Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(Brunetike @ 2012 09 09, 07:47)
Kadangi prijauciu lengvai klasikai, noretusi jusu mergaites patarimo del vonios isplanavimo, nors uzklausiau ir voniu temoje, bet labai busiu delinga jei kazkas pakomentuos ar kazka patars, nes seku jusu tema ir labai patinka jusu skonis  biggrin.gif

kuris planavimas jums atrodo geriausias ?  arba ka keistumet ?  busiu labai dekinga uz patarimus/pastebejimus  rolleyes.gif
user posted image

dar isvis rupi nuomone, tarkim antrame aukste galvojame apie dusa, wc ir t.t. pirmame masciau tik apie vonia ( galimas variantas, kad veliau reikes rupintis mano pacios tevais arba vyro) todel gal ir dusas butu neblogai  g.gif  tik va tiek kad musu seimai 100 proc jo pirmam aukste nereikia, tik va del priezasties parasytos skliaustuose kyla abejones  doh.gif
O jei be duso tai isvis pasimetimas isplanavime  doh.gif

Trecias patogiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2012 09 09, 22:48)
3 var pakeitimas:
user posted image
gal visai ir nieko  g.gif  biggrin.gif

Pas mane identiskas variantas (ir durys ir langas toj pacioj vietoj), tik vietoj vonios dusas (keikiu ji kiekviena diena) ir dar pas mus skalbimo masina stovi kampe prie wc.
Jusu atveju as balsuociau uz si vidos777 varianta. Tikrai patogu. Tik jei jus patys nesimaudysit tai manau galit ir dusa statyti, pirmam aukste vistiek buna toks tarpinis variantas kai atejes is kiemo/darbo eini nusiprausti ar wc pasinaudoti. O jau antram aukste deciau vonia kad pries miega galima butu pamirkti, atsipalaiduoti.

QUOTE(Grikute @ 2012 09 10, 15:00)
O ten kur su bide, tai  pagalvoti, kas geriau, bide ar duso kabina.

kogero neturit bide jei dar svarstot toki klausima smile.gif Duso kabinoj zinoma gali nusiprausti, apsiprausti kai reikia, bet apsitasko kabina, padas, o juos valyti kaip zinia daugiau darbo ir vargo negu mazyti bide. Be to patogumas nepalyginamas, ypac turint vaiku kuriuos kartais reikia staigiai nuprausti ir paleisti toliau lekti laukais smile.gif Ir pagyvenusiems zmonems manau bide itin palengvina gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2012 09 10, 16:00)
Is variantu rikciausi 1-aji. ...

As dar daryciau dvi kriakles, nes pas jus  ten vietos yra. Aisku, jei matote nauda. Pas mus du vaikuciiai, nedidelis skirtumas, tai tikrai planuoju daryti, kad abu galetu praustis. O galu gale ir su vyru, nes buna rytais uzpakaliais stumdomes, nesvienas prie kriaukles, kitas prie vonios krano. Tai ziauiriai nusibodo. Tikrai darysiu dvi.

Aciu uz nuomone notworthy.gif as kazkaip mastau kad 2 aukste daryti 2 kriaukles dej jusu isvardintu priezasciu, pirmam manau uzteks ir vienos g.gif nors dabar galvoju... ot subalamutinot doh.gif

QUOTE(murmur @ 2012 09 12, 09:14)
Pas mane identiskas variantas (ir durys ir langas toj pacioj vietoj), tik vietoj vonios dusas (keikiu ji kiekviena diena) ir dar pas mus skalbimo masina stovi kampe prie wc.
Jusu atveju as balsuociau uz si vidos777 varianta. Tikrai patogu. Tik jei jus patys nesimaudysit tai manau galit ir dusa statyti, pirmam aukste vistiek buna toks tarpinis variantas kai atejes is kiemo/darbo eini nusiprausti ar wc pasinaudoti. O jau antram aukste deciau vonia kad pries miega galima butu pamirkti, atsipalaiduoti.
kogero neturit bide jei dar svarstot toki klausima smile.gif Duso kabinoj zinoma gali nusiprausti, apsiprausti kai reikia, bet apsitasko kabina, padas, o juos valyti kaip zinia daugiau darbo ir vargo negu mazyti bide. Be to patogumas nepalyginamas, ypac turint vaiku kuriuos kartais reikia staigiai nuprausti ir paleisti toliau lekti laukais smile.gif Ir pagyvenusiems zmonems manau bide itin palengvina gyvenima.

