Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

skinkit tuos pomidorus,jei norit valgyt iki naujų metų. kai pasigaus ligas,bus ne laikas schmoll.gif .Palikit du kerus bandymams,su keliais pamidorais. Visais laikais jie buvo saugomi nuo vesių naktų nono.gif Nuskinami ir sekmingai sandeliolami,kol dar nepagavo maras.

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 23, 12:14)
saintlina, kada tu jau savuosiu skinsi visus? pas tave visada salciau buna...

joo.. maciau ir as tas prognozes.. Skinsiu. Paliksiu kelis vysninius su viltim Kaledoms svieziu pomidoriuku turet (o jei netycia ruduo kaip pernai bigsmile.gif ), o kitus skinsiu.
Atsakyti
nu ka vakar jau taip ir padariau, nusiskiniau beveik visus... palikau kelis dar visai neprinokusius ir net dydzio savo nepasiekusius eksperimentui, susals ar ne smile.gif.
Ir ne tiek jau ten daug tu pomidoru buvo ax.gif (tik 2 dezes(nuo sauskelniu) po 2 sloksnius, nu ir ant palanges gal dar max 30pomidoru)

Ech koks grazus parasas...nostaligja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 25 spalio 2012 - 08:59
nu ka perkeliau foto is telefono
vakar pries skinima mano pomidorai atrode taip:
[attachmentid=225252]
[attachmentid=225253]

o siandien jau jie atrodo taip:
[attachmentid=225254]
Atsakyti
Saunuole TANY , kiek pomidoru ir graziu dar turi, tikrai ismokai gerai uzaugint, busi jau kita sezona mokytoja 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 10 25, 12:44)
Saunuole TANY , kiek pomidoru ir graziu dar turi, tikrai ismokai gerai uzaugint, busi jau kita sezona mokytoja 4u.gif  biggrin.gif

ACIU blush2.gif smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif jetau...Tany ,pas tave kaip pramoniniame šiltnamyje- derlius kiaurus metus... thumbup.gif Šaunuolė
Atsakyti
turbūt maždaug gruodžio 23 d. ji įmes mums dar kokį panašų vaizdą biggrin.gif
Atsakyti
su pirmu sniegu mergynos mirksiukas.gif .... nu panasu jau neiseis, jei nesusals tie nabagai, tai bus jau raudoni biggrin.gif

o siaip ir as turiu nuostoliu, vakar tvarkiau senaji kiauraji siltnami, tai black cherry daug praradau(nu jis praktiskai lauke augo, nes salia dideles skiles), tai jau turbut susalo anksciau, daugiau nei puse papuvusiu buvo, tai taip su krumu ir istempiau i duobe... gaila buvo jo, buciau pries pora savaiciu aprankiojus, tai butu namie sunoke... tiesa ka daryciau su jaus nezinau...nes jau tu vysniuku doh.gif jei pradzioj vasaros buvo per mazai, tai rudeni per daug pasidare(ypac, kai neturiu salygu marinuoti) biggrin.gif ... ir skint nebuvo kada blush2.gif daug ant zemes tiesiog baige savo dieneles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 26, 09:46)
su pirmu sniegu mergynos  mirksiukas.gif  ....  nu panasu jau neiseis, jei nesusals tie nabagai, tai bus jau raudoni  biggrin.gif

o siaip ir as turiu nuostoliu, vakar tvarkiau senaji kiauraji siltnami, tai black cherry daug praradau(nu jis praktiskai lauke augo, nes salia dideles skiles), tai jau turbut susalo anksciau, daugiau nei puse papuvusiu buvo, tai taip su krumu ir istempiau i duobe... gaila buvo jo, buciau pries pora savaiciu aprankiojus, tai butu namie sunoke... tiesa ka daryciau su jaus nezinau...nes jau tu vysniuku  doh.gif  jei pradzioj vasaros buvo per mazai, tai rudeni per daug pasidare(ypac, kai neturiu salygu marinuotibiggrin.gif ...  ir skint nebuvo kada  blush2.gif  daug ant zemes tiesiog baige savo dieneles  blush2.gif

O tai kaip čia neturėt sąlygų marinuoti g.gif
Atsakyti
biggrin.gif tai paprastai...aš paskutinio skynimo paprikų niekaip negaliu sumarinuot , jau vysti jos man net pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 26, 08:55)
O tai kaip čia neturėt sąlygų marinuoti g.gif

gal norit paziuret kaip mano virtuve sio metu atrodo biggrin.gif ... dar pries saviate gal truputi daugiau dangu maciau, dabar bent stogas virs galvos yra, bet temp ne ka didesne nei lauke, ties kriaukle dar likus senoji ir dujne ir yra tarp griuvesiu, nu bet atleiskit...man ir taip neperdideli malonuma tie marinavimai teikia, bet tokiom salygom tarp dulkiu ir saltyje...nu jau ne....
Atsakyti