Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(Renacita @ 2012 10 10, 07:53)
Ale ot, kokios - pacios zino, o mus laiko nezinioje cool.gif

Nesnarvuokit - ir as nezinau kur Arulis nukeliavo dirbti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingušonkas: 10 spalio 2012 - 08:51
Pirmune, Renacita, as irgi nezinau kokios pareigos, tik zinau, kad Arulis labai norejo, dejo daug pastangu ir stai ivertinimas 4u.gif

QUOTE(arulis @ 2012 10 09, 21:39)
Bulkut, kur pietauji? gal kada patietautume kartu, jei tau tinka mano draugija?

QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 10, 08:29)
Aruli - tu eileje del pietu cool.gif  As pirma uzsirasius  lotuliukas.gif
Ar jusus vaikai megsta ziuret serialus? Pastebejau kad mano mazosios pasakoja man apie seriala...

Paprastai pietauju prie kompo paskubomis, bet kartais ir istaikau kur islysti. Ar galim tartis kita antradieni, spalio 16 d. 12 val? Gal einam i kokius kiniecius?
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2012 10 10, 08:38)
Pirmune, Renacita, as irgi nezinau kokios pareigos, tik zinau, kad Arulis labai norejo, dejo daug pastangu ir stai ivertinimas 4u.gif
Paprastai pietauju prie kompo paskubomis, bet kartais ir istaikau kur islysti. Ar galim tartis kita antradieni, spalio 16 d. 12 val? Gal einam i kokius kiniecius?

Man tinka - tik i katruos kiniecius? Vienuose po remonto - ypatingai slykstu maista gamina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 10, 09:52)
Man tinka - tik i katruos kiniecius? Vienuose po remonto - ypatingai slykstu maista gamina  cool.gif

Labai skanu ir nebrangu Kinu roze Jasinskio g.
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2012 10 10, 09:18)
Labai skanu ir nebrangu Kinu roze Jasinskio g.

man tinka, bet tik nuo 23
raminkites , ministrai keiciasi tik po rinkimu biggrin.gif , pareigos tos pacios , tiksliau taip pat vadinasi , tik kitoj istaigoj, arciau Gedo prospekto,ir psio. Ta amerikieciu firma, kuri mane ivertino kaip tikslo siekiancia profesionale, dar masto. na tegu masto. o as nusprendziau kad siuo meu geriau zvirblis rankoj, nei jautis lankoj.
vnz, gyvenimas ner ramus. darzelyje verda aistros del besimusancio vaiko, nes tevai neigia problema,mama isveze gulincia greitoji su stuburo isvarza
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 10, 13:23)
vnz, gyvenimas ner ramus. darzelyje verda aistros del besimusancio vaiko, nes tevai neigia problema,mama isveze gulincia greitoji su stuburo isvarza

blink.gif
čia kieno mamą išvežė??
Atsakyti
Tai tariames 26 d. 12 val. pasizymejau, jeigu kas pasikeistu, parasykite asmeniskai, kad neterstume eterio. 4u.gif

maniskiai snekasi:
Sese broliui: ar gali dabar nezaisti kompu, as noriu pamedituoti.
Brolis: tai tu pamedituok truputi veliau, as baigsiu zaidima.
Sese: tu nieko nesupranti apie meditavima - kai susikaupi, reikia is karto medituoti...
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2012 10 10, 12:41)
Tai tariames 26 d. 12 val. pasizymejau, jeigu kas pasikeistu, parasykite asmeniskai, kad neterstume eterio. 4u.gif

maniskiai snekasi:
Sese broliui:  ar gali dabar nezaisti kompu, as noriu pamedituoti.
Brolis: tai tu pamedituok truputi veliau, as baigsiu zaidima.
Sese: tu nieko nesupranti apie meditavima - kai susikaupi, reikia is karto medituoti...

Jei 26 d - tai penktadienis, o jei 16 d - tai boso diena ir negaliu schmoll.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 10, 15:50)
Jei 26 d - tai penktadienis, o jei 16 d - tai boso diena  ir negaliu  schmoll.gif

lotuliukas.gif

sorry, turejau omeny 23 d. 4u.gif
Atsakyti
Nera Ingusonko ir niekas nepasveikina su penktadieniu biggrin.gif Bandysiu ja pavaduoti - su Penktadieniu 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
paįvairinsiu temą ir paklabėsiu apie vaikus tongue.gif vaikai mokytoja ir prailgintos klasės mokytojomis patenkinti, patinka ir t.t. Bet vakar išsiaškinau, kad tikybos mokytoja schmoll.gif O visa esmė, kad ji griežta, "niekada nesišypso"-taip man vakar verkdamas aiškino kasparas. Na, ašaros buvo, greičiausiai, pavargimo ženklas. Stepas paaiškino-"nu ką-nu griežtą ir viskas, ką griežtų nematei". pas tą viskas paratsa, o va kasparui viskas kitaip-jautresnis anas. Bijo mokytojos. sakau, ar ji tave bara ar pan. Jis bijo, kad gali bart. ir finale pritrūkęs argumentų sako-ji kai atsisuka niekada nesišypso...
Aš visada maniau, kad tikybą dėsto (naivuolė, ot doh.gif ), geri, pasišventę žmonės, švelnios būtybės. vat pats pirmas suipažinimas su šiuo moklsu (namie to negauna)-pirmas atstūmimas.
Su penktadieniu 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Ko taip tylu?-ar visi apakę nuo rinkimų rezultatų g.gif Aš taip...Deja...

O mes vakar buvo su krepšinio mokykla žygyje-po Belmontą-Pučkorius. Tiek privaikščiojom, kad ojojoj...Gerai, kad nežinojau, nes būčiau patingėhus lotuliukas.gif
Atsakyti