Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

Provanso gerbėjoms - keli FB puslapiukai:

1) http://www.facebook....3568174?fref=pb

2) http://www.facebook....334597166636644

3) http://www.facebook....8418328?fref=pb

4) http://www.facebook....2493118?fref=pb

Nuostabių vaizdų prisižiūrėjau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 10 01, 17:13)
dekui uz nuorodas, sviestuvas svetaines tai  doh.gif

as maniau, kad ten kaledine dekoracija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 09 30, 23:54)
prašom plačiau ir su nuorodom kaip nuvykti  4u.gif

Taigi vat. Dėl rankenėlių baldams ir visokių kitokių dalykėlių jiems skirtų.
Veiksmas Kaune.
Už Draugystės Senukų, važiuojam, kol pervažiuojam geležinkelio pervažą.
Ir tik pervažiavus ją, IŠKART sukt į dešinę. Tik nevažiuot į jokius kiemus, nes kairėj iškart yra aikštelė auto. Tai vat ten ir parkuokitės. Tiesiai prie įėjimo durų.
Viskas. Galim lipt į antrą aukštą. Ten vadybininkai ar pan. Yra demonstracinis stendas jų produktų.
Man tinka viskas ten.
Jei kas turit kitų kontaktų, pigesnių, dalinkitės.
smile.gif
Atsakyti
Ateinu su savo virtuve. Dabar visiskai nebezinau ka daryti.
Ka daryt su indauja? Baltai dazyt, taip palikt, pabalint ar mest lauk??? g.gif

Ar reikia ir kokiu uzuolaidu unsure.gif

Baro kedziu spalva isipaiso?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Mano manymu užuolaidų reikia. Tik klausimas ar Jūs norit labiau klasikos ar labiau provanso (tema juk tokia smile.gif )
Tad tas noras turi reikšmės ir užuolaidų pasirinkimui.
Dėl indaujos. Mano nuomone ji čia tinkama. Aš ją palikčiau. Nes ji "rišasi" su kėdėmis. Tik tos kėdės kažkokios "nuogos".
O pabandymui nemėginot perdėt valgomojo kėdžių "paduškėlių" ( ? ), ant baro kėdžių. Nors ,mano manymu, ten labiau norėtųsi vienspalvių šviesių. Vėl, ar tai klasikos noras ar provanso.
Atsakyti
QUOTE(Nebaba @ 2012 10 01, 21:43)
Taigi vat. Dėl rankenėlių baldams ir visokių kitokių dalykėlių jiems skirtų.
Veiksmas Kaune.
Už Draugystės Senukų, važiuojam, kol pervažiuojam geležinkelio pervažą.
Ir tik pervažiavus ją, IŠKART sukt į dešinę. Tik nevažiuot į jokius kiemus, nes kairėj iškart yra aikštelė auto. Tai vat ten ir parkuokitės. Tiesiai prie įėjimo durų.
Viskas. Galim lipt į antrą aukštą. Ten vadybininkai ar pan. Yra demonstracinis stendas jų produktų.
Man tinka viskas ten.
Jei kas turit kitų kontaktų, pigesnių, dalinkitės.
smile.gif

manau, kad apie furnitaną eina kalba g.gif jei taip - tai ten tikrai labai faina vadybininkė, nuoširdžiai pataria (man asmeniškai pasiūlė dar pasižiūrėt Gritijoj tinkamesnio varianto lotuliukas.gif ) ir tikrai neblogas kainas galima gaut mirksiukas.gif

QUOTE(miskouoga @ 2012 10 01, 21:46)
1) Ka daryt su indauja? Baltai dazyt, taip palikt, pabalint ar mest lauk???  g.gif

2) Ar reikia ir kokiu uzuolaidu  unsure.gif

3) Baro kedziu spalva isipaiso?

1) nu jau mesti blink.gif tai tikrai negalima schmoll.gif bet va ta jos ryža spalva tai man neįsipaišo g.gif aš gal bandyčiau išgaut panašią spalvą kaip kad yra valgomojo stalo kėdžių spalva, kuri slepiasi po paduškom g.gif arba kažką panašaus kaip kad baro kėdės. Nes jei nubalinsit, tai manau, kad prapuls jinai toj visoj baltoj erdvėj unsure.gif Arba jei norisi balint arba nieko nedaryt, tada bandyčiau paieškot jai kitos vietos, nes dabar kai jinai visai šalia virt. baldų - tai man jos spalva nelabai dera blush2.gif
2) užuolaidų ir man norėtųsi, tik va kokių - tai pritariu Nebabai - priklauso nuo pasirinkto stiliaus.
3) manau, kad įsipaišo
Atsakyti
1) nu jau mesti  blink.gif tai tikrai negalima  schmoll.gif bet va ta jos ryža  spalva tai man neįsipaišo 

