Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(pirmune @ 2012 10 15, 09:40)
labas rytas 4u.gif
Ko taip tylu?-ar visi apakę nuo rinkimų rezultatų g.gif Aš taip...Deja...

O mes vakar buvo su krepšinio mokykla žygyje-po Belmontą-Pučkorius. Tiek privaikščiojom, kad ojojoj...Gerai, kad nežinojau, nes būčiau patingėhus lotuliukas.gif

O taviskiai gal SKM lanko?
Atsakyti
Laba ryta,

Man irgi rinkimu rezultatai nepatinka...
mano R visa savairgali prakarsciavo... A kosti... Bet siaip - viskas gerai :-)
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 10 15, 11:02)
O taviskiai gal SKM lanko?

Taip:) Šiai dienai tik Steponas lanko, bet nuo tečiadienio jau ir brolis prisijungs. nepatiko jam karate. Ne to laukė. manau, kad per daug įsisvaizdavo. O krešiniu brolis labai patenkintas-akys tik dega. Man patinka SKm, bent jau mūsų treneris, kolkas smile.gif Moka sudomint smile.gif
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 15, 11:02)
Laba ryta,

mano R visa savairgali prakarsciavo... A kosti... Bet siaip - viskas gerai :-)

prasideda doh.gif
Stepka mano ir kosėt pardėjo. Šiandien sakiau, kad neitų į kašiką. Bet viena diena-ne išsigelbėjimas. Nežinau, kaip čia daryt toliau reiks. Tas labai veržiasi, o kosėt gali ir mėnesį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 12, 10:49)

Aš visada maniau, kad tikybą dėsto (naivuolė, ot doh.gif ), geri, pasišventę žmonės, švelnios būtybės.

tikrai - naivuole: arba idejiniai, arba tie , kurie nieko kito nesugeba cool.gif . galit po nauju pereiti i etika. galima tuos dalykus keiti karta per metus.

rinkimu rezultatai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 15, 10:37)
Taip:) Šiai dienai tik Steponas lanko, bet nuo tečiadienio jau ir brolis prisijungs. nepatiko jam karate. Ne to laukė. manau, kad per daug įsisvaizdavo. O krešiniu brolis labai patenkintas-akys tik dega. Man patinka SKm, bent jau mūsų treneris, kolkas smile.gif Moka sudomint smile.gif

prasideda doh.gif
Stepka mano ir kosėt pardėjo. Šiandien sakiau, kad neitų į kašiką. Bet viena diena-ne išsigelbėjimas. Nežinau, kaip čia daryt toliau reiks. Tas labai veržiasi, o kosėt gali ir mėnesį doh.gif

Mano sunaitelis irgi SKM'a dar nuo darzelio lanko. Jam treniruotes siemet veda tokia moteriske.
Papildyta:
Sveikatos ligoniams 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tai su Boso diena 4u.gif
Atsakyti
aciu, bet as bose tik suniui, katinui, vistoms ir zuvytems
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 16, 09:58)
aciu, bet as bose tik suniui, katinui, vistoms ir zuvytems

O vyrui ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 16, 12:07)

aptarnaujantis personalas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 16, 12:33)
aptarnaujantis personalas  tongue.gif

Tai tikrai tau sunku ant sio svieto - uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
Bulkut, Ingusonkai, as tik dabar pabudau is komos ir supratau kad Jasinskio gatve yra ne tas pats kas Jaksto . atleiskit man kaimietei - neateisiu , nes pacia pirma darbo diena nepatogu ilgai uztrukt pietaujant
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 16, 18:39)
Bulkut, Ingusonkai, as tik dabar pabudau is komos ir supratau kad Jasinskio gatve yra ne tas pats kas Jaksto . atleiskit man kaimietei - neateisiu , nes pacia pirma darbo diena nepatogu ilgai uztrukt pietaujant

Tai galim vieta kita paderint rolleyes.gif Kur tau patogu?

Labas rytas 4u.gif

Mano U penktadieniu sestadieniui su mokyklos choru vaziuoja i Lenkija - pagal aprasyma keliones turetu daug pamatyti. Juokingiausia tai, kad ji man sake kad i Latvija - gerai kad nespejau latu nupirkti lotuliukas.gif
Atsakyti