zinokit kadangi gyvenam standartiniame bute kolkas tai apie ta bide sprendziu tik is kalbu kad jis nerealus daiktas ax.gif duso kabina butu be pado pas mus tai atkristu tas pado valymas (ten tie visi krasciukai, kampukai as isivaizduoju kaip nervina juos valyti) bus tik sieneles stiklines ir plyteles tikiuosi bus paprastesni priziurejimas ax.gif
1var. -1
2var. - 0
3var. - 1
Vidos777 - 2 hi.gif
wacko.gif
Atsakyti
Dar kas liecia plyteles tai pas mus puse sienos tamsiom plytelem, puse sviesiom. Tai tamsiu nedarysiu niekad niekur daugiau, nes jei duse tai nuo kalketo vandens kiekvienas lasiukas lieka, grindis plaut reik kelis kartus ir paskui dar su sausu skuduriuku blizgint kad blizgetu graziai doh.gif Darem sita vonia ne mes, atrode graziai, bet prieziuros tai doh.gif
Atsakyti
Jei vonios kambarys sveciams, tai tikrai uzteks vienos kriaukles, jei seimai, tada kaip sakiau, as uz dvi.

Ir tikrai nedaryciau duso kabinos prie iejimo, panasiai yra pas kaimyne. Labai uzsisiaurina praejimas, mane ta deze priekyje tai nervina.
Kaimyne irgi sake, kad klaida padare.

Mergaites, o jus pasakykite, ka prie ko reiktu derinti, nes jau visai pasimeciau.

Norime sviesios virtuves, sviesiu duru, apvadu prie lubu ir grindu.
Kokie galimi derinimo variantai?
Mano mintys tokios, kad virtuves komplektas ir vidaus durys butu vienodos spalvos, o grindu ir lubu apvadai balti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 12 rugsėjo 2012 - 12:50
QUOTE(Brunetike @ 2012 09 12, 12:03)
Aciu uz nuomone  notworthy.gif  as kazkaip mastau kad 2 aukste daryti 2 kriaukles dej jusu isvardintu priezasciu, pirmam manau uzteks ir vienos  g.gif  nors dabar galvoju... ot subalamutinot  doh.gif

I-ame a. uztenka vienos kriaukles. Neapsisunkinkite saves ir neprisidarykite ko reikia ir ko nereikia. Tai tik papildomos islaidos ir darbas/valymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 rugsėjo 2012 - 15:21
Musu virtuveje kol kas niekas nedaryta, gipsas sudetas ir tiek, bet yra toks dalykas, kad joje nera lango blush2.gif sviesa sklinda tik nuo laukuju duru ir svetaines blush2.gif Taigi tamsoka. Patarkite man kokia spalva dazyti ir kokios spalvos baldus rinktis, kad nors kiek butu sviesiau??????Dabar stovi kelios laikinos balsvos spinteles, bet kad jos kazkaip sviesos nepriduoda..... doh.gif Grindys is plyteliu, tokios medzio lentu imitacija 4u.gif Lubose yra trys balkiai, kol kas natur produkt lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

jau baiginėja vonios sienų plyteles dėti, tai ateinu patarimo rolleyes.gif kaip manot, kokia spalva geriausiai tiktų sienų viršutinei daliai - iki pusės plytelės, viršuj dažom: http://public.fotki....amas/vonia.html
čia matosi siena, kur tam dekorų rėmelyje vedirodis bus (visas plytelių aukštis toks ir bus, kiek jau išdėta), o visos kitos sienos - plytelės baigsis ties žemesne dekoro linija.
pati galvoju arba apie kažkokį baltos spalvos atspalvį (na, kur ne visai ta akinanti balta būna, bet kažokia šiltesnė), arba kažkokia su vos vos rusvu pigmentu g.gif
labai laukiu visų nuomonių ir pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 12 rugsėjo 2012 - 16:19
Mirksniukas,grazus plyteliu dekoras 4u.gif
is manes prasta patareja, nes as nudazyciau sienu virsu kaip nors juodai lotuliukas.gif

kuzdaite, jei visa vonia sviesiomis plytelemis isklijuotumet tikrai butu sviesiau wink.gif pora plyteliu to vaizdo nesukuria. tuo paciu tikslu bute klijavom sviesiom plytelemis sienas-tikrai sviesi ir net erdvesne vonia atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 12, 17:14)
sveikos  smile.gif

jau baiginėja vonios sienų plyteles dėti, tai ateinu patarimo rolleyes.gif kaip manot, kokia spalva geriausiai tiktų sienų viršutinei daliai - iki pusės plytelės, viršuj dažom: http://public.fotki....amas/vonia.html
čia matosi siena, kur tam dekorų rėmelyje vedirodis bus (visas plytelių aukštis toks ir bus, kiek jau išdėta), o visos kitos sienos - plytelės baigsis ties žemesne dekoro linija.
pati galvoju arba apie kažkokį baltos spalvos atspalvį (na, kur ne visai ta akinanti balta būna, bet kažokia šiltesnė), arba kažkokia su vos vos rusvu pigmentu g.gif
labai laukiu visų nuomonių ir pasiūlymų 4u.gif

