Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 18, 15:06)
Siandien sapnavau Jusu kilima doh.gif  doh.gif  doh.gif Prisisapnavo, kad toki uz padoria kaina Lt radau blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Negaliu, grazus jis man wub.gif

biggrin.gif

As dabar vis uzmetu aki i kilimus apvalius, i darbo kambari po kede, kad grindys nesibraizytu. Dar tos patalpos nerodziau niekad rolleyes.gif , einu ka nors nufotkint smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos:)
na pasirodysiu kas naujesnio.
Pasistatem pusbarines kedutes va tai tokias
user posted image
anksciau atrode jos va taip va:)
user posted image

Na kadangi uzuolaidu samata vis dar kosmine, tai laukiu geresniu laiku, ir jau supratau kad be miegamo uztiesalo nebegalima ilgiau gyvent, tai nu kaip cia pasakius uztiesiau stai toki
user posted image
is maximos uz 70 lt lotuliukas.gif

Ir mano 1 a. toletukas pagaliau beveik apstatytas
user posted image

norisi tik man jame kokios lentyneles gal virs plyteliu dekoro g.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 09 18, 10:42)
jei galvojate siuti uztiesala siems foteliams pati, tai, manau, jog bent jau tiesia siule tikrai sugebate padaryt  smile.gif  todel galiu rekomenduoti paieskoti lietuviskuose knygynuose knygos "Baldu aptraukalai"  mirksiukas.gif  ten puikiai paaiskinta kaip namu salygomis pasisiuti nesudetinga uzvalkaliuka foteliui ar kedei, be to labai daug nuotrauku kuriose pavaizduota darbo eiga  smile.gif

Tiesia siule sugebu biggrin.gif tik galimybes ieskoti kazko lietuviskose knygynuose yra ribotos, bandysiu internete surasti.

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 18, 11:25)
o aš vat kažkaip galvoju, ar užtiesalas bus patogus tokio tipo foteliui - juk ten tas kojūgalis kilnojasi, tai kaip užtiesalas toj vietoj? g.gif

Tai vat butent del to noreciau kazkokiu modeli butent tokiam foteliui rasti.
Mums jie taip prilipo, kad net sofos nereikia.
Atsakyti
Daffni, grazu, o kedes super perdaret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 09 18, 15:50)
Sveikos visos:)
na pasirodysiu kas naujesnio.
Pasistatem pusbarines kedutes va tai tokias

anksciau atrode jos va taip va:)

Na kadangi uzuolaidu samata vis dar kosmine, tai laukiu geresniu laiku, ir jau supratau kad be miegamo uztiesalo nebegalima ilgiau gyvent, tai nu kaip cia pasakius uztiesiau stai toki

Ir mano 1 a. toletukas pagaliau beveik apstatytas

norisi tik man jame kokios lentyneles gal virs plyteliu dekoro g.gif  ka manot?

Jau grazu, ta nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif Mane labai nustebino kedes - kazkas labai sauniai atrestauravo, o gal Jus pati? g.gif g.gif Uztiesalas ant lovos irgi mielas, ir kas, kad maksiminis wub.gif wub.gif O vat ar wc reikia lentyneles, tai net nezinau, as gal koki paveiksliuka kabinciau, man tos lentyneles grazu, ale valyk jas kasdien ir valyk doh.gif doh.gif Be to as dazniausiai visokiu s.... i jas pridedu (taip visai netycia, tai vaistu, tai plauku gumeliu, tai siulu su adata) ir gaunasi mazas jovalynas blush2.gif doh.gif Tai tad geriau tinkantis paveikslas 4u.gif Bet yra gi ir pedantisku zmoniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 18, 15:33)
biggrin.gif

As dabar vis uzmetu aki i kilimus apvalius, i darbo kambari po kede, kad grindys nesibraizytu. Dar tos patalpos nerodziau niekad  rolleyes.gif , einu ka nors nufotkint  smile.gif

Reikia patalpyte pamatyti, taip sunku ka patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bespalvė @ 2012 09 17, 23:02)
Čia nemažas pasirinkimas  biggrin.gif

Aciu hi.gif
Atsakyti
Dafni, labai grazios naujoves, aciu, kad pasidalini 4u.gif
As vonioje irgi buciau uz paveiksliuka, o gal net ir ne viena .
O miegamajame man vis tik spalvytes kokios noretusi. Gal kas ir yra tiesiog ne viskas i objektyva pateko smile.gif
Siaip grazu, vientisa thumbup.gif
Atsakyti
Daffni jūsų kėdės tiesiog tobulos thumbup.gif as tik neperseniausiai džiaugiausi, kad pavyko savo virtuvines kėdes va taip atnaujinti: http://public.fotki....untitled-2.html

bet dabar jau imu pavydėti jūsiškių kėdžių wub.gif
Atsakyti
Daffni, labai grazu, o kedutes tobulos, grazesniu baro keduciu net isivaizduoti negalima buvo wub.gif o kur pirkote?
Atsakyti
Daffni, labai gražu viskas wub.gif wub.gif
o pas jus vonios patalpa ar kažkokiais spec. dažais dažyta, ar kažkokia technika tam naudota?
Atsakyti
Daffni, nerealus grozis, suzaveta as bigsmile.gif kedes tiesiog tobulos bigsmile.gif
Atsakyti
daffni, grazu kaip visada rolleyes.gif
kur pirkai spinteles prie miegamojo lovos? ar tik ne ikejines? man reik kazkokiu baltu paprastesniu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvietkas: 18 rugsėjo 2012 - 17:38