Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 13, 09:36)
Mes po susirinkimo - mano vaikai - auksiniai  tongue.gif (tfu tfu tfu) Kita mama gal pasisakys pati  4u.gif

tai jūs klasiokai, pasirodo, su kita mama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 13, 09:51)
tai jūs klasiokai, pasirodo, su kita mama bigsmile.gif

Jo - mes klasiokai, o Renacita klasiokai su Vaida :-)
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 13, 12:08)
Jo - mes klasiokai, o Renacita klasiokai su Vaida :-)

O žinok, išpradžių pagalvojau, kad su Renacita jūs klasiokai. dabar supratau, kas ta kita mama tongue.gif Nieko sau turtinga klasė dvynukėmis tongue.gif
Primink, kas ta Vaida?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmune: 13 rugsėjo 2012 - 12:22
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 13, 08:36)

Labas rytas  4u.gif
Mes po susirinkimo - mano vaikai - auksiniai  tongue.gif (tfu tfu tfu) Kita mama gal pasisakys pati  4u.gif

Labai noreciau ir as siandien ta igirsti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmune @ 2012 09 13, 13:21)

Primink, kas ta Vaida?

Nors yra nuostabi drauge, net nezinau, kaip ja apibudinti. Gal ka sakys - Juste ir Migle
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 13, 07:36)
Tai tipo per ramiai gyveni?

ramybe man patinka. Tipo, as nusprendziau kad esu verta daugiau nei dabar man moka cool.gif
ir kai vienas atrankistas pasake , kad esu i tiksla orientuota profesionale- nuskambejo man kaip graziausia muzika. gyvenime tokiu zodziu nesu girdejusi
Atsakyti
Ingusonkai, o kur penktadieninis sveikinimas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 09 13, 17:34)
Nors yra nuostabi drauge, net nezinau, kaip ja apibudinti. Gal ka sakys - Juste ir Migle

na, galiu kelias maišyti:) Kažkaip atminty, berods Daiva (lig Milda ir kažkas). kažkaip lig vienu metu jos prisijungusios buvo. Taid nebeatrenku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 09 13, 15:34)
Labai noreciau ir as siandien ta igirsti smile.gif

Ar isgirdai? bigsmile.gif
Vaidax berods jos nicas 4u.gif

QUOTE(arulis @ 2012 09 13, 20:38)
ramybe man patinka. Tipo, as nusprendziau kad esu verta daugiau nei dabar man moka  cool.gif
ir kai vienas atrankistas pasake , kad esu i tiksla orientuota profesionale- nuskambejo man kaip graziausia muzika. gyvenime tokiu zodziu nesu girdejusi

Na - kai vertina yra gerai , linkiu tau susirasti toki darba - i kuri eitum su malonumu ir negalvotum apie pinigus (t.y. kad ju netruktu) 4u.gif

Tai su PENKTADIENIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 14, 08:44)
Ar isgirdai?  bigsmile.gif

Nu kad auksiniai neisgirdau, bet pagyre ir maniskius, tik sake vyrukas vakar lakste koridoriais. Jo pasiteisinimas: "As nebegiojau, tik mane gaude". Bet siaip tai viskas puikiai. Beje, mano mergina atrado nauja veikla - su dviem klasiokem pradejo lankyti karate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 09 14, 08:16)
Beje, mano mergina atrado nauja veikla - su dviem klasiokem pradejo lankyti karate smile.gif

Jusu mokykloje ? Mes bandem - ir net nezinau ar man patiko smile.gif Parasyk kaip sekasi .
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 14, 09:29)
Jusu mokykloje ? Mes bandem - ir net nezinau ar man patiko  smile.gif  Parasyk kaip sekasi .

Taip, musu mokykloje. As pati nelankyciau, bet mano merginai ziauriai patiko. Tai bandysiu leisti. Juolab, kad nesutampa su ciuozimu. Sportas man visada buvo geris. Tik kad tie bureliai labai ziauriai tustina pinigine doh.gif Panasu, kad teks pradeti pirkti loterijos bilietus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacita: 14 rugsėjo 2012 - 08:48
QUOTE(Renacita @ 2012 09 14, 08:48)
Taip, musu mokykloje. As pati nelankyciau, bet mano merginai ziauriai patiko. Tai bandysiu leisti. Juolab, kad nesutampa su ciuozimu. Sportas man visada buvo geris. Tik kad tie bureliai labai ziauriai tustina pinigine doh.gif Panasu, kad teks pradeti pirkti loterijos bilietus smile.gif

2-4tadieni nepamenu valandos...?
Atsakyti