Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

Sveikos visos kurios prisijungete. smile.gif As dar naujoke cia, tai reikia laiko kad priprasciau. Man 23 metai.O vilklige susirgau 18metu. Man tai ta liga yra baisi.As kasdien turiu gerti vaistus. Apetitas visai pradinges, jau numeciau 5kg.
Net nezinau ar galeciau gimdyti ateiti. unsure.gif Ar yra dar kuri nors kurios sveikatele pablogejo?
Atsakyti
QUOTE(Erikute Gorbatych @ 2006 03 15, 11:53)
Sveikos visos kurios prisijungete. smile.gif  As dar naujoke cia, tai reikia laiko kad priprasciau. Man 23 metai.O vilklige susirgau 18metu. Man tai ta liga yra baisi.As kasdien turiu gerti vaistus. Apetitas visai pradinges, jau numeciau 5kg.
Net nezinau ar galeciau gimdyti ateiti.  unsure.gif  Ar yra dar kuri nors kurios sveikatele pablogejo?

Sveikutė, nereikia taip baisiai apie savo liga galvoti, ji yra tikrai puikiai valdoma, tik reikia labai save saugoti ir klausyti gydytojų.Aš vilklige sergu jau 4 metai, taip pat pastoviai geriu vaistus, bet visai gerai jauciuosi, šią žiema net pamiršau kad sergu.Turiu viena pažįstama moterį kuri susirgo, o gal tisliau kuriai nustatė šią ligą nėštumo metu, ir ji sėkmingai išnešiojo ir pasigimdė sveikutį vyruką.Na mums tikrai labai pasisekė su gydytoja.Papasakok šiek tiek, kurias organizmo vietas pas Tave liga griebia.Laibai smagu pasidalint bėdelėm.
Atsakyti
Praejusiais metais as taip pat jauciausi puikiai buvau net uzmirsusi kad sergu. Bet sie metai prasidejo ne kaip.Viena karta susalau ir prasidejo.Kas dien temperatura 37.2 mazdaug.Ir maudzia kelenus,daznai istinsta ranku pirsta(paraudonuoja, skauda) Is tikruju tai as esu optimiste, bet kai nematau pagerejimo tai tas optimizmas kaskur dingsta.Gyditojai man liepe saugotis nuo persalimo, nes imunine sistema yra labai silpna.
O kaip tu, kokius vaistus vartoji? Ar tau nebuvo pablogejimo?
Aciu, kad man atrasei! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute Gorbatych @ 2006 03 15, 13:44)
Praejusiais metais as taip pat jauciausi puikiai buvau net uzmirsusi kad sergu. Bet sie metai prasidejo ne kaip.Viena karta susalau ir prasidejo.Kas dien temperatura 37.2 mazdaug.Ir maudzia kelenus,daznai istinsta ranku pirsta(paraudonuoja, skauda) Is tikruju tai as esu optimiste, bet kai nematau pagerejimo tai tas optimizmas kaskur dingsta.Gyditojai man liepe saugotis nuo persalimo, nes imunine sistema yra labai silpna.
O kaip tu, kokius vaistus vartoji? Ar tau nebuvo pablogejimo?
            Aciu, kad man atrasei!  bigsmile.gif

