Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(Cobre @ 2012 09 28, 19:58)
grazuole kede  wub.gif  na bet ir rask tu toki grozi  bigsmile.gif  biggrin.gif  kai suzinosi svetaine, tai pasidalink nuoroda  mirksiukas.gif
atejai i prota  mirksiukas.gif ta prasme, kad grizai i tema - saunuole  biggrin.gif  tongue.gif

tas grozis gaminamas Klaipedoje, ne restauruojamas kaip dauguma tokio tipo, o naujos gamybos, tad yra galimybe pasirinkti ir medienos apdirbimo buda (spalva, patina, palikt naturalia ar pan.), taip pat ir audini.
Tik kol kas visu tuo naudojasi prancuzai, matomai jam tas stilius labai artimas.

o del grizimo - jauciuos kaip ir nieko nepraleidus, tie patys plintusai, plyteles ir kita...

Kur Vida dingus? senai jos cia nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 09 28, 19:58)
biggrin.gif  tarkim, kad as su ja tik draugauju, bet mes kartu nelabai dirbam, bet pasitaiko  tongue.gif .  As ne uz tai, kad reikejo trinti tavo posta, bet kad jis turejo pagrinda buti istrintas, tai ir tu pati zinai. Kaip tai bebutu liudna. Bet va tarkim parasyti, kad nusimanai apie kedes, ju kokybe, nes tu tame versle sukiesi, tai tu gali , nes daugybe taip forume elgiasi doh.gif  Is vienos puses kvailyste, o is kitos, tai mes net posto neparasytumem per reklamines zinutes, kurios pasipiltu temose, jei nebutu to draudimo - butu viena didele

Kad su Temide bendrauji - atspet nesunku, nes tas braizas pazistamas mirksiukas.gif
man tik siek tiek keista, kad kitiems galima pasakot apie savo darbus, kelt ju pavyzdzius, o va man tik uzsiminus, kad tai mano - iskart uzdrausta.
Bet nesigilinkim daugiau ta tema - tai tiesiog labai gera pamoka man ateiciai kaip reikia but gudriai lapei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 09 28, 19:48)
Kur Vida dingus? senai jos cia nemaciau  g.gif

as visada cia , tik kartais nebeturiu jegu ka nors pasakyti, nes taip lauke ariam paskutiniu metu, kaip isproteje karsta.gif .
O as apie tave visa laika galvojau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 09 28, 22:21)
as visada cia , tik kartais nebeturiu jegu ka nors pasakyti, nes taip lauke ariam paskutiniu metu, kaip isproteje  karsta.gif .
O as apie tave visa laika galvojau  smile.gif .

matai kokia as populiari, nesitikejau, bet paglosto savimeile, kad kazkas prisimena blush2.gif

o as kita pavasari arsiu, pagal plana trinkeliu keitimas i granita ir fasado tvarkymo darbai. Sioje vietoje niekaip nesutariam su MB, as tradicickai, konservatyviai fasada isivaizduoju, o jis nori kazkiek moderniau.
Bet kuriuo atveju - tikiuosi padesit savo patarimais del fasado apdailos.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 09 28, 19:48)
Tik kol kas visu tuo naudojasi prancuzai, matomai jam tas stilius labai artimas.

Ir čia dūšiai labai mielas thumbup.gif drinks_cheers.gif Smagu būtų ir Lietuvoj tuo pasinaudoti, o ne laukti, kol prancūzas pasėdės, paskui čia už tą pačią kainą pirkti biggrin.gif
mamagabi, keliauninkė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2012 09 28, 22:34)

mamagabi, keliauninkė  wub.gif

Ka praleidau ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 28, 22:08)
Ka praleidau  ax.gif  ?