Vat ir man tas ryzumas kliuna g.gif
Atsakyti
Miskouoga, ryzos komodos tikrai nepalikciau, o ir dvelkia man tada seniena blush2.gif .
Uzuolaid tikrai reikia, visur.
O jus telpat susest prie salos keturiese?
As buciau pakabinus 3-ju lempa virs valgomojo stalo. O ir ten lempa kazkaip ne ten kabo.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 10 01, 21:46)
Ka daryt su indauja? Baltai dazyt, taip palikt, pabalint ar mest lauk???  g.gif

Ar reikia ir kokiu uzuolaidu  unsure.gif

Baro kedziu spalva isipaiso?

Pirmiausia nuimciau krepsi nuo indaujos;
Antra, dazyciau spalva kaip kedziu atlosai.

del uzuolaidu - man ju isvis nereikia, bet jaukumo suteiktu.
Bijau, kad su uzuolaidomis persistengus gausis jau ne provansas, o country stilius.
Man labiau noretusi sienas maloniom smulkmenom, paveiksleliais apkabinet, taip ir norisi mazuciu paveiksleliu, gal kedes "aprengt", kad jaukiau butu g.gif

bet is esmes labai jauku pas jus 4u.gif
Papildyta:
[quote=Loreja-Flora,2012 10 01, 17:23]
Provanso gerbėjoms - keli FB puslapiukai:

dekui 4u.gif
Atsakyti
[M=miskouoga,2012 10 01, 20:53]
Vat ir man tas ryzumas kliuna g.gif
[/quote]
Man labiausiai kliuna stalo virsus,salos virsus ir darbastalio,kad skirtingu spalvu visi ,na ir kedes galetu buti vienos spalvos,per daug makalynes blush2.gif virykle kliuna,kad metalo spalvos,nebutu tu spalvu tiek daug-nekliutu g.gif
Atsakyti
Miškouoga, gražūs baldai ir kiek matosi - jauku pas jus 4u.gif o ir už langų, matosi, vaizdas neprastas wub.gif
man taip pat kliūva per daug skirtingų spalvų - stalo ir prie jo esančių kėdžių sėdynių, pusbario kėdžių, darbastalio, indaujos. turbūt dėl to indauja atrodo visai ne vietoj - ją arba dažyčiau, arba kitos vietos ieškočiau. nes pats baldas tai man wub.gif ir pusbario kėdės man kažkaip nesižiūri, lyg ne iš tos operos pagal spalvą būtų.. gal bent pagalvėlės vaizdą pakeistų? o šiaip labai čia kažką tokio, kaip Daffni pusbario kėdės, įsivaizduoju biggrin.gif
langai man ir be užuolaidų gražūs, bet, kaip mamaSandra sakė, užuolaidos suteiktų jaukumo/minkštumo. gal kažkoks lengvas a la austrijiečių variantas tiktų? tik be visokių baisiai didelių priraukimų, kad tik viršuj gražiai lengvo audinio klostės kelios būtų g.gif

ai, ir dar paklausiu, nes labai smalsu, paskui miegot negalėsiu biggrin.gif ar stalą su kėdėm, indaują, baro kėdes pirkot jau po to, kai užsakėt virtuvinį? nes pagalvojau, kad jei bent vieną iš tų baldų būčiau turėjus prieš ar pirkus virtuvinio gamybos proceso metu, tai būčiau stalviršį derinus prie jau turimo/įsigyto rolleyes.gif

Nebaba, ačiū už info dėl rankenėlių, jau ir buvau pagalvojus, kad tubūt apie Furnitaną kalba eina tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 01 spalio 2012 - 23:05
Dabar del visko pasitesinsiu smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 01, 22:28)
Miskouoga, ryzos komodos tikrai nepalikciau, o ir dvelkia man tada seniena  blush2.gif .
Uzuolaid tikrai reikia, visur.
O jus telpat susest prie salos keturiese?
As buciau pakabinus 3-ju lempa virs valgomojo stalo. O ir ten lempa kazkaip ne ten kabo.

Keturiese prie salos telpam, bet nesedim. Vaikai su vyru sedi, o as pusrycius padavineju. Pirkom keturias kedes, nes esm keturi,o jei per daug pasirodys, viena i rusi isnesim.

