Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

QUOTE(Monika1524 @ 2010 04 28, 18:16)
Labutis visoms  smile.gif , esu naujoke ir siame forume ir apsikritai sioje ligoje SRV, suzinojau mazdaug pries menesi kad susirgau, tai tik dabar nesneai gryzau is ligoniniu. Ir turiu klausimeli ar su tuo svorio padidejimu jis buna iskart kai pradedama hormonus gerti ar ir po kurio laiko svoris gali pradeti augti? nes as jau geriu mazdaug apie 3 savaites ir man svoris tik nukrito.

gal cia individualiai vienoms auga kitoms ne smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, aš vat prieš tris savaites kažkur pradjėjau gauti dideles dozes prednizolono (na dėl paūmėjimo) ir jau veidelis kaip burunduko blink.gif , pagurklis ir sprandas auga.... o visur kitur tai nieko nesidaro....
Atsakyti
[quote=Daria,2010 04 05, 21:39]
Labas,
Nu va pasipasakosiu ir as...

Labas, Daria.
Skaiciau tavo zinute ir negalejau patiketi savo akim. Brangioji, ka darai?
Jokiu budu negalima nutraukti hormonu savavaliskai, negalima ju mesti gerti staigiai. As negasdinu, tik sneku is savo patirties. Nes esu taip prisizaidusi, kad viena diena atsiduriau reanimacijoj. Aciu Dievui, kad siuo metu jautiesi gerai, bet del saves....daugiau taip nedaryk.
Sekmes, kantrybes ir stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(linafr @ 2010 05 10, 18:23)

Labas,
Nu va pasipasakosiu ir as...

Labas, Daria.
Skaiciau tavo zinute ir negalejau patiketi savo akim. Brangioji, ka darai?
Jokiu budu negalima nutraukti hormonu savavaliskai, negalima ju mesti gerti staigiai. As negasdinu, tik sneku is savo patirties. Nes esu taip prisizaidusi, kad viena diena atsiduriau reanimacijoj. Aciu Dievui, kad siuo metu jautiesi gerai, bet del saves....daugiau taip nedaryk.
Sekmes, kantrybes ir stiprybes.

Mano vaistu vartojimo nutraukimas nebuvo staigus, visada darau tai labai palaipsniui, po puses tab. mazindama doze iki 0 ir atsizvelgiant i savijauta jei jauciu bet koki diskomforta pratesiu. Man buna taip kad geriant vaistus jaucijuosiu blogiau nei negerdama, tada ir nustoju vatrojus. unsure.gif
Dabar tik viena problema pradejo kamuoti- zasies odos demes, bet cia nuo nervu. gal kas zino kaip pagydyti?

Papasakok kaip tau atsitiko su tais metimais, kokia savijauta buvo, kas per kiek laiko pasidare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daria: 11 gegužės 2010 - 08:12
QUOTE(Daria @ 2010 05 11, 09:11)

Papasakok kaip tau atsitiko su tais metimais, kokia savijauta buvo, kas per kiek laiko pasidare?

Ir aš kažkada buvau labai drąsi ir galvojau, kad kontroliuoti padėtį jau moku. pusės metų nutraukimas, kuris, beje, irgi nebuvo staigus, ilgai vartojau minimalias dozes paskui nusprendžiau visai mesti, baigėsi tuo, kuo ir turėjo: ligoninė, medrolio pulsai, ciklofosfamidas. Dar laimingai išsisukau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na tirkiausiai ir as isirasysiu i jusu bureli, dar tiksliai nezinau, bet 25 d. einu konsultracijai pas gydytoja.

o gal Vilnietes galetu pasakyti, pas kuriuos gydytojus lankosi ir ar patenkintos g.gif
Atsakyti

[/quote]
Na as "protingiau"padariau meciau is karto vaistukus gerti, irgi nusprendziau, kad ai kam cia gersiu gerai man bus ir be ju.Taip, ir jauciausi gerai kokius puse metu, paskui prasidejo silpnumas, temperatura, bet vis galvojau ai...praeis...ir kuo toliau tuo man blogiau daresi, aisku pas daktarus proto neuzteko nueiti. Ir viena diena neatsikeliau is lovos, temperatura 40, sanarius skaudejo, taip, kad negalejau pajudeti, va tada mane isveze tiesiai i renimacija, medrolio pulsai iki 32ml.tai per du menesiu mane pastate ant koju, daugiau taip neberizikuoju.
O dabar del tu berimu, turejau ir as toki dziaugsma, tepliojausi Eucerin su slapalu, man padejo.
Atsakyti
Na as kai kazkas jau netaip, pati pradedu gerti medroli vel, ot "pati sau gydytoja" blush2.gif mega_shok.gif
na suprantu kad galiu dasizaisti, bet ...
na tikrai reikia susiimti, kita savaite eisiu tyrimus padarysiu, bo jau metus nedariau. Mat mano padeti apsunkina, kad mano poliklinika kitame mieste, vis nepersirasau.
Atsakyti
Nuo buvimo sauleje soliariumu ir t.t. gali paumeti liga, o niekas nesat girdejusios kad gali ir atsirasti odos vezys?
Atsakyti
QUOTE(Monika1524 @ 2010 05 18, 16:32)
Nuo buvimo sauleje soliariumu ir t.t. gali paumeti liga, o niekas nesat girdejusios kad gali ir atsirasti odos vezys?

Gali, melanoma - dazniausiai is apgamo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daria: 19 gegužės 2010 - 19:12
O ar labai skausminga yra inkstu biopsija? scare.gif
Atsakyti
manau, galim įtraukti į galimų kandidačių sąrašą:

http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm

http://edition.cnn.c...tion=cnn_latest
Atsakyti