Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Renna @ 2012 09 08, 22:51)
man visai nejauku tuose laukuose tamsoj  doh.gif

bet vistiek drasuoles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 06, 16:16)
Ne manęs klausėt, bet spinta matau Ikėjinė
http://www.ikea.com/...ducts/80157214/
Lova ir mane bais domina dukrai  blush2.gif

spinta ikejine, labai da nori kosmetinio staliuko, tokio balto ant ausktu kojeliu, bet pakol kas taip , gal kokia kita spalva jai ikris i aki,
o lova pirkome SBA balduose, 600 lt, (gerai kad balta ižmateme) pradinis variantas dukros buvo juoda...(ffuu)
Atsakyti
Sveiki,
Aciu Asarai ir Salamandrai07 uz eskursija, uz pasidalintais patarimais 4u.gif Grazus, jaukus namai wub.gif
Atsakyti
Gera meeta merginos aptarujet drinks_cheers.gif Saunu....

Ikeliau pora foto savo terasos. Kazkas kazkada klause kas ir kaip darosi sienele terasoje g.gif Tai parodau ka sukonstravom mes. Bet dar man ji neikigalo padaryta, sakiau reiks ir kitoj pusej (kur dabar kanai vazonose) pasidaryti ta tvorele. Iskarto jos nedarem , sakiau gal nereiks, bet man kazkaip kazko truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 09 07, 23:55)
ACIU RK UZ SVETINGUMA wub.gif  wub.gif
Malonu buvo su visom susimatyt  4u.gif

QUOTE(Friona @ 2012 09 08, 09:25)
Sveikos, RK dziekui uz priemima, 100 metu nerasyta, bet dekinga kad sms/telefonu informavai.

QUOTE(cikki @ 2012 09 08, 09:44)
Sveikutes!!! 4u.gif
Super susitikimas, super merginos, super namuciai ir RK ir Salamandros thumbup.gif

QUOTE(Rituuukas @ 2012 09 08, 10:24)
Ačiū merginos už puikų vakarą, už gerą kompaniją, RK už šiltą priėmimą wub.gif

QUOTE(Infinity_ @ 2012 09 08, 10:40)
Nuoširdus Ačiū visoms merginoms už šilta bendravimą, gerą nuotaiką. Atskira padėka reiskiama RK už priėmimą, vyrui už aptarnavima, fotografavima, graži šeima, jaukus namai smile.gif
Ačiū Ačiū Ačiū 4u.gif

QUOTE(jurčik @ 2012 09 08, 13:36)

tikrai kad smagiai pasedejom drinks_cheers.gif aciu visoms 4u.gif

QUOTE(Renna @ 2012 09 08, 13:59)
Jau pridėkota RK ir prisilankstyta RK vyrui, bet vis tiek man norisi dar kartelį pasakyti AČIŪ RK už puikius organizacinius sugebėjimus, pagirti gražius namus, pasidžiaugti už puikią kompaniją ir įdomiai praleistą vakarą!

QUOTE(Giga* @ 2012 09 08, 16:39)
dar syki aciu aciu uz kompanija ir labiausia uz tai, kad aplamai prisimenamos senbuves........

QUOTE(RenataC @ 2012 09 08, 21:44)
Ir aš visos širdies prisidedu prie padėkos. Ačiū tau RK ir tavo vyrukui už vakarėlį.  4u.gif
Malonu buvo matyti seniai matytus veidelius ir pasidalinti realiu gyvenimu pastatytuose savo svajonių namuose  lotuliukas.gif
Ot vakarėlis, kad net privertė po dviejų metų pertraukos parašyti, o ne tik skaitinėti  blush2.gif

Dar karta visoms uz viska aciu bigsmile.gif . Tik nespejau su visom papliurpt ax.gif . Atrodo butumem galeje sneket iki ryto biggrin.gif .
Kitamet koki sekmadieni apie 13val. butu faina planuot. Jau as planuoju hihihi.gif
Atsakyti
Klause manes apie zidini, tai zidinio apdaila planuojam kazkokia tokia mazdaug ;

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 09, 18:43)
Dar karta visoms uz viska aciu  bigsmile.gif . Tik nespejau su visom papliurpt  ax.gif . Atrodo butumem galeje sneket iki ryto  biggrin.gif .
Kitamet koki sekmadieni apie 13val.  butu faina planuot. Jau as planuoju  hihihi.gif

bet tas kurios butu be vyru kita met priimsit vistiek gal biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 09 09, 17:04)

Grazi terasa ir labai patiko darziukas. O kas ten darziuke matosi padaryta sienele?

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 09, 20:10)

man 4-tas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 09 09, 22:11)
man 4-tas.  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip sakau, nebereikalo kartais nepavyksta padaryt kazko iskart.
Pries metus buciau norejus zidinio apdailos su plyta, o dabar noriu su akmeniu kaip 4 foto. Tik cia reiktu det marmura ar granita?
Baltos apdailos visada norejau, nors MB vis sako, gal kaip sekcijos spalva daryt, tai sakiau NE NE NE, noriu baltooo!
Ir plintusu jis norejo kaip grindys, azuoliniu, nu bet man balta ir tik balta turi but wub.gif .
Vat laiptus vos neuzsisakem pernai ir butu buve pakopos su porankiu nubeicuotos kaip durys, i rusvuma, raudonuma, bet dabar dziaugiuosi, kad kaip grindys, azuolo pakopos ir porankis, cia MB taip norejo, tai kai as abejoju, nusileidziu biggrin.gif , nes kai zinau kartais, kad bus gerai kaip as noriu, tai tegu mane nors i siena imurija, nenusileidziu doh.gif . O kur nenusileidziu, veliau sakau MB, ar neteisi buvau, tai MB sako, nu gal cool.gif

Senbuves, nepamirskit, uzeikit kartais cia ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ka rekomenduotumet is mediniu langu Klaipedos kraste?
Atsakyti
man pirma apdaila zidinio labai grazi, bet nedaug kuo ir skirias nuo 4 nr.

tu RK teisi.....kad kartais noras pasikeicia, as irgi daug ko noriu dabar kitaip....niekada sakiau nenoresiu tapetu...o dabar laukiu kada issiklijuosiu smile.gif
Atsakyti