Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(pirmune @ 2012 10 25, 11:53)
prisijungiam. Ir dar Tave, be abejo-Ingushonkai 4u.gif
Tik įdomu kelintas vardadienis jūsų šiemet? g.gif

Vienintelis - ir ji visada svenciu per Konstitucijos diena bigsmile.gif
Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 23, 08:10)
Aruli - kaip tau permainos darbo fronte?

ivyko permainos. Esu pasimetusi

QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 25, 12:39)
Vienintelis - ir ji visada svenciu per Konstitucijos diena  bigsmile.gif
Aciu  ax.gif

tai su Konstitucijos diena su graziausio vardo svente

koks vejas lauke, oi net baisu daros ...
mano vaikis pats vaistus isgere . ryte kaip visada palikau laiska , ka valgyt i rpan. ir vaistus nuo kosulio , tipo paskambinkit - pasakysiu kada ir kiek isgerti. Skambina : as vaistus isgeriau ,man jau mintis apie skrandzio plovima buvo. Sako , perskaiciau lapeli ir isgeriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 25, 19:40)
ivyko permainos. Esu pasimetusi
tai su Konstitucijos diena su graziausio vardo svente

koks vejas lauke, oi net baisu daros ...
mano vaikis pats vaistus isgere . ryte kaip visada palikau laiska , ka valgyt i rpan. ir vaistus nuo kosulio , tipo paskambinkit - pasakysiu kada ir kiek isgerti. Skambina : as vaistus isgeriau ,man jau mintis apie skrandzio plovima buvo. Sako , perskaiciau lapeli ir isgeriau  smile.gif

Aciu 4u.gif

Saunuoliai tavo vaikai 4u.gif
Mes vakar buvom savo pirmokeliu koncertuke - padudavo 2 kurinelius ir padainavo 4 daineles - grazu blush2.gif
Atsakyti
Pamirsau - su PENKTADIENIU 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagia pasikalbejau :-)
Atsakyti
Labas snieguotas rytas 4u.gif
Na, žinokit, atšventėm mes gimtadienį bernužių Karo muziejuj, kaip kad planavom. Fantastika smile.gif Nesamdžiau jokių firmų-pati su vaikasi palaksčiau-pažaidėm kelis judrius žaidimus, virvę patraukėm, mįsles iš balionų sprogdidnat minėm.Ieškojom lobio. Buvau sustarus su valdžia-man atidarė angarą ir pastatė stalą, kur susdėjom vaišes. Oras stebuklingai pasitaikė fantastiškas wub.gif
Tikrai buvo liuksiškai, juolab, kad tų užduočių vaikams labai daug ir nereikia, nes pati aplinka jiems rojus-davėsi po tuos tankus tongue.gif
Tikrai smagi vieta gimtadieniui švęs, ypač vaikams smile.gif
Atsakyti
Pirmune, skamba thumbup.gif

O pas mus anyta atvažiuoja neribotam laikui... "pas daktarus" (pas kuriuos dar neužsirašė...). Kažkodėl Gogolio "Revizorių" iš karto prisiminiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 28 spalio 2012 - 10:01
QUOTE(Tuoj @ 2012 10 28, 12:01)

O pas mus anyta atvažiuoja neribotam laikui... "pas daktarus" (pas kuriuos dar neužsirašė...). Kažkodėl Gogolio "Revizorių" iš karto prisiminiau doh.gif

doh.gif Vaje...Nepavydžiu...
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2012 10 28, 10:01)
Pirmune, skamba thumbup.gif

visada gali buti blogiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 28, 14:44)
visada gali buti blogiau  blush2.gif

Jaučiu, kad tau dabar nėra pats lengviausias metas, ane?
Blogiau būti gali būti visada ir visomis situaijomis. Bet blogiausiai jautiesi tada, kai turi savo , kad ir ne pačią š...ią situiją-vistiek tu ja gyvenui, jos rūpesčiais, problemomis.

beje, aš kažkaip nelabai supratau anksčiau... ax.gif Tu perėjai į naiją darbą, o paskui jau kažko "nepagavu" doh.gif -pasirodė, kad kažkas neaišku. Apšviesk-dirbi naujam darbe? labai tikiuosi, kad jis geresnis ax.gif ax.gif

Kadangi, aš kaip vaikas-vis dar gyva gimtadienio įspūdžiais-pasigirsiu-mes jau antri metai darom piniata ar pan (kaip ji ten skamab tiksliai)-visiems labai smagus tas saldainių ir konfeti lietus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 28, 12:44)

Kažkas atsitiko?..

Merginos, man rodos, mes nusipelnėm susitikimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 28, 14:21)

Kadangi, aš kaip vaikas-vis dar gyva gimtadienio įspūdžiais-pasigirsiu-mes jau antri metai darom piniata ar pan (kaip ji ten skamab tiksliai)-visiems labai smagus tas saldainių ir konfeti lietus wub.gif

As siemet toki irgi dariau, tik man jis greitai nuo vtveles nutruko. Kaip tu ja pritvirtinai, kad tvirciau laikytusi?
Papildyta:
QUOTE(Tuoj @ 2012 10 28, 14:26)

Merginos, man rodos, mes nusipelnėm susitikimo? ax.gif

Butu smagu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arulis @ 2012 10 28, 13:44)

Pasiguosk.
Atsakyti