Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(mamagabi @ 2012 09 13, 13:54)
Sveika smile.gif maciau, kad parasei/uzklausei i az, bet atsakysiu cia.
Del apvadu - pirma reiktu issiaiskinti ar uzdejus apvadus (tarkim pacius placiausius) dar lieka tarpas iki plyteliu ir koks jis.
jei tarpas toks, kad platus apvadas jo pilnai neuzpildo, t.y. nesiekia plyteliu, tada galima rinktis toki sprendima: deti siauresni apvada i kampa, o zemiau, jau palei plyteles paleisti visai siauruti pagaliuka. Tokiu budu optiskai atrodys, kad tai toks platus apvadas.Del spalvos - man asmeniskai cia jos kontrastingos nesipraso, galetu buti apatiniu plyteliu atspalvis, o jei lubos zemokos ir prasosi aukscio, tai viskas (visas tarpas - t.y. apvadas + lubos) baltai, kaip ir santechnika.

Klausei ir del laiptu tureklu - imesk cia pakartotinai nuotraukele, kad butu aisku apie ka kalbama.Jei interjeras butu "mano rankose" mirksiukas.gif - tas kolonas as prapuldinciau is akiracio, kad isrysketu laiptu vingis.

bigsmile.gif blush2.gif

- Apvadai jau nupirkti ax.gif jie tik 5 cm pločio o tas tarpas yra 30 cm (bendras patalpos aukštis 270) ir jis kad išlyginti sieną (kad nebūtų plytelės kantukas atsikišęs) išklijuotas gipskartoniu. Ar nebus tada labai jau išsikišęs tas apvadas kuris klijuotųsi ant sienos g.gif ir tada turbūt dar reikėtų paplatinti tą 5 cm prie jo ant sienos priklijuojant papildomą apvadą, bet ar nebus tada per "riebiai"
-- pakartosiu laiptų foto blush2.gif labai būtų super kad dingtų tos kolonos smile.gif aš tai nemoku jų pradanginti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos. Noriu parduoti klasikine sofa, gal galit uzrodyt tema, kur klasikiniai baldai parduodami? neatrausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 13, 13:21)
bigsmile.gif  blush2.gif

- Apvadai jau nupirkti  ax.gif  jie tik 5 cm pločio o tas tarpas yra 30 cm (bendras patalpos aukštis 270) ir jis kad išlyginti sieną (kad nebūtų plytelės kantukas atsikišęs) išklijuotas gipskartoniu. Ar nebus tada labai jau išsikišęs tas apvadas kuris klijuotųsi ant sienos  g.gif ir tada turbūt dar reikėtų paplatinti tą 5 cm prie jo ant sienos priklijuojant papildomą apvadą, bet ar nebus tada per "riebiai"
-- pakartosiu laiptų  foto blush2.gif labai būtų super kad dingtų tos kolonos  smile.gif  aš tai nemoku jų pradanginti  ax.gif

user posted image

Reikia deliotis ir ziureti vietoje, kas ir kaip atrodo. Man su plyteliu krasto uzbaigimu butu grazu.

Del kolonu turi net keturis variantus, o tai jau neblogai: smile.gif
1) nieko nedaryti;
2) rinktis (pagal savo namu vizija ir uzmanyma) is isvardintu auksciau triju.

Pridedu ant greituju pakeverzotu vertikaliu ir raitytu tureklu pvz. Rinkis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 rugsėjo 2012 - 12:41
QUOTE(NerBog @ 2012 09 13, 00:05)
Jeigu tik yra galimybė, kirskit sieną ir dėkit langą. Mano dabartinėj virtuvėj darbastalis yra prieš langą, tai aš tiek džiaugiuosi tuo langu - visada šviesu, ryte šviečia saulutė, daržely gėlytės žydi, tolumoje - rudenėjantis miškas, žiemą - apšerkšniję laukai wub.gif  Yra akis kur paganyti darant valgyt ar valgant.
Po remontų mano virtuvė liks perpus mažesnė, tai buvau sumąsčius virtuvę perkelt į svetainę (atskyrus siena), nes ji mums per didelė. Bet ten būtų virtuvinis palei sieną, kurioj nėra lango. Šviesa nuo lango būtų sklidus iš šono, nuo gretimos sienos. Bet apgalvojau, kad man taip trūks šviesos ir atkrito toks variantas. Nekeisčiau į nieką aš to lango blush2.gif

