QUOTE(Sophi @ 2014 09 21, 20:18)
O kaip skaniai morkas patroškinti?
As siek tiek jas apverdu ir tada apkepinu su sviestu. O prieskuoniuoju ivairiai: jei neastriai, tai su svelniaja paprika (pas mus taip ir vadinasi), jei astriau - tai su kajeno pipirais, zhensheniu, kario misiniu.
pas mus prie darbo yra viena kavinuke, jos savininke yra kilusi is Portugalijos. Patiekalai gana iprasti ir kartu originalus, pvz:
- vistiena su basmati ryziais bei astrios morkos, cukinijos, zirneliai
- zuvis su basmati ryziais bei astriomis morkomis
- ravioli, ant virsaus siek tiek apvirtos cukinijos, prieskoniai ir suris.
As ten valgau retai, 1x per menesi, bet man ten patiekalai taip idealiai suprieskoniuoti

tas variantas, kai produktai paprasti, o esme - prieskoniuose.
Namie as kartais bandau kopijuoti tuos patiekalus, bet galutinis rezultatas - vis dar ne tas pats. Tik tiek, kad labiau pradejau dometis prieskoniais ir iv. virtuvemis, tuo paciu atrandu recepu is vis tu paciu elementu, bet pagamintu kitaip ir "skambanciu" kitaip. Siandiena, pvz., kepiau bulves ir cukinijas orkaiteje su sv. mesos desrelemis (is graikisku receptu knygos;: knyga is bibles, jei ka