Del lempu, jau dabar nieko nepakeisi, lubos betonines, kaip padare, taip ir bus. unsure.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2012 10 01, 22:34)
Pirmiausia nuimciau krepsi nuo indaujos;
Antra, dazyciau spalva kaip kedziu atlosai.

del uzuolaidu - man ju isvis nereikia, bet jaukumo suteiktu.
Bijau, kad su uzuolaidomis persistengus gausis jau ne provansas, o country stilius.
Man labiau noretusi sienas maloniom smulkmenom, paveiksleliais apkabinet, taip ir norisi mazuciu paveiksleliu, gal kedes "aprengt", kad jaukiau butu  g.gif

bet is esmes labai jauku pas jus  4u.gif

Krepsys ten netycia uzklydo, nepadejau jo, kaip puosmenos biggrin.gif , tikrai nuimsiu.

Del maloniu smulkmenu. Bijau nepataikyti su pakabinimo vieta, o ir paveiksleliu dar neturiu. Neinau, ar nuotraukas kabint, ar paveikslus kokius g.gif

QUOTE(EljaRo* @ 2012 10 01, 22:35)

Man labiausiai kliuna stalo virsus,salos virsus ir darbastalio,kad skirtingu spalvu visi ,na ir kedes galetu buti vienos spalvos,per daug makalynes blush2.gif  virykle kliuna,kad metalo spalvos,nebutu tu spalvu tiek daug-nekliutu  g.gif

Virykles tokios norejo vyras, o as nesipriesinau, i senatve prarandu uzsispyrima ir principus. Gartraukis irgi bus metalo spalvos, taip pat ir saldytuvas su mikrobange irgi metalo spalvos. Pamaniau, kad visi sie daiktai tiks vienas prie kito.

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 01, 22:59)
Miškouoga, gražūs baldai ir kiek matosi - jauku pas jus 4u.gif o ir už langų, matosi, vaizdas neprastas wub.gif
man taip pat kliūva per daug skirtingų spalvų - stalo ir prie jo esančių kėdžių sėdynių, pusbario kėdžių, darbastalio, indaujos. turbūt dėl to indauja atrodo visai ne vietoj - ją arba dažyčiau, arba kitos vietos ieškočiau. nes pats baldas tai man wub.gif ir pusbario kėdės man kažkaip nesižiūri, lyg ne iš tos operos pagal spalvą būtų.. gal bent pagalvėlės vaizdą pakeistų? o šiaip labai čia kažką tokio, kaip Daffni pusbario kėdės, įsivaizduoju biggrin.gif
langai man ir be užuolaidų gražūs, bet, kaip mamaSandra sakė, užuolaidos suteiktų jaukumo/minkštumo. gal kažkoks lengvas a la austrijiečių variantas tiktų? tik be visokių baisiai didelių priraukimų, kad tik viršuj gražiai lengvo audinio klostės kelios būtų g.gif

ai, ir dar paklausiu, nes labai smalsu, paskui miegot negalėsiu biggrin.gif ar stalą su kėdėm, indaują, baro kėdes pirkot jau po to, kai užsakėt virtuvinį? nes pagalvojau, kad jei bent vieną iš tų baldų būčiau turėjus prieš ar pirkus virtuvinio gamybos proceso metu, tai būčiau stalviršį derinus prie jau turimo/įsigyto rolleyes.gif
Nebaba, ačiū už info dėl rankenėlių, jau ir buvau pagalvojus, kad tubūt apie Furnitaną kalba eina tongue.gif

Del spalvu makalynes. Virtuvini pastate pries savaite. Indauja ir stala su kedem atsivezem, kai atsikraustem birzelio men. Baro kedes sestadieni atveze, pirkau is IKEJOS, anksciau buvo baltos tokios pas juos, dabar nebera.
Laukiau, kol visi baldai bus, kad galeciau paiureti ir pasitarti su jumis, ka palikti, o ka perdazyti.
Indauja pirkom ne nauja, ir jai tikrai reikia kosmetinio remonto. Galvojau, gal ja dazyti baltai, o jos stalvirsi, kaip virtuvinio stalvirsi g.gif

Baro kedes galvojau irgi galvoju padazyti, kaip valgomojo kedes.

Del uzuolaidu visai pasimetusi esu. Cia gyvenam niekam i akis nepakliudami, namas ant slaito, is vienos puses kalnas, is kitos medziai,o jei kas ir praeina keliuku, tai tikrai nieko nemato, nes per aukstai.
Atsakyti