Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

Tikiuosi saulauksim mer dar to klimakso biggrin.gif Nors siokia tokia viltis nusimato bigsmile.gif
AZALIJA, as paskutini syki kai susirgau, kartojo daug kartu tyrimus nes jos neberado. Tik paemus kaulu ciulpus rado. Taigi nezinau kaip tavo atveju. Negalvok blogiausiai, tikekis geriausio mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms, labas Azalija as tau linkiu, kad nerastu sios ligos... Tiksliai mediciniskai nezinau, iesko jie ten C3, C4, ANA , DNR ir dar kazkokio ... Paprastai pasakius antikunu kurie mus taip kankina.
Atsakyti

Tikiuosi saulauksim mer dar to klimakso biggrin.gif Nors siokia tokia viltis nusimato bigsmile.gif
AZALIJA, as paskutini syki kai susirgau, kartojo daug kartu tyrimus nes jos neberado. Tik paemus kaulu ciulpus rado. Taigi nezinau kaip tavo atveju. Negalvok blogiausiai, tikekis geriausio mirksiukas.gif
[/quote]

Na kam Tu taip, aišku kad sulauksim, kodėl gi ne drinks_cheers.gif .Aš tai po to kai su giltine aptariau reikalus bežiemodama klinikose, tai jau dabar tai tikrai greitai nepasiduosiu biggrin.gif .Reikia tiesiog su liga susidraugauti ir save labai mylėti, aš taip išmokau save nuo streso saugoti.Jug mūsų pagrindinis priešas yra stresas,,bet koks: šaltis, karštis, nuovargis, net gi begalinis džiaugsmas arba labai karšta naktelė blush2.gif ...Visa tai stresas kuris gali sukelti paūmėjimą, taigi saugokimės.
Atsakyti
As emociju neatsisakysiu smile.gif Man patinka ir papykti ir gerute pabuti. Nes kitaip galvociau, kad as jau mirus. O gal merginos anaiptol baigiam skustis, o suorganizuojam SRV kluba, kuriame ne tik apie ligas galetume paplepeti drinks_cheers.gif . Galbut galetume tada issiaiskinti is kur ta liga atsiranda. Gal nusisnekesiu cool.gif , bet as kiek skaiciau ir ieskojau susidariau nuomone, kad pradzia ir gamyba prasideda antikunu -kaulu ciulpuose. O gal transplantavus kaulu ciulpus mes galetume pasveikti? Zinoma tai labai brangi operacija.
Gero savaitgalio Jums visoms. As dabar darbe sedziu biggrin.gif
Po to su dukryte varysime i kina Ledynmetis 2 .
Atsakyti
VIOLETA, del klubo visa puiki ideja thumbup.gif
Emocijas reikia blogas vyti isali, o geros nei vienam dar nepakenke bigsmile.gif
O su letine liga norom ne norom turi susigyventi, ka jau padarysi, kad "uodega" atsirado mirksiukas.gif Svarbiausia, turim rankas, kojas akis ir visas kitas dalis biggrin.gif
Kaip jum visoms su veideliu reikalai? Ar veidas labai raudonuoja, ar neistines? Kada geriau prednizolona, atrodidavau kaip biciu avilio sugelta. Viena is priezsciu buvo, nutraukti vaistus. Pergyvenau del to veido labiau ,nei del ligos doh.gif
Atsakyti
Radau nuorodą, kur galit paskaityti apie gerą rezultatą, gydant šią lygą:

http://www.medicine....ja.asp?tema=364
Atsakyti
Labai puiki mintis dėl SRV klubo, būtų tikrai smagu kartais susieiti ir pabendrauti drinks_cheers.gif .

Kas liečia veidą tai mane dabar jau nelabai kankina tas bėrimas, aišku kartas nuo karto išlenda.Norėčiau paklausti kaip Jum merginos su plaukais??? Pas mane tai bene skaudžiausia tema.Papasakokit kokiom priemonėm stiprinate, kaip jaučiatės 4u.gif
Atsakyti

Sveikute bigsmile.gif Pas mane taip pat kartais buna isberimai, bet dazniausiai ant kelenu, ypac kai jie pradeda skaudeti.Isberia tokiais pulinukais.O ant veido kartais paraudonuoja nosyte su zandais, atrodo kaip drugelio forma. smile.gif
O del plaukuciu, tai man jie stipriai slenka, bet as manau todel, kad organizmas negauna tinkamu medziagu. O tiu del ko taip pergyveni, kas su tavo plaukuciais? g.gif Parasyk, pasidalink savais rupesciais, lauksiu...ikiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandykit "Fitotoval" sampuna ir vitaminus tos pacios firmos. Man anksciau padedavo.
Atsakyti
QUOTE(VioletaČ @ 2006 04 08, 10:45)
Labas visoms, labas Azalija as tau linkiu, kad  nerastu sios ligos...  Tiksliai mediciniskai nezinau, iesko jie ten C3, C4, ANA , DNR ir dar kazkokio ... Paprastai pasakius antikunu kurie mus taip kankina.

antiANA neigiamas, antiDNR ieškojo ir reikia kartoti...
mano bėrimas veido - į vieną pusę - skruostas ir nueina į smilkinį...
man didžiausia bėda nuo ko ir prasidėjo paieškos - trombocitų stygius kraujuje, turiu 101, kurie sulipę, veiklūs - 44. (minimali norma - 180) čia paskutinio tyrimo duomenys, darė tyrimus vėžiui nustatyti, organuose ieškojo pažeidimų - viskas švaru... Jūrininkų ligoninės hematologai liepė ieškoti autoimuninės ligos... tai vat ir knisuosi... doh.gif
Atsakyti
Labas merginos, reikia organizuotis ir kluba ir asociacija SRV, kad jeigu ka- galetume ka nors ispesti del gydymo ar seip. Musu visai nemazai. Plaukai ir pas mane skaudi tema, baigia visi islinkti keli beliko... Geriu PRIORIN , naudoju sampuna PRIORIN. Slenka vistiek, bet truputi ir nauji ataugineja. Zinau ne viena atveji, kad butent del sitos ligos moterys visiskai plikos sad.gif Isvaizda baisu kaip pas mane pasikeite: plaukai isslinko (geriu medrolio siuo metu 6-8 tabletes, imurano 3 tabletes) tai atrodau istinusi 10 kg. priaugau, bet plaukai auga tik ten kur nereikia smile.gif. Be to labai raudonuoja akiu baltymai vienu zodziu tiktras vilkolakis biggrin.gif Du metus kankinuosi skausmuose ir niekaip nagali jos pas mane sustabdyti. Dabar jau bandys stiklofosfamida lasinti pusmeti tai viena viltis. Is kokiu miestu jus esate? Remisijos metu plaukai turi neslinkti.
Sedziu darbe daug negaliu plepeti, reikia dirbti.
Atsakyti
Jo pas mane dabar plaukai nebeslenka.
VIOLETA, galvojau, kad pas mano atvejas buvo baisus, bet pas tave tikrai siaubas, zinai skaitau ir sulyg kiekviena eilute bijau sekancia perskaityti verysad.gif Sirdis dauzytis net pradejo.
Reikia tikrai mums kazka daryti, negalima sitaip sudejus rankas sedeti g.gif
As esu vilniete.
Atsakyti