Sveikute, del vis musu gretos pilneja. Aisku is kitos puses geriau jau jos nepilnetu verysad.gif Bet tam ir yra sis forumas, kad vienas kitam padetumem thumbup.gif
As jau rasiau,kad sergu jau kokius 10metu, bet dabar jau kokie 3 meteliai,kaip nebevartoju vaistu ir dar pries 8men. pasigimdziau dukrele. Taigi nenusimink, tik prisiziurek save, stenkis nepersalti ir stiprink imunine sistema.
Nusispjaunu tris kartus per kairi peti,kad ta liga vel neprikibtu biggrin.gif Tikrai tokios "laimes" nebenoreciau.
Dar skaiciau, kad konraceptiniai vaistai gali pauminti sia liga.
Gerk ozkos piena, man tai padejo. Blogiau tikrai nebus.
Atsakyti
Sveikute.As taip pat girdejau, kad ozkos pienas padejo ne vienai.Tai vienos mociutes paklausiau ar zino kur gauti,tai ji sake pasidomes.O kiek per diena tu isgerdavai to pieno??? Turbut kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif
Gerai kad as nevartoju jokiu kontraceptiniu priemoniu rolleyes.gif Nuo vakar pradejau gerti burokeliu su obuoliais sultys.Noriu sustiprinti krauja.
Kaip gerai, kad tu gali jau apseiti be vaistuku smile.gif As esu labai smalsi, tai noreciau suzinoti kaip ejo tavo nestumo laikotarpis nestuke.gif Kaip jauteisi???
IKIukas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute Gorbatych @ 2006 03 18, 15:29)
Sveikute.As taip pat girdejau, kad ozkos pienas padejo ne vienai.Tai vienos mociutes paklausiau ar zino kur gauti,tai ji sake pasidomes.O kiek per diena tu isgerdavai to pieno??? Turbut kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif
Gerai kad as nevartoju jokiu kontraceptiniu priemoniu rolleyes.gif  Nuo vakar pradejau gerti burokeliu su obuoliais sultys.Noriu sustiprinti krauja.
Kaip gerai, kad tu gali jau apseiti be vaistuku smile.gif As esu labai smalsi, tai noreciau suzinoti kaip ejo tavo nestumo laikotarpis nestuke.gif  Kaip jauteisi???
  IKIukas... mirksiukas.gif

Labas, gerai, kad nepasiduodi, taip ir toliau varyk thumbup.gif
Ozkos pieno yra pirkti "maxsimos" centruose, aisku sveikesnis naturalus, bet kol suras mociute gali is ten pirkti.
O mano nestumas praejo labai gerai. Buvau sveika kaip ridikelis. Ir labai gerai jauciaus. Gimdimas praejo sklandziai. Dar dziaugiuosi, kad liga per nestuma neatsinaujino. Nes ligai budingas paumejimas nestumo metu.
As dar labai nesidziaugiu, kad pasveikau. Kiek zinau"raudonaqjai vilkligiai" budingas remisijos laikotarpis. Taireiskai, kad gali nesirgti 10-20m., bet paskui ji vel atsinaujina.
TAi va ir nezinau,ar as pasveikau, ar papuoliau i si laikotarpi g.gif
Tai tiek, rasyk kaip tau sekasi. Linkiu, kad greiciau pasveiktum bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis visoms.Paskaičius jusu pasisakimus iškilo klausymas,koks pirmas požimis šios lygos.Nes jau antra savaite blogai jaučiuosi,ištinusios rankos,kojos,visas kunas skausmingas temperatura 37,4.Tyrimai nieko neparodė t.y kraujas,šlapumas,nuotrauka plaučiu.endokrinologės.Viena viltis antradieni vizitas pas reumotologa.Laukiu atsakymo. verysad.gif
Atsakyti
Sveikute, si liga pasireiskia mano atveju pasireiske taip: istne ir skausmingi sanariai, skausmingos pirstu pagalveles, berimas dilgelines formos ant skruost ir noses, taip pat ir viso kuno isberimas, temperatura.
Linkiu, kad viskas butu gerai.
Kai ka suzinosi, pranesk.
Atsakyti
Sveika biggrin.gif As net nemaniau kad parduotuveje gali buti to pieno.Kadangi dirbu Akropoli tai reiks uzbekti paziureti koks asortimentas.
Dar turiu klausimeli,kaip manai ar si liga nera paveldima? g.gif Gal zinai ka dar sveika valgyti ar gerti??
ikiukas bigsmile.gif
Atsakyti
sveika Erkute,stai situo adresu gali pasiskaitineti daugiau apie liga:www.printo.it/pediatric-rheumatology/information/Lithuania/2.htm - 46k
Liga nepaveldima.
Atsakyti
Truputi pataisau adresa, ziurek pagal si:www.printo.it/pediatric-rheumatology/information/Lithuania/2.htm
Atsakyti
Sveikute bigsmile.gif Aciu uz adresiuka.Pasiskaitinesiu apie sia liga, nes tikrai reikia zinoti ir tureti informacijos apie sia liga.
Dar karta dekoju thumbup.gif
Atsakyti