QUOTE(sarlote @ 2004 07 16, 10:13)
Apie savo liga gaug nepasakosiu,labai jau ilga istorija.Medikai beveik tris metus gydė nuo reumatoidinio artrito,o man pasirodo sita vilkligė,ir tai išaiškejo tik tada kai ištiko krizė ir 11 savaičių karščiavau.Ačių dievui ir gyd.M.Pileckytei ,kuri klinikose ir iškapstė šią ligą.Taigi jei kas susidūrėt su šia liga būtų smagu jei pasidalintumėt patirtim.
Labas, Sarlote,
Noreciau kreiptis i jus pagalbos.
Esu Liana Fedkiniene, verteja. Turiu uzduoti liepos pradzioje kalbos poziuriu patikrinti labai trumpa lietuviska medicinini klausimyna apie vilklige (is viso 43 zodzius).
Jeigu sutiktumete dalyvauti siame anonimiskame projekte, man reiketu tokiu jusu duomenu:
el. pasto adresas, tel. nr.
amzius (metais)
lytis
issilavinimas (metais)
miestas ir salis (kur gyvenate)
vilkliges stadija (vidutine/auksciausia...)
Uz dalyvavima (43 zodziu anketos uzpildyma ir atsakyma i mano klausimus (ar anketa suprantama, aiski, lengvai uzpildoma, ar joje nera sunkiu, nesuprantamu posakiu ir pan.) Corporate Translation Institute (JAV) jums atlygina (pervesiu jums 20 lt).
Man reikia 5 pacientu, serganciu vilklige, norinciu dalyvauti siame trumpame lingvistiniame projekte: jeigu turite pazistamu (vyru ir moteru), gal galetumete juos pakalbinti dalytauti (kiekvienam priklausys po 20 lt).
Laukciau atsakymo.
Pagarbiai,
Liana Fedkiniene
P.S. Jeigu parasytumete savo el. pasto adresa ir tlf. - paskambinciau jums (skambucius apmoka uzsakovas, Corporate Translation Institute, US).
Papildyta:
QUOTE(Erikuteg @ 2010 06 03, 22:48)
Sveikos,
Noriu pasidometi.Pas koki gyditoja gydotes ir kokiam mieste? Nes as gydziaus Klaipedoje(esu klaipediete) , bet nusivyliau savo gyditojos neatsakingumu.Galvoju paieskoti kitur geresnio gyditojo kuris ismono apie musu liga, gal galite ka pcfvzatarti kur kreiptis? Man skauda klubu sanariai, nes kaip padare magnetini rezonansa pamate kad kaupiasi kaskoks skystis. As tiejausi kad gyditoja ims ta skysti tirti ar aplamai ji issiurbs, o ji tik krauja patikrino ir namo paleido. Jau puse metu slubuoju, nes skauda klubu sanariai. Tai galvoju gal yra rimciau ziuriciu i pacienta gyditoju?
Buciau dekinga, jei kuri nors patartumet kur galeciau kreiptis, pas kuri gyditoja, Kaune ar Vilniuje? Is anksto aciu
Labas, Erikuteg,
Noreciau kreiptis i jus pagalbos (apie tai jau rasiau ir Sarlotei).
Esu Liana Fedkiniene, verteja. Turiu uzduoti liepos pradzioje kalbos poziuriu patikrinti labai trumpa lietuviska medicinini klausimyna apie vilklige (is viso 43 zodzius).
Jeigu sutiktumete dalyvauti siame anonimiskame projekte, man reiketu tokiu jusu duomenu:
el. pasto adresas, tel. nr.
amzius (metais)
lytis
issilavinimas (metais)
miestas ir salis (kur gyvenate)
vilkliges stadija (vidutine/auksciausia...)
Uz dalyvavima (43 zodziu anketos uzpildyma ir atsakyma i mano klausimus (ar anketa suprantama, aiski, lengvai uzpildoma, ar joje nera sunkiu, nesuprantamu posakiu ir pan.) Corporate Translation Institute (JAV) jums atlygina (pervesiu jums 20 lt).
Man reikia 5 pacientu, serganciu vilklige, norinciu dalyvauti siame trumpame lingvistiniame projekte: jeigu turite pazistamu (vyru ir moteru), gal galetumete juos pakalbinti dalytauti (kiekvienam priklausys po 20 lt).
Laukciau atsakymo.
Pagarbiai,
Liana Fedkiniene
P.S. Jeigu parasytumete savo el. pasto adresa ir tlf.- paskambinciau jums (skambucius apmoka uzsakovas, Corporate Translation Institute, US).