Aš čia lėlytę keliauninke pavadinau blush2.gif Turbūt, reikia eit miegot hihihi.gif
Atsakyti
Mamagabi, grazi silta lelyte. Kaip visada, zaviuosi kruopstumu. 4u.gif
MamaSandra, saunuole, kad vel su mumis. thumbup.gif Kede grazi mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 09 28, 21:31)
Sioje vietoje niekaip nesutariam su MB, as tradicickai, konservatyviai fasada isivaizduoju, o jis nori kazkiek moderniau.

nieko stebetino, vyrai visada novatoriskesni, juos domina naujoves, kitaip sakant tai, kas modernu. O modernu reiskia laikina wink.gif .
Visai paprastas, bet reiksmingas dalykas, kuris padeda neiskrypti is kelio. Isivaizduok - pasiziuri i namo isore ir is karto atitinkamai isivaizduoji jo vidu, o tada isivaizduoji to namo gyventojus...
Ir jeigu butent taip yra realybeje, kai vienas kitam nepriestarauja/nesipjauna, vadinasi viskas padaryta harmoningai ir darniai.

Atsakyti
Klausykit merginos/moterys, reik ismanancio paprotinimo. Parsineiau tuos apkalbetus plintusu pavyzdukus is MDF'o ir dabar tokia mintis stuktelejo, kaip tas MDFas reaguoja i oro dregme? Ta prasme, ar jis reaguoja panasiai kaip medis ar gal jis nera toks jautrus. Nes va, manau, kad uzsakinesiu as tuos plintusus, o cia ir sildymo sezonas ant nosies.. Zodziu, kas turit patirties, brukstelkit. Siaip jie man patiko - kieti tokie.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2012 09 29, 09:44)
Klausykit merginos/moterys, reik ismanancio paprotinimo. Parsineiau tuos apkalbetus plintusu pavyzdukus is MDF'o ir dabar tokia mintis stuktelejo, kaip tas MDFas reaguoja i oro dregme? Ta prasme, ar jis reaguoja panasiai kaip medis ar gal jis nera toks jautrus. Nes va, manau, kad uzsakinesiu as tuos plintusus, o cia ir sildymo sezonas ant nosies.. Zodziu, kas turit patirties, brukstelkit. Siaip jie man patiko - kieti tokie.

patirties su konkreciai grindjuostemis neturiu, taciau:
Pagal tankį MDF sąlygiškai skirstomos į:
• didelio tankio medienos plaušo plokštes HDF 800 kg/m³;
• vidutinio tankio medienos plaušo plokštes MDF – 680–780 kg/m³;
• lengvąsias MDF 650 kg/m³;
• labai lengvas MDF 550 kg/m³.

atitinkamai ir dregmes igeriamumas.

Apie MDF'a mano asmenine nuomone ne kokia.
Tarkim nuo sluolstes medines grindjuostes gali kiek patamset, nusitrint, bet kadangi tai medis - pasiausi ir gali perdazyt be problemu.
Su MDF'inem gali but kitaip, nes gaves dregmes jis puciasi, pliurpsta, atsilupus dazui atnaujinti jo praktiskai nera galimybes. Todel ivertinkit kokiose patalpose desit tokias grindjuostes.
Atsakyti
RK, jei galima dar norėčiau pasicekavint apie spintą blush2.gif Ir aišku, jei dar kažkas turit pas save užsislaptinę tokią spintą, tai irgi būtų įdomu kaip išsprendėt vidaus išplanavimą.
kokio pločio pas jus buvo spintos niša? ir ar yra spintos viduje stalčiai? Nes aš planavau planavau tokią spintą ir žiūriu, kad šnipštas gaunasi doh.gif nišos plotis yra 2 metrai, ir man norimo pločio (60 cm) stalčiai jau niekur netinka, nes jei dėt per vidurį - gaunasi kad abi duris reikia atidaryt, norint patekt į stalčių, o jei stumt į kurią nors pusę nuo spintos centro, šone lieka vos 40 cm pločio ir dar reik atmest kažkiek cm kuriuos užima sustumtos durys. Tai vat dar vienas klausimas būtų kiek užima tos pilnai sustumtos durys?
p.s. jei kažkam atrodo, kad postas yra ne į temą, nepykit ir nesibarkit , tiesiog ignoruokit mano postą smile.gif
Atsakyti