laba diena,
Jurgute 2, Erikute Gorbotych, kuriame jus mieste gyvenate? Ar jum cia vilniuje juos suleido? nes as kalbejau su vilniaus gyd, tai sake kad tu vaistuiku dar neturi..
QUOTE(Erikute Gorbatych @ 2008 09 19, 15:23)
As is Klaipedos. Klaipedoje vaistukai pirmi atsirado. Bet manau kad neuzilgo ir Vilniuje bus. Gyditoja sake kad nuo tu vaistuku liga atsitrauke, rezultatai geresni
Jei gyditoja pasiulys, tai neabejokite
Sekmes 

aciu uz atsakyma. o gal zinai kaip tie vaistukai vadinasi? tai tau jau dare tyrimus ir pasake, kad liga atsitrauke? kokia tavo ligos diagnoze? kas pakenkta?
Labas visoms.
As vis uzeinu cia pasiskaitineti, kaip jums visoms sekasi
Ir ziuriu, kad juda kazkas i prieki
Ir vaistuku jau atsiranda
Man remisija jau astunti ar devinti metai, net pati nebeskaiciuoju. Taip atsipalaidavau, kad pas gydytojus pries 8m buvau.
Gal kam buvo remisija sitiek metu ir kaip atsinaujino liga? Ar smarkiai pozymiai pasireiske?
O jums visoms sekmes ir, akd sie bandymai veltui nepreitu
Kad visgi nugaletumem sita liga
As vis uzeinu cia pasiskaitineti, kaip jums visoms sekasi

Ir ziuriu, kad juda kazkas i prieki

Man remisija jau astunti ar devinti metai, net pati nebeskaiciuoju. Taip atsipalaidavau, kad pas gydytojus pries 8m buvau.
Gal kam buvo remisija sitiek metu ir kaip atsinaujino liga? Ar smarkiai pozymiai pasireiske?
O jums visoms sekmes ir, akd sie bandymai veltui nepreitu

Sveikutes mergaites
. Kaip jūsų sveikatėlė? Aš pirmadienį keliauju į klinikas pirmą dozę tu paslaptingų vaistukų susilašinti
. Parašysiu kaip ir ką. Sėkmės visoms.

QUOTE(sarlote @ 2008 09 27, 11:51)
Sveikutes mergaites
. Kaip jūsų sveikatėlė? Aš pirmadienį keliauju į klinikas pirmą dozę tu paslaptingų vaistukų susilašinti
. Parašysiu kaip ir ką. Sėkmės visoms.

o kuriam cia mieste? kokioj ligonineje?
QUOTE(Kara Agne @ 2008 08 18, 17:56)
Taip.Isaugino dvynukes,kurioms jau 21metai ir jaunele(14m)

Laba
,
norėjau sužinoti, kokie šios ligos požymiai jums buvo, kad ją įtarė? Aš turiu antifosfolipidinį sindroma lupus antiguliantis formą, kiek skaičiau kartu gali būti ir vilkligė, bet nežinau kaip ji diagnuozuojama, kokie požymiai? Dabar esu nėščia, tad ir bijau.....

norėjau sužinoti, kokie šios ligos požymiai jums buvo, kad ją įtarė? Aš turiu antifosfolipidinį sindroma lupus antiguliantis formą, kiek skaičiau kartu gali būti ir vilkligė, bet nežinau kaip ji diagnuozuojama, kokie požymiai? Dabar esu nėščia, tad ir bijau.....

QUOTE(vadove @ 2008 09 27, 21:51)
o kuriam cia mieste? kokioj ligonineje?
Laba, veiksmas vyksta kaune, KMUK.
QUOTE(sarlote @ 2008 09 30, 17:07)
Laba, veiksmas vyksta kaune, KMUK.
idomu kada visa tai pasieks vilniu?

O kaip merginos jūsų sveikatelė? Kaip jaučiatės kai už lango ruduo? Aš tai prastai, mano labiausiai pažeisti sąnariai, tai tiesiog jaučiu kaip liga keliauja po kūną, viena dieną kojos neklauso kita dieną rankos...

QUOTE(sarlote @ 2008 10 03, 19:40)

O kaip merginos jūsų sveikatelė? Kaip jaučiatės kai už lango ruduo? Aš tai prastai, mano labiausiai pažeisti sąnariai, tai tiesiog jaučiu kaip liga keliauja po kūną, viena dieną kojos neklauso kita dieną rankos...

Labas,
O kaip jautiesi po pirmos terapijos eksperimentiniu vaistuku? Ar jauti kokius pokyčius?