Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

Niu sveikute dar karta.Zinoki man neduoda, neatidaro tokio puslapio.Raso :can not be displayed. Ar panasiai. g.gif Ejau per google. g.gif
Atsakyti
Per google surink - raudonoji vilklyge. Ten rasi nemazai apie liga informacijos. Bus ir mano nuroditas puslapis.
Atsakyti
Sveika. Jau susiradau ta puslapi bigsmile.gif Ten tikrai daug informacijos.Ar tau nera buve anksciau kai laikosi nedidele temperatura? Aisku as geriu nurodytus vaistus, bet kaskaip atsirado temperatura 37.2 neauksta,bet jauciasi kad sanarius skauda.Kai eisiu pas gyditoja jai pasakysiu, tik bijau kad ji ne lieptu man gerti daugiau vaistu.Vis galvoju, o gal tai jau ligos paumejimas g.gif Net nezinau ka galvoti.Kaskaip bijau unsure.gif
Tai tiek mano kiskio baimes blush2.gif ikiukas...
Atsakyti
labas, gerai, kad radai smile.gif
Na, man paskutini karta kai susirgau, temperatura laikesi 4men. Bet labai auksta-39-40laipsniai. Ir raumenis labai skaudejo. Jei noredavau apsiversti ant kito sono , vyras turedavo apversti , pati nepajegdavau. Ligonineje isbuvau menesi laiko. Labai norejau namo , todel pradejau meluoti, kad temperaturos nebera. Nes gydytojai nenorejo leisti namo. Isejus is ligonines temperatura laikesi 3men. bet truputi mazesne.
O tavo atveju, sanrei jei skauda, vadinasi yra uzdegimas, oprie uzdegimo temperatura visados buna. Bet tikriausiai gali prasideti ligos paumejimas. Taigi lek pas gydytojus. Geriau anksciau nei per velai unsure.gif
Sekmes, sveik
Atsakyti
Sveika reida.nezinau kaip i tave kreiptis unsure.gif O kai tu jauteisi toliau isejusi is ligonines?Ar temperatura palaipsniui pati nukrito, ar laikesi dar ilgai?
Man visai nesinorisi i ligonine, pragulesiu be reikalo visa menesi... schmoll.gif
Pas mane yra sunki situacija.Gyvenu su tevu ir broliu, bet uz buta moku tik as.Todel turiu dirbti.Kadangi nesenai isidarbinau nesinori imti ta biuleteni.Truputi kebli situacija pas mane... g.gif
tai tiek... ikiukas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas ERIKUTE, suprantu, kad tau nelengva. Bet pas gydytoja visvien reiketu apsilankyti. Gal net neguldys i ligonine, gal atliks tik kokius karaujo tyrimus, vietoje. Vienai dieneliai, gal tave kas pakeis. Su liga geriau nejuokauti. Gydytoja nutars ar cia labai rimta, ar nieko baisaus.
O man temperatura nukrito palaipsniui, bet man ligonineje buvo pripumpave antibijotiku labai daug, keliu rusiu ir labai stipriu. Jei buciau nesigulusi, greiciausei jau manes nebebutu.
O as tau jau rasiau, kad sanariukai kai sakuda reiskia uzdegima, o prie betkokio uzdegimo ,siokia tokia temperatura buna. Taigi nesibaimink, bet gydytojai geriau pasirodyk bigsmile.gif
Del darbo, tai kiekvienas dirbantis zmogus i biuleteni turi teise. Ar tau dar nesibaige dandomasis laikotarpis?
Atsakyti
Niu dar tik menesiukas praejo kai dirbu. As jau pries menesi buvau nuejusi pas savo gyditoja.jauciausi lygiai taip pat.Tai padare kraujo tyrimus,rado mazakraujyste.Sake stiprinti krauja.Paskui padare plauciu nuotrauka,lyg ir mate ten kaip maza bronhita, tai paskyre antibijotikus gerti 2 savaites. Geriau, bet nieko nepakeite. unsure.gif Tai kita savaite nuvarysiu pas gyditoja ir pasakysiu kad visai nepagerejo. schmoll.gif
tai tiek... ikiukas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute Gorbatych @ 2006 03 30, 14:22)
Niu dar tik menesiukas praejo kai dirbu. As jau pries menesi buvau nuejusi pas savo gyditoja.jauciausi lygiai taip pat.Tai padare kraujo tyrimus,rado mazakraujyste.Sake stiprinti krauja.Paskui padare plauciu nuotrauka,lyg ir mate ten kaip maza bronhita, tai paskyre antibijotikus gerti 2 savaites. Geriau, bet nieko nepakeite. unsure.gif  Tai kita savaite nuvarysiu pas gyditoja ir pasakysiu kad visai nepagerejo. schmoll.gif
tai tiek... ikiukas.... ax.gif

Taip, geriau nueik pas gydytoja. O tai zinai, mes cia tokie daktarai, kad galim greitai nugydyti. biggrin.gif
Atsakyti
Labas, pirmiausiai prisistatysiu esu Violeta is Kauno man 35 m. Sergu sistemine raudonaja vilklige jau 4m. Noreciau retkarciais pabendrauti smile.gif , pasidalinti savo isgyvenimais.
Mano email: vcereskiene@yahoo.com
Atsakyti
Labas, Violeta, gerai, kad prisijungei smile.gif
Atsakyti
Laba mergaites,žinote kokį paskutinį bajerį girdėjau apie musų ligą? O gi, kad ji yra tokia nedraugiška, ir neduoda ramiai gyventi iki klimakso, kol pats darbingumas, maži vaikai ir t.t.. O klimkso laikotarpiu visai nurimsta, va...
Atsakyti
Sveikos merginos, bijau, kad teks prisijungti į jūsų būrį... ieškojo vilkligės, radau byloje atsakymą, kad tyrimą reikia kartoti, nes to kažko "<"arba ">" negu 10.... taip nieko ir nesupratau, gydytojas liepė , kai siuntė atsakymą sužinoti laboratorijoje... kaip manote, dėl ko kartoti tyrimą? įtarimai pasitvirtina (ribiniai kokie nors) ar dėl to kad netinkamai paimti ar pan?
Atsakyti