Mes gyvename senos statybos patalpose, jas renovuojame, taigi taip jau gavosi, jog virtuvei liko tik ta tamsi patalpa, joje nera kur kirsti langa, nes uz sienos jau kaimynu valdos, situacija kvaila, bet gyventi kazkur reikia...... verysad.gif Uz tai ir klausineju, kokius baldelius stayti, kaip padazyti, kad nors kiek sviesiau butu 4u.gif Pasiklausius Jusu apie apserksnijusius laukus, taip pavydas ima wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dea @ 2012 09 12, 21:19)
:

kuzdaite, jei visa vonia sviesiomis plytelemis isklijuotumet tikrai butu sviesiau wink.gif pora plyteliu to vaizdo nesukuria. tuo paciu tikslu bute klijavom sviesiom plytelemis sienas-tikrai sviesi ir net erdvesne vonia atrodo mirksiukas.gif

Beda tame, kad pas mane kalba eina apie virtuve.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Idejau i kita tema savo skelbimuka. Gal kas susidomes smile.gif sofa

rasyti AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 13, 14:45)
Mes gyvename senos statybos patalpose, jas renovuojame, taigi taip jau gavosi, jog virtuvei liko tik ta tamsi patalpa, joje nera kur kirsti langa, nes uz sienos jau kaimynu valdos, situacija kvaila, bet gyventi kazkur reikia...... verysad.gif Uz tai ir klausineju, kokius baldelius stayti, kaip padazyti, kad nors kiek sviesiau butu 4u.gif Pasiklausius Jusu apie apserksnijusius laukus, taip pavydas ima wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

Beda tame, kad pas mane kalba eina apie virtuve.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu, įdomūs žmonės "vabalai" biggrin.gif
Taigi, ne pasaulio pabaiga.. ir, jeigu negalite pakeisti daug, nesiteisinkite prieš kitus mirksiukas.gif
Nuėjau pažiūrėti į savo buto vonios kambarį (belangį).. ir nesvarbu, kokios jis spalvos.. svarbu apšvietimas. O jis mano galva turėtų būti dienos šviesos tokioj belangėj erdvėj, ypač virtuvėj smile.gif Na, čia mano vyriškio labai net vykęs sprendimas.. drabužinėje, vonios kambariuose, virtuvėj yra dienos šviesos lempos (virtuvėj kaip papildomas apšvietimas). Labai šviesu ir jauku. Gal, kad pripratau ir kitaip man per tamsu..
Prieš akis netyčia pakliuvo Mano Namai 2011/4 numeris.. su interjero dizainerės Akiko Tutlys namų aprašymu (pagooglinus, gal net rasit kokių foto ar straipsnių).. ir jos virtuvė įrengta belangėje erdvėje (kaip ir jūsų).. spėkit, kokios spalvos? Ogi, beveik juodos bigsmile.gif Ir ji sako, kad "svarbiausia tinkamas apšvietimas, nes tamsios spalvos sugeria daugiau šviesos... " Taip, kad viskas galima.. net ir belangėje smile.gif
Nu, kas jums patars, su kokia spalva draugauti.. jūs pasakokit, kokios jūsų vizijos, ko norit, apie ką svajojat.. o čia, temoje, gal kažkas kažkuo patars, padės apsispręsti..
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 09 13, 12:12)
Ačiū. Supratau. Mano vyriškiui patiktų.. kompaktiškumas ir vienas aukštas  bigsmile.gif
Nu, bet dabar dar vienas klausimas neduoda ramybės.. o ten išorinė siena, kuri anapus įėjimo visa klinkeriu nuklinkeriuota ar palikta "originaliai" pabarstyta ?  biggrin.gif

