Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

Sveikos,prisijunksiu ir as prie jusu. Vakar suzinojau,kad sergu sia liga,todel nusprendziau daugiau apie ja suzinoti. Paskaicius visa foruma pasidare baisu,o kartu ir gaila serganciu.. Daktare labai mazai papasakojo apie liga,kaip gyventi su ja taip pat.. ka darote pavasari ar vasara?naudojate kremus nuo saules? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklonas @ 2010 04 09, 19:08)
Sveikos,prisijunksiu ir as prie jusu. Vakar suzinojau,kad sergu sia liga,todel nusprendziau daugiau apie ja suzinoti. Paskaicius visa foruma pasidare baisu,o kartu ir gaila serganciu.. Daktare labai mazai papasakojo apie liga,kaip gyventi su ja taip pat.. ka darote pavasari ar vasara?naudojate kremus nuo saules? smile.gif

Laba 4u.gif O kokie pirmi pozymiai buvo : berimai,sanariuku skausmas,staigus nuovargis... ar kazkas kitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 10 balandžio 2010 - 14:04
QUOTE(sauda @ 2010 04 10, 16:03)
Laba  4u.gif O kokie pirmi pozymiai buvo : berimai,sanariuku skausmas,staigus nuovargis... ar kazkas kitas...

Is pradziu berimai visam kune,kojas skaudedavo taip,kad vaiksciodavau per skausmus,naktim karsciuodavau ir pavargdavau greitai. dabar retkarciais paberia ir sanarius siek tiek skauda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklonas @ 2010 04 11, 21:14)
Is pradziu berimai visam kune,kojas skaudedavo taip,kad vaiksciodavau per skausmus,naktim karsciuodavau ir pavargdavau greitai.  dabar retkarciais paberia ir sanarius siek tiek skauda.  g.gif

Aisku,dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Ir ar visos nuo medrolio buvot issipute?ka daret,ar viskas susitvarke savaime? g.gif
Atsakyti
Cia viena is didziausiu problemu del to issiputimo!!! Kai geriau 48mg medrolio, buvau balionas, db kai paziuriu nuotraukas baisu, kad vel kazkada tokia busiu... O db su palaikoma doze 8 mg visai dar padoriai, bet kadangi esu plona, stengiuos daug valgyt (nes sau atrodau per liesa), o nuo to zandai dar labiau issipucia, tai zodziu juokingai! biggrin.gif

Ir dar man nuo medrolio lb kakla isberia... Bet juk esam moterys, stengiames kazkaip paslept - pudrytes, sukuosenos, kremukai ir kt. smile.gif

O gal kas zinot efektyvesni buda maziau pustis? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, raso Sarlote, tik is kito pc ligoninej, as vat antra savaicike klinikose, gavau laseliniu, ir medrolio po 48mg, zodziu paumejimas kaip reikiant, aciu dievui inkstai atsistato, o vilkeli uzmigdysim hormonais rolleyes.gif ... Na o kas liecia issiputima...tai manau kito kelio nera, man dar ir plaukai nukrenta, bet ir su tuo ismokau tvarkytis, isitaisiau grazu peruka, skrybelaiciu visokiu biggrin.gif ir vaikstau sau kaip ponicka lotuliukas.gif . Zodziu viskas cia smulkmenos, kad tiksveikateles butu. Laikykites 4u.gif
Atsakyti
As geriu jau tik 24mg,bet vistiek atrodau baisiai..tuoj paskutinis skambutis,isleistuves.neisivaizduoju ka daryt. pradejau mazai valgyt,bet tas irgi nepadeda. Mane irgi labai bert nuo medrolio pradejo.

Sarlote, o smagu ,kad tu i viska taip optimistiskai ziuri.matau susigyvenai su sia liga. sekmes tau smile.gif
dar visai neseniai suzinojau,kad sergu,todel mazai ka zinau apie sia liga..bijau tu paumejimu,galetu jie mane aplenkt ;D
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2010 04 05, 20:39)
Labas,Nu va pasipasakosiu ir as...

Daria, tavo uzrasas (citata?) labai man patiko 4u.gif

QUOTE(Kara Agne @ 2010 04 08, 07:30)
slanksteliai pasislinke.

Db geriu daug daug kalcio (ant buteliuko uzrasyta - senyviems zmonems nuo kaulu retejimo), bandau daugiau pajudet (rekomendavo sporta). Siaip db jau geriau jauciuos.  smile.gif

Ar tau dare tyrima del osteoporozes, kuris vadinasi DEXA? Ar konsultavo endokrinologas? Jeigu butu rimtesnis kaulu isretejimas, reikalinga gerti ne tik kalci, bet ir vitamina D, ir Fosamax ar jo analogu (ji skiria butent endokrinologai). Tik taip galima rimciau stabdyti ir gydyti kaulu retejima.

Merginos, ypac naujai susirgusios, bet ir kitos, noriu Jusu paklausti, kaip daznai jus valgote ir valgete iki susirgimo MESA? Kiek kartu per diena, per savaite? Mane domina smulkiai: pvz ryte desra/desrele, per pietus kotletas - tai jau 2 kart i diena butu ir pan.

Visoms linkiu stipriooooos sveikateles! 4u.gif
Atsakyti
As gana daznai valgydavau mesa,ryte sumustiniai beveik visada,per pietus irgi dazniausiai mesos patiekalas,dar ir vakare kartais lotuliukas.gif dabar mesos valgau mazai,stengiuosi svori sunormalizuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara Agne @ 2010 04 15, 09:56)
O gal kas zinot efektyvesni buda maziau pustis?  smile.gif

.. nebuvau isiputusi net kai geriau 40 mg, gal siek tiek daugiau bendro svorio buvo apie 59 kg, dabar 50 sveriu, bet veidas ypac liesas. g.gif

del mesos tai kai susirgau buvau vegetare metus, dabar ne dienos be miesos , ne maziau 2 kartu per diena. ax.gif nu man visai silpna be jos
siaip as labai mazai ir paprastai valgau, man kasdien reikia miesos, juodos duonos, saldainiu pie kavos, kefiro, agurko ar pomidoro, obuoliu, cesnaku, keptos duonos ar ka nors suraus be viso kito galiu isgyventi doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daria: 26 balandžio 2010 - 19:40
Labutis visoms smile.gif , esu naujoke ir siame forume ir apsikritai sioje ligoje SRV, suzinojau mazdaug pries menesi kad susirgau, tai tik dabar nesneai gryzau is ligoniniu. Ir turiu klausimeli ar su tuo svorio padidejimu jis buna iskart kai pradedama hormonus gerti ar ir po kurio laiko svoris gali pradeti augti? nes as jau geriu mazdaug apie 3 savaites ir man svoris tik nukrito.
Atsakyti