Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 16, 22:54)
Vis norejau paklaust, o vaikas nenuvers tos lempos bedukdamas  biggrin.gif ?
Siaip, labai grazu, tikrai, bet man truksta vaikiskumo, kad wow, cia tikrai vaiko kambarys  bigsmile.gif , o cia ramuma, bet normalu, gi mes skirtingi, vaikai skirtingi  smile.gif

Man patinka ta ramuma ax.gif ji pas mus visuose namuose jauciasi, tad pagalvojau, todel turetu buti kitaip vaiku kambary? Del lempos, jis pas mane galvom dar neina, lentynom nelipa, tai problemos del lempos nuvertimo neturiu. Matysiu pavoju -tada darysiu veiksmus kazkokius. O kambarys dar neuzbaigtas, tikrai bus kazkokiu vaikisku detaliu, tik jokiu budu ne spalvu ir daiktu margumynas schmoll.gif

QUOTE(Juma81 @ 2012 09 17, 12:37)
Kiek įžiūriu, tai užuolaidos ne visiškai baltos ar ne? Iš kur pirktos, gal buvo ir daugiau spalvų? Tikrai atrodo labai žaismingai  4u.gif

Ne, uzuolaidos ne baltos, o tokios i ruduma atspalvis ax.gif pirktos Kauno Urme, ale kitokiu spalvu jie ir neturi, cia nauja sita audini atsiveze,
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2012 09 17, 11:26)
Labai mielas paveikslas thumbup.gif galvoju tokį pasidaryti.

Tik kažin, kaip tas samanas pritvirtinti, kad jos neišbyrėtų?.. Juolab, kad apačioje jos nebus super švarios. Gal su žilka ar viela suverti tas samanas? Arba gal su plytelių klijais klijuoti ant faneros?.. Kaip manote?.. blush2.gif

Man regis, tos samanos vis tiek tokiais kuokstais sudziusta, tai, galvoju, puikiai joms prilipinti tiktu karsti klijai 4u.gif As pernai, kai is konkoreziu dariau eglutes, tai labai puikiai lipo blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kokius sprendimus renkatės vaikų žaislams laikyti? Turiu dabar laikinai krepšius, bet nepatinka. Nes jeigu vaikui prisireikia kokio žaislo, kuris pvz. yra ant dugno, tai jis turi visą krepšį išraust. Spintelių daryti nenoriu, nes kambarys gana mažas, noriu taupyti vietą. g.gif Pasidalinkite, kokie sprendimai jums pasiteisino/nepasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 17, 16:12)

Ne, uzuolaidos ne baltos, o tokios i ruduma atspalvis ax.gif  pirktos Kauno Urme, ale kitokiu spalvu jie ir neturi, cia nauja sita audini atsiveze,

O tiksliau nepasakytum, kokioj parduotuvėj ar sandėly, gal dar ką gero turi ir be šių, prie progos nulėkčiau pasižiūrėt.
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2012 09 17, 00:23)
darbo kambrys tokiais baldais apstatytas:
http://www.revalbald...katalogas/soley

O kokios maždaug baldų kainos? kažkaip jaučiu, kad nepigu...
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 09 17, 16:25)
Merginos, kokius sprendimus renkatės vaikų žaislams laikyti? Turiu dabar laikinai krepšius, bet nepatinka. Nes jeigu vaikui prisireikia kokio žaislo, kuris pvz. yra ant dugno, tai jis turi visą krepšį išraust. Spintelių daryti nenoriu, nes kambarys gana mažas, noriu taupyti vietą. g.gif Pasidalinkite, kokie sprendimai jums pasiteisino/nepasiteisino.

As laikau krepsiuose, ar jai reikia daikto nuo dugno, ar ne, vis tiek rausia doh.gif doh.gif doh.gif Bet mes kol kas miegame taip vadinamoje svetaineje, kai baigsim miegamaji, tada zaislai turbut keliaus i spinteles 4u.gif Man grazu, kai vaikai zailus laiko stelaziukuose, bet tada vaikas turi buti tvarkingas ir kiek paauges, kad nors kokia tvarka tame stelaze palaikytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2012 09 17, 11:26)
Labai mielas paveikslas thumbup.gif galvoju tokį pasidaryti.
Tik kažin, kaip tas samanas pritvirtinti, kad jos neišbyrėtų?.. Juolab, kad apačioje jos nebus super švarios.

QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 17, 15:55)
Man regis, tos samanos vis tiek tokiais kuokstais sudziusta, tai, galvoju, puikiai joms prilipinti tiktu karsti klijai 4u.gif As pernai, kai is konkoreziu dariau eglutes, tai labai puikiai lipo blush2.gif

Tikrai taip smile.gif Nusiperki pistoleta (jis specialus tiems klijams) ir delioji pundelius ant pvz. faneros gabalo, kuri veliau iremini.
Pirma manyciau samanas reiktu isdziovinti, jos susitrauktu/sumazetu ir nuo sakneliu purvas nubyretu. Tada jau klijuoji.
Esu klijavusi su tuo sautuvu visoki velnia, mat buvau floriste 4-ris metelius mirksiukas.gif - geras aparatas smile.gif
Papildyta:
Nauja info del grindjuosciu - anksciau minetos is siaurines egles yra be frezo ir storos unsure.gif
Todel dabar siulomos is pusies, A/B kategorijos, slifuotos, frezuotos ir aukstis 10cm. Plotis gali buti ivairus, bet visiems 200m vienodas, todel nezinau ar visoms norincioms tai tiks. Mediena su sakelemis
Kaip atrodys frezas/krastelis, parasysiu kai tik zinosiu tiksliai - nenoriu apsimeluoti, bet kazkas panasaus i si:
user posted image