nea, visas namukas apklijuotas klinkeriu, ten buvo tik pradinės stadijos foto smile.gif įmesiu kada galutinį rezultatą, su visai tarpukais nuglaistytais, kas iš tiesų pakeitė - nublankino - pirminę plytų spalvą..
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 09 13, 14:39)
Nu, įdomūs žmonės "vabalai" biggrin.gif
Taigi, ne pasaulio pabaiga.. ir, jeigu negalite pakeisti daug, nesiteisinkite prieš kitus  mirksiukas.gif
Nuėjau pažiūrėti į savo buto vonios kambarį (belangį).. ir nesvarbu, kokios jis spalvos.. svarbu apšvietimas. O jis mano galva turėtų būti dienos šviesos tokioj belangėj erdvėj, ypač virtuvėj smile.gif Na, čia mano vyriškio labai net vykęs sprendimas.. drabužinėje, vonios kambariuose, virtuvėj yra dienos šviesos lempos (virtuvėj kaip papildomas apšvietimas). Labai šviesu ir jauku. Gal, kad pripratau ir kitaip man per tamsu..
Prieš akis netyčia pakliuvo Mano Namai 2011/4 numeris.. su interjero dizainerės Akiko Tutlys namų aprašymu (pagooglinus, gal net rasit kokių foto ar straipsnių).. ir jos virtuvė įrengta belangėje erdvėje (kaip ir jūsų).. spėkit, kokios spalvos? Ogi, beveik juodos  bigsmile.gif  Ir ji sako, kad "svarbiausia tinkamas apšvietimas, nes tamsios spalvos sugeria daugiau šviesos... " Taip, kad viskas galima.. net ir belangėje smile.gif
Nu, kas jums patars, su kokia spalva draugauti.. jūs pasakokit, kokios jūsų vizijos, ko norit, apie ką svajojat.. o čia, temoje, gal kažkas kažkuo  patars, padės apsispręsti..

Kvaila situacija - vonia su langu, o virtuve ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turiu beveik visus Mano namu numerius, reikes pasiknisti, gal rasiu ta tamsiaja virtuve, bet, itariu, gali buti taip, kad kaip tik to nr neatkapstysiu doh.gif doh.gif As galvoju apie sviesiais spalvas, sienas dazyti kokia balta su kokiu pigmenteliu, gal alia balintos kavos, gal sviesiau ir baldelius sviesius brolis padarytu blush2.gif Paprasyciau kad i juos elektros primontuotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar prie kiekvieno balkio laidai jau nuvesti sviestuviukams, balkius turbut paliksiu naturalius tik "uzkonsevuosiu", o lubas baltai dazysiu 4u.gif Gal nebus labai urvas g.gif g.gif Siaip urvas daugiau buna ziema, vasara dar galima gyventi biggrin.gif

Ne klasika ir ne provansas, bet kas dar turite virtuve urva, galite akis cia paganyti
http://www.at-home.l...ex.php/popup/19
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 13 rugsėjo 2012 - 14:21
QUOTE(tyli upė @ 2012 09 13, 13:39)
Prieš akis netyčia pakliuvo Mano Namai 2011/4 numeris.. su interjero dizainerės Akiko Tutlys namų aprašymu (pagooglinus, gal net rasit kokių foto ar straipsnių).. ir jos virtuvė įrengta belangėje erdvėje (kaip ir jūsų).. spėkit, kokios spalvos? Ogi, beveik juodos  bigsmile.gif 

ne šita virtuvė?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Abi tuo paciu metu vienodas nuorodas ikeleme, ta pati virtuve 4u.gif Kaip Jums visoms, tamsu labai ???????
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 13, 14:22)
Abi tuo paciu metu vienodas nuorodas ikeleme, ta pati virtuve 4u.gif Kaip Jums visoms, tamsu labai ???????

man tai tamsu, nes spalvos tamsios wink.gif

o pas jus, kaip suprantu, dviračio neišrasi, t.y. lango, jei nėra galimybės, ir neiškirsit. šviesios spalvos + tinkamas apšvietimas - ir turėsit normalią virtuvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 13, 14:22)

as negaleciau tokioje virtuveje net pradeti kazka daryti (kaip ir juodame vonios kambaryje) doh.gif .
Gaunasi taip - pirma uzsitamsini juodai, o paskui susisuki dviguba kieki lempuciu ir atseit viskas ok. cool.gif
Atsakyti