Zinai, teoriskai tinka viskas ir kartu niekas lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai jei neturi po kol kas jokiu planu kaip ji apstatysi - tuomet dazyk neutraliu kokiu baltos atspalviu ir bus ok.
bet..
jei netycia zinai kokiu akcentu nori ir kokia spalva tenai bus, tada dazyk tos spalvos sviesiausiu atspalviu. na pvz gal tu desi kios melsvos spalvos spintele, aksesuarus, kilimelius ar statysi kvietkeli, paveiksliukus kabinsi, nu taigi labai grazu kai taip susisaukia wub.gif Pvz ranksuosciu, chalata sukabinsi tos spalvos kaip pas tave isdazyta ir t.t.
Nu bet cia nebent turi kazkokia vizija kokia spalva tau labai patinka.
jei neturi - tai ir nesuk pernelyg galvos:)
lengviaus bus derint ranksluoscius lotuliukas.gif

Ai, esminis klausimas: o grindys kokios??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 12 rugsėjo 2012 - 21:05
QUOTE(daffni @ 2012 09 12, 21:03)
Zinai, teoriskai tinka viskas ir kartu niekas lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai jei neturi po kol kas jokiu planu kaip ji apstatysi - tuomet dazyk neutraliu kokiu baltos atspalviu ir bus ok.
bet..
jei netycia zinai kokiu akcentu nori ir kokia spalva tenai bus, tada dazyk tos spalvos sviesiausiu atspalviu. na pvz gal tu desi kios melsvos spalvos spintele, aksesuarus, kilimelius ar statysi kvietkeli, paveiksliukus kabinsi, nu taigi labai grazu kai taip susisaukia wub.gif Pvz ranksuosciu, chalata sukabinsi tos spalvos kaip pas tave isdazyta ir t.t.
Nu bet cia nebent turi kazkokia vizija kokia spalva tau labai patinka.
jei neturi - tai ir nesuk pernelyg galvos:)
lengviaus bus derint ranksluoscius lotuliukas.gif

Ai, esminis klausimas: o grindys kokios??

grindys iš tos pačios serijos kaip sienos - baltos. tik kampukuose dar dėsim tokius mažus rudos spalvos kvadratukus dar.
va beskaitydama tavo postą ir pagalvojau, kad reikia grindis sudėt ir tada jau žiūrėti, kokią spalvą sienoms parinkti smile.gif

man čia labai gražiai atrodo violetinė prie baltų plytelių wub.gif
user posted image
na, bet pas save taip nedažysiu, nes patalpa nedidukė, tik 6,5kv.m, tai manau, kad labai ryškios/tamsios spalvos dar vizualiai sumažintų ją.
Papildyta:
QUOTE(dea @ 2012 09 12, 20:19)
Mirksniukas,grazus plyteliu dekoras 4u.gif

ačiū, man is irgi labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 12 rugsėjo 2012 - 21:31
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 12, 16:27)
Musu virtuveje kol kas niekas nedaryta, gipsas sudetas ir tiek, bet yra toks dalykas, kad joje nera lango blush2.gif sviesa sklinda tik nuo laukuju duru ir svetaines blush2.gif Taigi tamsoka.

Jeigu tik yra galimybė, kirskit sieną ir dėkit langą. Mano dabartinėj virtuvėj darbastalis yra prieš langą, tai aš tiek džiaugiuosi tuo langu - visada šviesu, ryte šviečia saulutė, daržely gėlytės žydi, tolumoje - rudenėjantis miškas, žiemą - apšerkšniję laukai wub.gif Yra akis kur paganyti darant valgyt ar valgant.
Po remontų mano virtuvė liks perpus mažesnė, tai buvau sumąsčius virtuvę perkelt į svetainę (atskyrus siena), nes ji mums per didelė. Bet ten būtų virtuvinis palei sieną, kurioj nėra lango. Šviesa nuo lango būtų sklidus iš šono, nuo gretimos sienos. Bet apgalvojau, kad man taip trūks šviesos ir atkrito toks variantas. Nekeisčiau į nieką aš to lango blush2.gif
Atsakyti