Del tankio tai atvirksciai: kuo tankesnis, tuo stabilesnis ir kietesnis.
Tikrai niekas neidaus, o ir nevaiksto jis kaip naturalus medis, todel tarpu tikrai nebus.
Merginos, kur jus pirkot rankeneles virtuvei..man reikia ale retro-klasikos stiliaus, tik chromo spalvos, ne sendintu ir geriau be keramikos..sunku su tokiom
Šiaip, kaip suprantu, čia "gritija" populiariausia. Jei esat kauniete, galiu dar vieną vietą nurodyti kur galit rast daug rankeneliu. Nežinau kokia tai įmonė. Tik apipasakot nuvažiavima galiu. Kai man ko reikia, tai visad ten važiuoju.
Šiaip, kaip suprantu, čia "gritija" populiariausia.
Jei esat kauniete, galiu dar vieną vietą nurodyti kur galit rast daug rankeneliu. Nežinau kokia tai įmonė. Tik apipasakot nuvažiavima galiu.
Kai man ko reikia, tai visad ten važiuoju.
Jei esat kauniete, galiu dar vieną vietą nurodyti kur galit rast daug rankeneliu. Nežinau kokia tai įmonė. Tik apipasakot nuvažiavima galiu.
Merginos, kur jus pirkot rankeneles virtuvei..man reikia ale retro-klasikos stiliaus, tik chromo spalvos, ne sendintu ir geriau be keramikos..sunku su tokiom
Norėjau paklausti dėl klasikinių šviestuvų, kurios turi pasikabinusios virš valgomojo stalo. Kadangi dauguma tokių šviestuvų skleidžiama šviesa yra į viršų (žvakės tipo), ar pakanka šviesos ant valgomojo stalo, ar nesusidaro šešėliai?