Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 30, 16:24)
As planuoju pirkti turguje sniego batus :-)

Bet kokius? Mes turim tokius, bet virs gumos esanti medziaga greit perslampa. Gal reik zinoti, kuri firma patikima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2012 10 30, 17:59)
[Jau turbut kalbeta, bet man aktualu, kokius zieminius batus vaikams perkat. As jau pasimetusi.  ax.gif  Kaip tie Crocs? Bandet?

Reiškias taip pas mus su žieminiais batais:) : žieminius pirkau Ecco su vilna iš moteriškės, kuri prekiauja parsisiuntus internetu. Kaina tikrai buvo ne parduotuvinė. Esu patenkinta. Jie skirti "normaliam" nešiojimui. Kai prasideda pliurzynai-sniegynai-Steponui esu nupirkus Crocsus, Kasparui nebuvo dydžio-pirkau gal Bimboj...esmė panaši į Crcsuss, tik gal geresni šaltom pliurzynėm:) jie yra pėda iš kokios ten poliuretaninės ar kitokios kosminės gumos, aulas-toks pūstas medžiaginis, neperšlapma tikrai, o viduj, kas labiausiai man patinka-veltinis batas, kuris išsiima išdžiovinimui.
daug esu žiūrėjus visokių "sniego" batų-mažai man jie patiko-arba labai sunkūs, arba vidus neaiškus. na, aš išranki-Pirmūnė gi lotuliukas.gif
Stepono Crocsai -tai viskas gerai-bet minusas tame, kad aulas neapveržtas -prilenda sniego.
manau, kad vien tik "sniego" batų neužtenka žiemai ax.gif
Tei va kaip plačiai aš čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 31, 09:00)
Reiškias taip pas mus su žieminiais batais:) : žieminius pirkau Ecco su vilna iš moteriškės, kuri prekiauja parsisiuntus internetu. Kaina tikrai buvo ne parduotuvinė. Esu patenkinta. Jie skirti "normaliam" nešiojimui. Kai prasideda pliurzynai-sniegynai-Steponui esu nupirkus Crocsus, Kasparui nebuvo dydžio-pirkau gal Bimboj...esmė panaši į Crcsuss, tik gal geresni šaltom pliurzynėm:) jie yra pėda iš kokios ten poliuretaninės ar kitokios kosminės gumos, aulas-toks pūstas medžiaginis, neperšlapma tikrai, o viduj, kas labiausiai man patinka-veltinis batas, kuris išsiima išdžiovinimui.
daug esu žiūrėjus visokių "sniego" batų-mažai man jie patiko-arba labai sunkūs, arba vidus neaiškus. na, aš išranki-Pirmūnė gi lotuliukas.gif
Stepono Crocsai -tai viskas gerai-bet minusas tame, kad aulas neapveržtas -prilenda sniego.
manau, kad vien tik "sniego" batų neužtenka žiemai ax.gif
Tei va kaip plačiai aš čia ax.gif

Jo - pavyzdinga tu mama smile.gif As tokia buvau kai turejau pirma dukra... dabar i viska ziuriu paprasciau :-)
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 31, 11:29)
Jo - pavyzdinga tu mama  smile.gif  As tokia buvau kai turejau pirma dukra... dabar i viska ziuriu paprasciau :-)

Aš tik labai priekabi ir apsimet pavyzdinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai su PENKTADIENIU 4u.gif O as sian atostogas turiu - ot biggrin.gif Miegojau iki 10 val - dabar ruosimes su vaikais i MCdonalda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 31, 09:00)
Reiškias taip pas mus su žieminiais batais:)

daro ispudi pirmunes atidumas batams , nieko negaliu pridurti.
pas mus zieminiu batu sistuacija pasikeite , kai vaikai pradejo lankyti mokykla. Mokykloj i lauka neina (ryte is masinos tiesiai i mokykla, per prailginta kad iseina kada neiseina i lauka, vakare vel - i masina) ir nereikia rimtu batu, i mokykla perku " demisezoninius" . O laisvalaikiu lanksto su sniego batais. kazkada pirkau Prizmoj, tokius su isimamu veltiniu. pasiteisino. siemet irgi tokiu ieskosiu.
Atsakyti
Labas rytas brangiosios 4u.gif

Kaip sekesi Jusu atzalelems po atostogu atsikelti ryte ?
Man paciai ziauriai sunkiai, vaikai kazkaip lengviau, bet vakare niekaip nepavyko uzmigti...
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 05, 11:44)
Labas rytas brangiosios  4u.gif

Kaip sekesi Jusu atzalelems po atostogu atsikelti ryte ?
Man paciai ziauriai sunkiai, vaikai kazkaip lengviau, bet vakare niekaip nepavyko uzmigti...

Labas rytas 4u.gif

atsikėlė tai nesunkiai. Bet šiandien jie kėlėsi 6 val blink.gif Reikėjo vyrą į oro uostą nuvežt, tai vakare bus pavargę ir laaaaaaaabai pikti doh.gif O dar ir liūdni, kad tėtis išvažiavo...
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 05, 09:45)
Labas rytas 4u.gif

atsikėlė tai nesunkiai. Bet šiandien jie kėlėsi 6 val blink.gif Reikėjo vyrą į oro uostą nuvežt, tai vakare bus pavargę ir laaaaaaaabai pikti doh.gif O dar ir liūdni, kad tėtis išvažiavo...

Gaila vaiku... bet panasu kad puse Lietuvos taip gyvena...
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 05, 10:45)
Labas rytas 4u.gif

Nabagiukai. O ilgai dar jusu tetis viena koja Lietuvoj?
Mano vyrukas po pakartotinos adenoidu operacju, tai miegojo, kiek norejo. O mergina visai neblogai atsikele. Uztat per atostogas miegojo, kiek norejo.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 11 05, 19:18)
Nabagiukai. O ilgai dar jusu tetis viena koja Lietuvoj?

Mano vyrukas po pakartotinos adenoidu operacju, tai miegojo, kiek norejo

Aha-vaikų gaila, nabagiukai...O aš??Aš kėliausiu 5 val ir vyro taip pat pasiilgstu. Prašau ir manęs pagailėt. unsure.gif Jei ką-aš juokais čia tongue.gif
Nieks nežino. Yra kaip yra. Juk nedirba fabrike ir grįžta 1x metuose, kaip daug šiai dienai. Kol kas yra taip. Kada bus kitaip-nežino nieks-planai yra vieni, o kaip jie susidėlioja juk niekad nežinom ax.gif

O kodėl reikėjo antrą kart operuoti?kaip jis jaučiasi?
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 06, 09:18)
Aha-vaikų gaila, nabagiukai...O aš??Aš kėliausiu 5 val ir vyro taip pat pasiilgstu. Prašau ir manęs pagailėt. unsure.gif Jei ką-aš juokais čia tongue.gif
Nieks nežino. Yra kaip yra. Juk nedirba fabrike ir grįžta 1x metuose, kaip daug šiai dienai. Kol kas yra taip. Kada bus kitaip-nežino nieks-planai yra vieni, o kaip jie susidėlioja juk niekad nežinom ax.gif
O kodėl reikėjo antrą kart operuoti?kaip jis jaučiasi?

Sakai kaip tu ? Mozet tebia daze nagradiat... posmertno...
O siaip - ziauru ir tau... Bet uztat jautiesi ziauriai reikalinga tongue.gif
Maniskes sian jau sunkiai kelesi... ir trepsejo is pykcio...
Atsakyti