Sveikos!
na man zinokit plaukai siausiasi, kai girdziu, kad jus pacios nusprendziat mesti tokius vaistus, as nlb drisciau taip juokauti... galbut, kad jusu savijauta zymiai geresne!

Tuomet lb dziaugiuos uz jus!
O man sis praejes ketvirtis buvo lb neramus, skausmai nugaros srity vis didejo, vienu metu toks silpnumas buvo uzejes, kad nieko nesinorejo, pykino ir pan. kadangi turiu pazeistus inkstus, buvau be galo issigandus, kad tai jie man blogus zenklus siuncia! Greitai emiaus visu priemoniu, perejau visus imanomus gydytojus, netgi skrandzio tyrima dare, ir galiausiai suzinojau, kad inkstai atrodo gerai veikia, bet atsirado osteoparozes (ar kazkas pan.) pozymiai, nes stubure keli slanksteliai pasislinke. Skrandyje yra eroziju (nuo Medrolio). Tai ta akimirka tokia silpnute pasijutau...
Db geriu daug daug kalcio (ant buteliuko uzrasyta - senyviems zmonems nuo kaulu retejimo), bandau daugiau pajudet (rekomendavo sporta). Siaip db jau geriau jauciuos.
Ir dar planuoju uz menesio i kelione vykt i siltus krastus, bet lb nerimauju, kaip mano organizmas reaguos i staigu karsti.

Sauda, zinok yra ir man pora kartu buve tokie isberimai, kaip tu aprasei. Cia po to, kai pasikaitinau sauleje (tada dar nezinojau, kad sergu).