Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

nu ka siandien mano pomidorai visiskai apipliko blush2.gif biggrin.gif nu jei but tikslem gal 10 lapu ir lik oper visa siltnami... Fantasio po kelis lapus palikau, o dauguma visai be lapu, nes jau maras lapukus geria prigrebe, dar tik demeles salia duruu ir orlaidziu, bet ... nelaukiau kol prades plisti...juolabiau, kad dabar retai teuzsuku as pas juos, galiu net nepastebeti, kai isisiautis
1 ciliukas jau vazone...baziliku pririnkau graziu lapeliu kiek radau dziovinu, bet nieko is ju nedarysiu, dziovintu kaip prieskoni naudosiu..ka cia dar spejau nuveikti... cesnakus sutvarkiau...jalapenus issiniau...
Atsakyti
Ištuštinau šiltnamį. Gaila,kad ilgai baltasparnius maitinau doh.gif Po šiltnamio bijau kambarin grįžti,to brudo parnešti ant geliu schmoll.gif .Pomidorus ukiniuose apartamentuose palikau,raudonus nuplaunu,tik paskui virtuven nešu doh.gif
Atsakyti
Ačiū PZK už Pesto.

Reiks pasigaminti. O kiek toks gaminys ilgiausiai gali išstovėti, parduotuuviniai tai ilgai, bet man jie nelabai schmoll.gif

Atsakyti
as saindie ir baltasparnius radau...tik ne pas pomidorus, o po melisos krumu... pajudinau, kaip pakilo doh.gif tikiuosi nesugalvos dislakacijos vietos pakeisti, nes to krumo jau nebera jau nureziau blush2.gif
Atsakyti
Vat šių labai norėsiu pomidorų sėklyčių
QUOTE(Regila @ 2012 10 08, 11:35)
Jie įdomiausi kol nesunokę:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 10 08, 11:46)
O pas mus prasineses uraganas nuplese verandos stogo viena laksta, tas pataike tiesiai i siltnamy  doh.gif Silnamiui sakes, visa sulauze konstrukcija...

oho.. užjaučiu labai console.gif
Atsakyti
verdu katila pomidoru padazo. Tik si kart vietoj svogunu dejau obuoliu ax.gif Mano gomuriui norisi astrumo, o vat tevukams mano marmalai perastru .. na bet dar balkone turto pomidorinio daug.
Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2012 10 08, 19:21)
Reiks pasigaminti. O kiek toks gaminys ilgiausiai gali išstovėti, parduotuuviniai tai ilgai, bet man jie nelabai  schmoll.gif

Ilgai laikosi , apie mėnesį , pas mus tai tiek nedatraukia , išgaruoja greit ... biggrin.gif
Atsakyti
Mano šiltnamio pomidorų sezonas deja baigėsi maru verysad.gif
Kaži, ar galima į jį bus kitais metais sodinti, ar reikia imtis kokių priemonių?
Ta prasme kaži ar tas grybelis per žiemą išnyks?
Liūdna būtų, jei tik pradėjus auginti maras vėl prigriebtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 10 08, 11:46)
O pas mus prasineses uraganas nuplese verandos stogo viena laksta, tas pataike tiesiai i siltnamy  doh.gif Silnamiui sakes, visa sulauze konstrukcija, tik polikarbonatiniai lakstai liko sveiki, nuimem, sudejom i garaza, su konstrukcija reikes atsisveikinti, paziuriu per langa, matau vaizda, sirdi suspaudzia  verysad.gif O pomidoru buvo dar nemazai, nuskyniau visus, vakavau savaitgali visa, nuotaika subjurus, ne tas zodis...

Ojei unsure.gif Va čia tai nuostolis verysad.gif Užjaučiu.
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2012 10 09, 09:15)
Mano šiltnamio pomidorų sezonas deja baigėsi maru  verysad.gif
Kaži, ar galima į jį bus kitais metais sodinti, ar reikia imtis kokių priemonių?
Ta prasme kaži ar tas grybelis per žiemą išnyks?
Liūdna būtų, jei tik pradėjus auginti maras vėl prigriebtų  g.gif

kai kas degina sieros šaškę, kai kas netgi keičia žemę. Aš nedarau nieko, tik stengiuosi išrinkti visus likučius. Nors skaičiau, kad maro sukėlėjai išlieka šiltnamyje, bet vienais metais turėjau marą, kitais gi jo tam pačiam šiltnamy nebuvo..
O šiemet fungicidas visgi marą sustabdė, nors jau buvau praradus viltį. Pomidorai dera iki šiol, maro nesimato, taigi nieko ir nedarysiu. Na, tik pasistengsiu kuo švariau viską išrankioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 spalio 2012 - 09:56
Ačiū, saintlina 4u.gif
Išrankiosiu viską kruopščiai ir aš smile.gif
Atsakyti