Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

QUOTE(Kara Agne @ 2008 08 01, 19:06)
cia as dar apie ta praejusia tema - tuos naujus vaistus. zodziu, likau lb nuvilta, nes pasirodo vilniuj niekas tokios studijos nedaro, nezino ir net nera girdeje tu naujuju vaistu pavadinimo!!!! blink.gif tik viena hematologe renka grupe siems vaistams ir tikrai ne vilkligei gydyti... schmoll.gif  tai prie manes paskambino i kauna, tai pasirodo jie ir inicijuoja sita studija!!! mano buvusi gydytoja klaipedoj irgi gerai zino apie visa tai, gal net ir ten organizuoja, o va vilnius sikart visai pasisiukslino... verysad.gif  tikrai liudna buvo, o lb norejau pabandyt... belieka tiketis, kad dar atsiras ateity tokia galimybe, o is tu, kurios dalyvaus ten tikiuos bendradarbiavimo!  smile.gif  lauksim ziniu!!! smile.gif  smile.gif
beje, jei dar yra dalyvaujanciu ir kituose miestuose, parasykit, butu idomu zinot, ar tik kaune vyksta ar ir placiau! smile.gif

Siaip sitas reikalas visas vyksta ir Klaipedoj.
Pas kokia reumatologe lankeisi Klaipedoj?
Atsakyti
na kadangi man pirmiau rado inkstu pazeidima nei vilklige, tai ir gydziaus pagrinde pas nefrologe, bet ji viska puikiausiai zino apie sita nauja programa! cia jurininku ligoninej vedeja Priluckiene. lb lb puiki gydytoja!!! thumbup.gif

hm, kaip gaila, kad as nebe klaipedoj... galeciau pabandyt. na bet ir db rezultatai atrodo nera prasti, tai belieka tik tuo pasiguost! smile.gif

o pas kokia reumatologe lankais tu? rolleyes.gif

klausykit, mergaites, o jus leidziat sau alkoholio isgert? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Mano vyro sesuo su sia liga gyvena daugiau kaip 30 metu.Bandysiu ja pasnekinti,gal ji sutiks pasidalinti savais potyriais.O as jums visoms linkiu tik stiprybes ir nenuleisti ranku smile.gif
Atsakyti
Butu lb idomu! smile.gif o sesuo turi vaiku? ax.gif
Atsakyti
Sveikos koleges. Sia vasara kai per atostogas keliavome lankiausi Austrijoj pas gydytoja homeopate, bandysiu gydytis homeopatiniais vaistais, kadangi mano liga dar ne tokia pazengusi, man kazkaip norisi kuo naturaliau pabandyt. Be to ir homeopatams ta liga yra pazystama. Kol kas laukiu vaistu, nes Lietuvoj dar sunku ju rasti. Butinai parasysiu apie rezultatus! Priminimui - man dar po kol kas diagnozuota diskoidine vilklige, bet rizikoj esu pagal tyrimus pereiti i sistemine. Labai tikiu kad homeopatija pagelbes. Zodziu aprasysiu kaip sekesi po kiek laiko!
Atsakyti
As nerizikuociau homeopatiniais gydimais, tai yra zolelemis.Man papasakojo, kaip viena mergina bande gyditis zolelemis pas kaskoki zolininka.Is pradziu ji jautesi gerai, bet po kas iek laiko js vidiniai organai atsisake dirbti.Pradejo streikuoji kepenys, inkstai nebeatliko savo funkcijos.Jai labai greitai viskas pablogejo ir ji greit uzgeso...Nepamirskite kad tai yra rimta liga ir zaisti su ja pavojinga.Mane si istorija labai nuliudino. Tiesiog zinoki kad labai rizikuoji...Sekmes tau... unsure.gif
Atsakyti
gydantis žolelėmis ir pan. svarbiausia nenutraukti vaistų, jei jie buvo paskirti. Paprastai rimti homeopatai tap pat neliepia mesti vaistus lauk. Žolėmis ir aš bandžiau gydytis, labai ilgas procesas, o ir eilė pas tą žolininkę buvo metams į priekį, tai teko mesti, nes trūko konsultacijų. Jurga_r, tikiuosi tau pasiseks labiau.
Atsakyti
Homeopatija nera tik zoleles, ir zinoma as stebesiu save, pokycius tyrimus darysiu ir t.t. Ir dar visiskai nepasitikeciau Lietuvos homeopatais, dar Lietuvoje tai nepribrendo. Zodziu mylesiu ir saugosiu save smile.gif pavyzdziu visada galime rasti ir tragiskai pasibaigusiu ir sekmingai isgijusiu. O nutraukti vaistus turesiu, jau kuri laika ir nevartoju, nes tada jokio skirtumo, kam tada gerti homeopatinius, jie neveiks... Zodziu informuosiu kaip man sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2008 07 29, 09:35)
Siaip  sitas eksperimentas truks 12 savaiciu.As bent jau tu vaistu laukiau 2 metus. Taip nera kad nuejau pas reumatologe ir papuoliai i si eksperimenta manau gyditoja ziuri kam jis labiau reikalingas kam maziau, nes tikrai i ji daug ligoniu nepapuola tik keletas.

Labas, gal jau kas susileido siuos eksperimentinius vaistus? Idomu suzinoti kokia savijauta ir t.t...
Atsakyti
Sveikos visos, valio thumbup.gif manau ir as gausiu tuos naujus vaistus, penktadieni daktare paskamino kad pirmadieni atlekciau, tai kai ka zinosiu parasysiu butinai, Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu pranesti, kad as jau isbandziau tuos naujus vaistus. Buvau eksperimento dalyve. Leido i savaite karta ir taip 4 kartus.Nepasakyciau kad kaskas pasikeite.Jauciuosi taip kaip ir jauciausi pries.Istiesu pasiseke man ir pasisektu toms kurios isbandytu vaisus.Dabar tik kas savaite duosiu kraujo tyrimams ir bus matyti kaip tie vaistai veikia ta liga.Siulau jokiu budu neatsisakyti tokios galimybes, jei gyditojas pasiulys.Tikrai verta, be to juk ir nemokamai... mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas
As irgi dar viena eksperimento dalyve, taip pat susileidau viena kursa vaistu, laukia manes dar vienas kursas.Na savijauta tai mano gal siek tiek ir gerene nei anksciau, bet labai ryskaus kazkokio pasikeitimo tai tikrai pakolkas nejauciu.
Pritariu Erikutei Gorbatych jeigu jau pasitaikytu kam toks sansas tai tikrai neatsisakykit nei viena, tokiu progu gyvenime daugiau gali nebuti thumbup.gif
Atsakyti