Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

grazu thumbup.gif
Atsakyti
ir dar ...kazkaip vasara ne taip butu gaila(tas 1 tarp simtu ar tukstanciu), o dabar tai gailiau, nes kiekis jau ribotas liko biggrin.gif tai jau kiekvieno gaila doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 18, 15:32)
ir dar ...kazkaip vasara ne taip butu gaila(tas 1 tarp simtu ar tukstanciu), o dabar tai gailiau, nes kiekis jau ribotas liko  biggrin.gif  tai jau kiekvieno gaila  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai kad siltnamyje dar daugybe kabanciu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 10 18, 14:41)
tai kad siltnamyje dar daugybe kabanciu  thumbup.gif  mirksiukas.gif

ar cia daugybe? man tai jau mizeris su vasara paliginus biggrin.gif dar uzvakar man buvo daug pomidoru, nes nieks ju nevalge smile.gif... bet jau trecia diena netingiu ir padarau su grietine ir svogunais, tai vyras sako kaip pasiilgau sito skonio.. taigi istirpo migom mano 1.5 palanges (dar mamai maisiuka prikroviau) biggrin.gif jei taip ir toliau, tai tuoj vel cedinti pradesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 18, 07:17)
pažiūrėjus į kalendorių supranti, kad liko dar labai daug kaip šiam metų laikui  mirksiukas.gif

Na iš dalies tai gal ir taip... Bet va Lusasita dar vis puodais dideliausiais vakuoja,o pas Tany gal dar nei vienas neišrautas... O pas mane namiškiams pomidorų sezonas tuoj oficialiai bus baigtas,nes paskutiniais tikrai nesidalinsiu schmoll.gif Baigėsi mūsų pomidorai,liko tik mano blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 18, 14:57)
1. Na iš dalies tai gal ir taip... Bet va Lusasita dar vis puodais dideliausiais vakuoja,o pas Tany gal dar nei vienas neišrautas...
2. Baigėsi mūsų pomidorai,liko tik mano blush2.gif

1. taigi jos tik grozejosi pomidorais, nevalge, uztat tokie kiekiai ir islike biggrin.gif

2. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 10 18, 14:57)
ar cia daugybe? man tai jau mizeris su vasara paliginus  biggrin.gif

aha, visai mizeris dirol.gif Galima sakyt, kad net ir neiziuriu nei vieno lens.gif lens.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 18, 14:57)
Na iš dalies tai gal ir taip... Bet va Lusasita dar vis puodais dideliausiais vakuoja,o pas Tany gal dar nei vienas neišrautas... O pas mane namiškiams pomidorų sezonas tuoj oficialiai bus baigtas,nes paskutiniais tikrai nesidalinsiu schmoll.gif Baigėsi mūsų pomidorai,liko tik mano blush2.gif

oj cia meluoji tongue.gif israuti jau 2 delfinai ir 1 Tocay mirksiukas.gif siaip kaip nebutu keista geriausiai atrodo Tolstoj, tos kekes kabancios, bet jis buvo pigiausias (turiu omeni seklu), nu ir skonis man nepergeriausias... o blogiausia, kad neatrenku kurie mano pomidorai visai nevalgomi doh.gif nuo palanges, kai valgau tia jau rusies nezinau...vasara beveik visi buvo su balta vieta po oda, o dabar tik 1 rusies teliko tokie, nelabai...visi kiti pasitasie, tik tiek kad rugsteles igavo visi

QUOTE(saintlina @ 2012 10 18, 15:06)
1. taigi jos tik grozejosi pomidorais, nevalge, uztat tokie kiekiai ir islike  biggrin.gif

2.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
aha, visai mizeris  dirol.gif  Galima sakyt, kad net ir neiziuriu nei vieno lens.gif  lens.gif  lens.gif

prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tany- wow bigsmile.gif
nori pasakyti nuotraukose tie bumbulai virsunese tai Tolstoj? ispudinga labai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 10 18, 18:26)
Tany- wow  bigsmile.gif
nori pasakyti nuotraukose tie bumbulai virsunese tai Tolstoj? ispudinga labai  tongue.gif

jo Tolstoj...tiesa pradzioj jie tokie ispudingi nebuvo, per karsciu isvis nmete ziedus, o va virsunese tai pavyzdingiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 18, 16:06)
1. taigi jos tik grozejosi pomidorais, nevalge, uztat tokie kiekiai ir islike  biggrin.gif

2.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
aha, visai mizeris  dirol.gif  Galima sakyt, kad net ir neiziuriu nei vieno lens.gif  lens.gif  lens.gif

ne taip sakai schmoll.gif biggrin.gif Lusasita "atsilikele"juk , kai jus valget raudonus as i zydincius ziurejau smile.gif Bet tiek pomidoru kiek buvo siemet , net graziausiam sapne neisisvaizdavau ,kad gali uzaugt thumbup.gif thumbup.gif wub.gif pasikartosiu ir tik sios temutes deka, skaiciau apie derlingas veisles, uzsirasinejau, konspektavau ,o paskum seklytes pirkinejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 10 18, 18:26)
bigsmile.gif
nori pasakyti nuotraukose tie bumbulai virsunese tai Tolstoj? ispudinga labai   tongue.gif

Matuke, tavo až pilna, negaliu žinutės parašyti.... tikriausiai mane pamiršai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 19 spalio 2012 - 07:15
QUOTE(Lusasita @ 2012 10 18, 22:52)
pasikartosiu ir tik sios temutes deka, skaiciau apie derlingas veisles, uzsirasinejau, konspektavau ,o paskum seklytes pirkinejau  thumbup.gif

sakyčiau, kad vien geros sėklytės didelės pomidorų gausos nelemia. Manau, kad ir sąlygas jiems augt geras sudarei mirksiukas.gif Viską sudėjus ir turi tokį superinį derlių thumbup.gif
Atsakyti