Dabar del visko pasitesinsiu
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 01, 22:28)
Miskouoga, ryzos komodos tikrai nepalikciau, o ir dvelkia man tada seniena

.
Uzuolaid tikrai reikia, visur.
O jus telpat susest prie salos keturiese?
As buciau pakabinus 3-ju lempa virs valgomojo stalo. O ir ten lempa kazkaip ne ten kabo.
Keturiese prie salos telpam, bet nesedim. Vaikai su vyru sedi, o as pusrycius padavineju. Pirkom keturias kedes, nes esm keturi,o jei per daug pasirodys, viena i rusi isnesim.
Del lempu, jau dabar nieko nepakeisi, lubos betonines, kaip padare, taip ir bus.
QUOTE(mamaSandra @ 2012 10 01, 22:34)
Pirmiausia nuimciau krepsi nuo indaujos;
Antra, dazyciau spalva kaip kedziu atlosai.
del uzuolaidu - man ju isvis nereikia, bet jaukumo suteiktu.
Bijau, kad su uzuolaidomis persistengus gausis jau ne provansas, o country stilius.
Man labiau noretusi sienas maloniom smulkmenom, paveiksleliais apkabinet, taip ir norisi mazuciu paveiksleliu, gal kedes "aprengt", kad jaukiau butu
bet is esmes labai jauku pas jus
Krepsys ten netycia uzklydo, nepadejau jo, kaip puosmenos

, tikrai nuimsiu.
Del maloniu smulkmenu. Bijau nepataikyti su pakabinimo vieta, o ir paveiksleliu dar neturiu. Neinau, ar nuotraukas kabint, ar paveikslus kokius
QUOTE(EljaRo* @ 2012 10 01, 22:35)
Man labiausiai kliuna stalo virsus,salos virsus ir darbastalio,kad skirtingu spalvu visi ,na ir kedes galetu buti vienos spalvos,per daug makalynes

virykle kliuna,kad metalo spalvos,nebutu tu spalvu tiek daug-nekliutu
Virykles tokios norejo vyras, o as nesipriesinau, i senatve prarandu uzsispyrima ir principus. Gartraukis irgi bus metalo spalvos, taip pat ir saldytuvas su mikrobange irgi metalo spalvos. Pamaniau, kad visi sie daiktai tiks vienas prie kito.
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 01, 22:59)
Miškouoga, gražūs baldai ir kiek matosi - jauku pas jus

o ir už langų, matosi, vaizdas neprastas
man taip pat kliūva per daug skirtingų spalvų - stalo ir prie jo esančių kėdžių sėdynių, pusbario kėdžių, darbastalio, indaujos. turbūt dėl to indauja atrodo visai ne vietoj - ją arba dažyčiau, arba kitos vietos ieškočiau. nes pats baldas tai man

ir pusbario kėdės man kažkaip nesižiūri, lyg ne iš tos operos pagal spalvą būtų.. gal bent pagalvėlės vaizdą pakeistų? o šiaip labai čia kažką tokio, kaip Daffni pusbario kėdės, įsivaizduoju
langai man ir be užuolaidų gražūs, bet, kaip mamaSandra sakė, užuolaidos suteiktų jaukumo/minkštumo. gal kažkoks lengvas a la austrijiečių variantas tiktų? tik be visokių baisiai didelių priraukimų, kad tik viršuj gražiai lengvo audinio klostės kelios būtų
ai, ir dar paklausiu, nes labai smalsu, paskui miegot negalėsiu

ar stalą su kėdėm, indaują, baro kėdes pirkot jau po to, kai užsakėt virtuvinį? nes pagalvojau, kad jei bent vieną iš tų baldų būčiau turėjus prieš ar pirkus virtuvinio gamybos proceso metu, tai būčiau stalviršį derinus prie jau turimo/įsigyto
Nebaba, ačiū už info dėl rankenėlių, jau ir buvau pagalvojus, kad tubūt apie Furnitaną kalba eina
Del spalvu makalynes. Virtuvini pastate pries savaite. Indauja ir stala su kedem atsivezem, kai atsikraustem birzelio men. Baro kedes sestadieni atveze, pirkau is IKEJOS, anksciau buvo baltos tokios pas juos, dabar nebera.
Laukiau, kol visi baldai bus, kad galeciau paiureti ir pasitarti su jumis, ka palikti, o ka perdazyti.
Indauja pirkom ne nauja, ir jai tikrai reikia kosmetinio remonto. Galvojau, gal ja dazyti baltai, o jos stalvirsi, kaip virtuvinio stalvirsi
Baro kedes galvojau irgi galvoju padazyti, kaip valgomojo kedes.
Del uzuolaidu visai pasimetusi esu. Cia gyvenam niekam i akis nepakliudami, namas ant slaito, is vienos puses kalnas, is kitos medziai,o jei kas ir praeina keliuku, tai tikrai nieko nemato, nes per aukstai.