Patikimas saltinis teigia, kad nudazius tokia mediena gruntu ir veliau dviems sluoksniais dazu - tu sakeliu nei kvapo nesimato thumbup.gif
Jei mediena butu rinktine, tektu moketi po 7-8lt uz metra, bet galutiniam rezultate po nudazymo vaizdas butu identiskas pirmam atvejui, todel gal ir neverta moketi daugiau g.gif

As cia kaip sugedes telefonas - man perduoda, o as jums lotuliukas.gif
Nors ir as pati planuoju imti kazkoki kieki, dar net nezinau koki, nes tevai buta remontuojasi - tai busiu gera dukra ir nudazysiu, o MB bus geras zentas ir pritvirtins blush2.gif

Tiesa, dar del medienos kietumo - be abejones azuolas ar uosis yra kietas, ale ir kaina ju atitinkama...
Mano pacios grindjuostes poliuretanines, kas reiskia, kad dar minkstesnes uz medi, bet po 10-ties metu "tarnavimo", jei taip galima pasakyti, ju vaizdu skustis tikrai negaliu. Vienur kitur matosi kur imusta siurbliu - nes as traukau ji negailedama, tai "pykst pokst" man pasitaiko cool.gif

P.S. Is senu uzrasu/zinuciu dar radau tokia info (is vienos supermamos) apie grindjuostes:
Kontaktai: Valerij 868735605

"Mano 12 cm aukščio plintusai, dažyti baltai, kainavo 20 lt už metrą.
Jeigu be dažymo- koks aukštis, tiek ir litų už metrą, t.y.
Mano atveju būt buvę 12 lt.
Susirask Odilija5 žinutę, ji yra įdėjusi du pavyzdžius. Aš rinkausi pirmą, tik be sendinimo":
http://www.supermama...?...63215&st=60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 17 rugsėjo 2012 - 17:01
Man freza tokia tiktu. As va tik galvoju ar ji bus gerai isdziovinta? Beje, mano meistras teiraujasi del ju tvirtinimo, ka siuo atveju rekomenduoja gamintojai? Beje, jie turbut ir grunta bei dazus gali rekomenduoti? O kokio ilgio jie buna? Kiek metru?
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2012 09 17, 21:10)
Man freza tokia tiktu. As va tik galvoju ar ji bus gerai isdziovinta?

Nežinau kaip kitur išdžiovina, bet mes kur pirkom (džiovintas), tai mums dar patarė tas grindjuostes bent mėnesį tiesiog palaikyti toj patalpoj, kur jos ir bus tvirtinamos.
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2012 09 17, 17:05)
O kokios maždaug baldų kainos? kažkaip jaučiu, kad nepigu...

pas mane dare meistriukas, ne firma 4u.gif kokybe superine, tik kaina mazesne 4u.gif pvz mano suolelis sukainavo man 1t, be 50lt, o uab'ai norejo 1,350-1,5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2012 09 17, 21:10)
Man freza tokia tiktu. As va tik galvoju ar ji bus gerai isdziovinta? Beje, mano meistras teiraujasi del ju tvirtinimo, ka siuo atveju rekomenduoja gamintojai? Beje, jie turbut ir grunta bei dazus gali rekomenduoti? O kokio ilgio jie buna? Kiek metru?

Ryt vaziuoju pas ta zmogeli - viska istardysiu.
Man jau baugu darosi - jei kas bus blogai blink.gif (neduok Dieve), visos kaltinsis mane ir as pati save, kad emiausi doh.gif , nors tik tarpininkauju is geros valios verysad.gif
Jauciu reikia man tiesiogiai jus "suvesti" su supermama, kuri ta visa reikaliuka tvarko g.gif

QUOTE(NerBog @ 2012 09 17, 21:30)
Nežinau kaip kitur išdžiovina, bet mes kur pirkom (džiovintas), tai mums dar patarė tas grindjuostes bent mėnesį tiesiog palaikyti toj patalpoj, kur jos ir bus tvirtinamos.

Nelabai iseis - visiems reikia CIA ir DABAR smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 17 rugsėjo 2012 - 21:34
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 09 17, 12:51)
Laba diena  4u.gif  Gal patarsit kur graziu rankenu durims galima nusipirkti? Gritijoj jau ziurejau  smile.gif Aciu!

Čia nemažas pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 17, 22:32)

Nelabai iseis - visiems reikia CIA ir DABAR smile.gif

Joooo, čia tai tiesa biggrin.gif
Pas mus jos dabar garaže guli, ir jei dar kiek pagulės, tikrai drėgėmės prisitrauks doh.gif doh.gif Aš vis vyrą erzinu, ar jis man tas grindjuostes iki Naujų metų prigręš lotuliukas.gif
Atsakyti