų. Iki pirmadienio radiologė prigrasino pasveikt, nebent plaučių uždegimas būtų  verysad.gif

sveikute.jei butu plauciu uzdegimas tai gal butu aukstesne temperatura?o cia tokia virusine.o plauciu tau nesake prasisviesti?
Atsakyti
[quote=Druida,2012 09 12, 22:27]
Vitute* kiaulpienių šaknis gal pavirti reikia, nes kai užplikiau, tai gavosi kabai skani ir visai nekarti biggrin.gif

Taip. Pamiršau parašyti. doh.gif Tikrai jas reikia pavirti ne mažiau kaip dešimt minučių. Gaunasi gerokai karstelėjusi arbata. Beja, galima ir žalius lapelius nusiskynus valgyti. Daug vitaminų ir virškinimui sveika. rolleyes.gif
Čia tik keletas straipsnių. Iš tiesų jų yra daugybė.

http://www_sos03_lt/...stas_ir_maistas

http://www.zolininka...m-officinale-l/

http://www.bernardin...traipsnis/78314

http://gyvenimas.del....php?id=9568784

http://www.15min.lt/...tazole-53-42153
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 13 rugsėjo 2012 - 06:33
Merginos, ar jums nesakė jūsų chemoterapeutė, kad neįsijausti su visokiom žolėm per chemoterapiją? man buvo griežtai prisakiusi, jog jokių žolių, jokių papildų, ir jokios saviveiklos.
Atsakyti
[quote=willow,2012 09 13, 10:03]

Kiekvieno laisvas pasirinkimas kuo tikėti, o kuo ne. Daktarai irgi deja ne dievai.
Atsakyti