Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

[quote=Renacita,2012 10 28, 19:00]
As siemet toki irgi dariau, tik man jis greitai nuo vtveles nutruko. Kaip tu ja pritvirtinai, kad tvirciau laikytusi?
Papildyta:

Pernai ir mums nutrūko doh.gif Teko rankom drąskyti...Bet šiemet tai normaliai. Nežinai-man mano puseserė paauglė padaro, kai paprašau ax.gif Bet siunčiau jai nuorodą ir youtubo-ten tokias, kaip dureles reikia padaryt, kad jos atsivertų.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 10 28, 17:00)
Pasiguosk.

viskas kontroliuojama, tik uosvienes atvaziavimas jau dabar atrodo labai maza gyvenimo smulkmena smile.gif kitas etapas, kai uosviene gules ant lovos su sauskelnesm ir pan. Ane , Ingusonkai ? dabar mano gyvenimo etapas , kai vaiku sauskelnes pakeite tevu sauskelnes
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 28, 20:01)
dabar mano gyvenimo etapas , kai vaiku sauskelnes pakeite tevu sauskelnes

Laikykis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 28, 22:01)
viskas kontroliuojama,  dabar mano gyvenimo etapas , kai vaiku sauskelnes pakeite tevu sauskelnes

Jėtau, jėtau-žmogau, ir kiek tie gležni marmurinių moterų pečiai gali atlaikyti doh.gif
aruli, o dabar tėvų bėdos-bus tik tavo vienos, ar turi pakeitimui pamainą (brolį, seserį). O ta negalia-ar tai trauma, kuri pagydoma? Gal gale tulnelio dega šviesa?
laikykis, moterie...
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2012 10 28, 10:01)
O pas mus anyta atvažiuoja neribotam laikui... "pas daktarus" (pas kuriuos dar neužsirašė...). Kažkodėl Gogolio "Revizorių" iš karto prisiminiau doh.gif

4u.gif

QUOTE(pirmune @ 2012 10 28, 13:21)
-pasigirsiu-mes jau antri metai darom piniata ar pan (kaip ji ten skamab tiksliai)-visiems labai smagus tas saldainių ir konfeti lietus wub.gif

Kas tai? Nors nuoroda kokia idekit prasau unsure.gif

QUOTE(Tuoj @ 2012 10 28, 13:26)
Kažkas atsitiko?..

Merginos, man rodos, mes nusipelnėm susitikimo? ax.gif

Nusipelnem - ryt - poryt man tinka - kaip jums bigsmile.gif

Laba ryta 4u.gif
Aruli - oj kaip suprantu tave cool.gif Ir kas kvailiausia - kuo ilgiau ta zmogu turi namie - tuo maziau turi kantrybes pats... Man po poros menesiu pradeda viskas erzinti namie... del kiekvienos smulkmenos pradedu kelti skandala... Ir suprantu kad tas zmogus nekaltas, bet negaliu suvaldyt savo susierzinimo...
Pirmune - del broliu seseru... Mano situacijoj yra ir brolis ir sesuo, bet anyta gyvena pas mus... Ir vaiku turim tik mes...
Mano U - serga... Karsciuoja, siaubinga loga... puse nakties pradejavo...
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 29, 09:38)
Nusipelnem - ryt - poryt man tinka - kaip jums  bigsmile.gif

Ir man tinka, ir ryt, ir poryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 29, 11:38)
4u.gif
Kas tai? Nors nuoroda kokia idekit prasau  unsure.gif
Nusipelnem - ryt - poryt man tinka - kaip jums  bigsmile.gif

Mano U - serga... Karsciuoja, siaubinga loga... puse nakties pradejavo...

Aišku, kad žinai:)
papje maše principu padarytas burbulas, kurio viduj daug konfeti ir saldainių. Meksikiečių tradicinė atrakcija. Jie dažniau su pagliais muša, kad išbyrėtų, bet galima už virvelių traukt, kad dugnas atsidarytų ir išbiertų viskas. tikrai labai smagu. Pernai vienai mergaitei blizgantys konfeti buvo tikras lobis wub.gif

http://www.youtube.c...h?v=MSvgdIOwJ4k
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 29, 08:48)
Gal gale tulnelio dega šviesa?
laikykis, moterie...

tikuos kad dega smile.gif tiesiog kvepuoju ir tiek , esu rami.
Po triju savaiciu mama buvo nutransportuota iki WC. cia jau didelis pasiekimas. tikuos kad bent iki WC nueis. siandien pagulde brolis ja reabilituotis. Vilniaus daktarai - OK, bet provincijos - truksta zodziu. gaila kad neturiu nei laiko, nei sveikatos, bet jie verti kokio audito ar pan. Siuntinejo del kazkokio kablelio ir pan, kol paaiskejo, kad tuos kablelius surinksi, pasake , kad jokio istaiga jos nepriims, kai as susitariau , kad priims , pasake tiesiai : ner pinigu reabilitacijai schmoll.gif Reabilituojames uz savus pinigus . Tuoj, gali pasakyti uosvienei, kad teisingai elgiasi , kad pas daktarus i Vilniu vaziuoja tongue.gif
sestadieni i mus ivaziavo schmoll.gif draudimas masinos remontus apmokes, bet dar vienas neplanuotas klapatas. ir siandien pagude vyras berniuka i ligonine su atipine pneumonija . As esu "ilipusi i dideli reikala" (naudojant Bulkos savokas), ant nosies komandiruote . Tikuos kad jau isemiau bloga energija , dabar esu rami ir laukiu pagerejimo, tos lektarnos tunelio gale smile.gif

jeigu ka, gal butu norinciu 11 11 i Pelene. Turiu 4 bilietus .
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 29, 21:21)
Tikuos kad jau isemiau bloga energija , dabar esu rami ir laukiu pagerejimo, tos lektarnos tunelio gale  smile.gif

jeigu ka, gal butu norinciu 11 11 i Pelene. Turiu 4 bilietus .

Aik tu sau cool.gif Tikrai kazkoks zebro uzpakalis pas tave...
mano mergos sian laukia isvykos i kina - mano brolis ves jas ir 2 savo vaikus bigsmile.gif Graziai atrodys vienas su 5 vaikais 4u.gif
Atsakyti
Aluo brangiosios - susitinkam siandien ar ryt???
Atsakyti
Aruli- siunciu tau daug daug geros energijos 4u.gif Gal pades g.gif smile.gif

Kol vyras isvykes, neiseina su jumis sustikti unsure.gif

Jau turbut kalbeta, bet man aktualu, kokius zieminius batus vaikams perkat. As jau pasimetusi. ax.gif Kaip tie Crocs? Bandet?
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2012 10 30, 15:59)
Aruli- siunciu tau daug daug geros energijos  4u.gif Gal pades  g.gif  smile.gif

Kol vyras isvykes, neiseina su jumis sustikti  unsure.gif

Jau turbut kalbeta, bet man aktualu, kokius zieminius batus vaikams perkat. As jau pasimetusi.  ax.gif  Kaip tie Crocs? Bandet?

As planuoju pirkti turguje sniego batus :-)
Atsakyti