Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

Laba, na tiesą sakant kol kas nejaučiu kažkokių pasikeitimų, sąnarius kaip skaudėjo taip ir skauda, ir šiaip silpnumas apėmęs. Na bet tikiuosi kad su laiku bus ir rezultatai. Pirmadienį gausiu antra dozę. Gydytoja sake, kai po šitų keturių lašelkų darysim pertrauką, ir medrolį mažinsim. Na tikiuosi geriausio 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(sarlote @ 2008 10 04, 11:30)
Laba, na tiesą sakant kol kas nejaučiu kažkokių pasikeitimų, sąnarius kaip skaudėjo taip ir skauda, ir šiaip silpnumas apėmęs. Na bet tikiuosi kad su laiku bus ir rezultatai. Pirmadienį gausiu antra dozę. Gydytoja sake, kai po šitų keturių lašelkų darysim pertrauką, ir medrolį mažinsim. Na tikiuosi geriausio  4u.gif .

Supratau. Sėkmės Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarlote @ 2008 10 03, 17:40)
4u.gif tikiuosi kad greitai...

O kaip merginos jūsų  sveikatelė? Kaip jaučiatės kai už lango ruduo? Aš tai prastai, mano labiausiai pažeisti sąnariai, tai tiesiog jaučiu kaip liga keliauja po kūną, viena dieną kojos neklauso kita dieną rankos...  doh.gif

Man lygiai tas pats kiekviena ryta atsikeliu su vis kita skaudancia detale smile.gif . Nors man nera labiausiai sanariai pazeisti, bet kazko kuo tolyn juo vis labiau skauda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sarlote @ 2008 10 04, 09:30)
Laba, na tiesą sakant kol kas nejaučiu kažkokių pasikeitimų, sąnarius kaip skaudėjo taip ir skauda, ir šiaip silpnumas apėmęs. Na bet tikiuosi kad su laiku bus ir rezultatai. Pirmadienį gausiu antra dozę. Gydytoja sake, kai po šitų keturių lašelkų darysim pertrauką, ir medrolį mažinsim. Na tikiuosi geriausio  4u.gif .

Labas, o tau is po pirmos dozes nebuvo apemes mieguistumas, ta prasme nesijautei taip lyg ziauriai miego noretum?
Atsakyti
man tai inkstai pazeisti bei kraujas tirstesnis, tai pastoviai inkstukus vis pajauciu, o kai pvz kavos isgeriu ir visai skauda. dar galva daznai tvinkcioja, o siaip normaliai. sanariai lyg ir nieko. bet kaip keista, kad ta pati liga, o visai skirtingai atsiliepia.. g.gif
Atsakyti
Vat vat, pas mane irgi skausmas migruoja, jei ryte nepakeliu rankų tai vakare gali kojos nesilankstyti...

O po pirmos dozės iš tiesų buvau labai mieguista, gal ne tiek mieguista kiek silpna, pora dienų išvis praktiškai lovoj praleidau, visai kojų nepavelkau. Stengiuosi kuo maistingesnį maistą valgyti, kad kiek atsistatyt, nes pirmadienį vėl dozė laukia. O dar tas kraujo ėmimas man irgi daug sveikatos atima.

Žodžiu sėkmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(sarlote @ 2008 10 04, 16:59)
Vat vat, pas mane irgi skausmas migruoja, jei ryte nepakeliu rankų tai vakare gali kojos nesilankstyti...

O po pirmos dozės iš tiesų buvau labai mieguista, gal ne tiek mieguista kiek silpna, pora dienų išvis praktiškai lovoj praleidau, visai kojų nepavelkau. Stengiuosi kuo maistingesnį maistą valgyti, kad kiek atsistatyt, nes pirmadienį vėl dozė laukia. O dar tas kraujo ėmimas man irgi daug sveikatos atima.

Žodžiu sėkmės visoms.

Vat man lygiai taip pat buvo po pirmos antros dozes atrodo galejau miegoti ir miegoti, bet man galimybes ne labai leido taip issiilseti, o po trcios ir ketvirtos dozes buvo siek tiek geriau taip miegas nebeeme baisiai.
O tau pries lasinant duoda kokias nors tabletes isgerti?
Atsakyti
Duoda prieš lašinant paracetamolio pora tablietkų ir dar kažkokią, taip supratau kad alerginių reakcijų tikimybę sumažint.
Atsakyti
Labas Sarlote,
Kaip jautiesi po studijos kursų? 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, na va, gavau šiandien ketvirtą dozę. Dabar kažkiek laiko bus pertrauka, važinėsiu kraują pridavinėt kas kažkiek laiko. Na dėl savijautos pasigirt neturiu kuom...Sąnarius labai skauda, jau jokiais vaistais sau padėt negaliu. Pasak gydytojos tai tik pradžia gydymo, taigi lauksiu poveikio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sarlote @ 2008 10 20, 17:15)
Labas merginos, na va, gavau šiandien ketvirtą dozę. Dabar kažkiek laiko bus pertrauka, važinėsiu kraują pridavinėt kas kažkiek laiko. Na dėl savijautos pasigirt neturiu kuom...Sąnarius labai skauda, jau jokiais vaistais sau padėt negaliu. Pasak gydytojos tai tik pradžia gydymo, taigi lauksiu poveikio  verysad.gif

Labas, o tau pries lasinant vaistus taip pat sanarius skaudejo?
Atsakyti
Na sąnariai mano nuo pradžios ligos buvo silpna vieta, jie labiausiai ir pažeisti vilkligės. Negaliu teigti kad skausmai padidėjo lašinant vaistus, nes paprastai būna blogiau kai ateina ruduo...
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti patarimo ir galbut kuri galetu pasidalinti patirtimi del nestumo, sergant sia liga. Ar kokius tyrimus reiketu pasidaryti, kokius vaistus galima vartoti nestumo metu, kurie labiau kenkia, nes siuo metu vartoju tik medroli, plankvenili nutraukiau. Jei kuri turetu kokiu asmeniniu patarimu labai laukciau atsakymo cia forume arba mano email. fizz-vaida@one.lt. Is anksto labai dekoju smile.gif

Atsakyti