Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

As manau .... 4u.gif
Kai paskaitau kitu istrijas, man net bloga pasidaro verysad.gif Kad viena karta buna apygeriai, tai nereiskia, kad taip yra pastoviai, net nekalbu apie ,,gerai" ar ,,labai gerai"....Ir dar, kad neimanoma rast priezasciu ir atitinkamo gydymo, viskas yra eksperimentu lygyje-pabandom, gal pades .... Bloga, fui ...
Laikomes, kas mum belieka ... bet vis vien bloga ...
Mes pakartotinai vaziuosim tik vasario pabaigoj arba kovo men. Nematau prasmes dbr daryt, palauksim pilno grikuciu atsinaujinimo po visu vitaminu gerimo ir nesimaudymo karstoje vonioje ...
Laikomes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi bloga doh.gif Man po antibų visada būna koks grybas, bet kad ir vyrui gali būti, nepagalvojau..River,o jis ką nors jautė?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 12 07, 09:54)
Man irgi bloga doh.gif  Man po antibų visada būna koks grybas, bet kad ir vyrui gali būti, nepagalvojau..River,o jis ką nors jautė?

mes kai gėrėm doxycicliną, nuo grybo man liepė darytis plovimus kas vakarą su tantum rosa tirpalu visą savaitę. Traumuojanti procedūra buvus. doh.gif seniau dar mycomax išrašydavo. Ir būtinai gėrėm abu bifidin piliules.
Atsakyti
Mes diflucan kapsules gerem ...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 12 07, 09:54)
Man irgi bloga doh.gif  Man po antibų visada būna koks grybas, bet kad ir vyrui gali būti, nepagalvojau..River,o jis ką nors jautė?

Jaute kazkoki sausuma, trinti, tik nesuprato del ko. O kol gere antibiotikus, buvo ir kazkokiu balksvu isskyru, bet nuo to tepalo lyg sumazejo, bet matyt vis tiek kazkas liko. Dabar israse Nizoral tableciu. Paselio nedare, nes sake, jog leukocitai galejo atsirasti ir del to grybo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 07 gruodžio 2012 - 12:13
QUOTE(Ragany @ 2012 12 07, 10:56)
mes kai gėrėm doxycicliną, nuo grybo man liepė darytis plovimus kas vakarą su tantum rosa tirpalu visą savaitę. Traumuojanti procedūra buvus.  doh.gif seniau dar mycomax išrašydavo. Ir būtinai gėrėm abu bifidin piliules.

nu aišku, bet aš negeriu antibų, tik vyras, nelabai ten ką paplausi g.gif probiotikus geria.

QUOTE(vaisius25 @ 2012 12 07, 12:39)
Mes diflucan kapsules gerem ...

O kada? Ar kol vartojot antibus, ar po to? Kaip tik turiu diflucan, bet ar dabar duoti (geria trečią dieną), ar po visų 10 d.?

River, aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip gere 3, 6 ir po kurso. Del to kad isnaikint ta zaraza. Ir isnaikino. Man paciai reikejo 1 igert.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri is jusu gydotes pas A. Sruogi? Kokie atsiliepimai? Pas zilaitiene nebepapulsim be naju metu, tai laukt as nebenusiteikus :-) rezultatai musu prasti - A ir B nerasta, leukocitu rasta, darysim paseli ir tikimes kas uzdegimas nuzude musu spartiecius :-)
Atsakyti
Merginos, gal kazkam reiketu savo vyrams papildu spermos kokybei gerinti. mums liko siuo metu nereikia ir artimiausiu metu tikrai nereikes:)
IronMaxx firmos Tribulus Terrestris + Zinc 1600mg - 39 atb. iki 2013 07 (Tribestan atitikmuo tik gerokai didesnes koncentracijos nei vaistinese)
Olimp firmos Argipower - l argininas 1500-60 tabl. iki 2013 03 (gerina spermos koncentracija ir judruma, ji geriau ir as, kad formuotusi kokybiskesnes kiausialastes)
Papildai kokybiski, is sporto papildu parduotuviu, dideles koncentracijos.
MB koncentracija po siu dvieju preparatu vartojimo padidejo nuo 9 milijonu/ml iki 22 milijonu/ml, A judrumas nuo 0% iki 25%, testosteronas nuo 8 iki 12 thumbup.gif

Ir aisku stiprus dvigubi virusiukai wub.gif Vilnius, bet galiu siusti. derinti i az.

Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 30, 21:02)
Po sueities daromas suderinamumo testas, paziuret ar motersikes gleivese isgyvena spermiukai.
Gal kas bandet - naudinga ji darytis?

Iš smalsumo pasidarėm. Na ir ką, iš kokių 16-18 matomų bužungalvių 2 laksto paskui savo uodegą, o likusieji visai nebekruta rolleyes.gif
Mano gydytoja sako, kad tas sueities testas niekai - viskas keičiasi, tai pačiai porai vienąkart gali būti geras atsakymas, kitąkart blogas. Priklausomai ką valgei, kiek miegojai, kada atostogavai ar dar nuo kažko.
O Pleskačiauskas sako, kad beveik nesikeičia (nebent labai retais atvejais, kai vyras 3 mėn. išvažiuoja į komandiruotę, arba pora kelis mėnesius santykiauja su apsauga). Bet ypatingai retai. O šiaip tokiais atvejais moters organizmas pasidaro alergizuotas tam vyrui, ir gali trukdyti ne tik normaliam pastojimui, bet ir IUI ar IVF.
Pleskačiauskas, matosi, šiuolaikiniais imuniniais pasiekimais nelabai domisi. Bet kas iš senų laikų buvo žinoma, gerai išmano g.gif

Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2012 12 10, 14:38)
Merginos, gal kazkam reiketu savo vyrams papildu spermos kokybei gerinti. mums liko siuo metu nereikia ir artimiausiu metu tikrai nereikes:)
IronMaxx firmos Tribulus Terrestris + Zinc 1600mg - 39 atb. iki 2013 07 (Tribestan atitikmuo tik gerokai didesnes koncentracijos nei vaistinese)
Olimp firmos Argipower - l argininas 1500-60 tabl. iki 2013 03 (gerina spermos koncentracija ir judruma, ji geriau ir as, kad formuotusi kokybiskesnes kiausialastes)
Papildai kokybiski, is sporto papildu parduotuviu, dideles koncentracijos.
MB koncentracija po siu dvieju preparatu vartojimo padidejo nuo 9 milijonu/ml iki 22 milijonu/ml, A judrumas nuo 0% iki 25%, testosteronas nuo 8 iki 12  thumbup.gif

Ir aisku stiprus dvigubi virusiukai wub.gif Vilnius, bet galiu siusti. derinti i az.

Sveikinu! wub.gif jus naturaliai pastojot ar prireike gydytoju pagalbos? blush2.gif
Atsakyti
Iris, dvigubi sveiknimai! ax.gif wub.gif Griebiam virusiukus wink.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2012 12 10, 19:07)
Iš smalsumo pasidarėm. Na ir ką, iš kokių 16-18 matomų bužungalvių 2 laksto paskui savo uodegą, o likusieji visai nebekruta  rolleyes.gif
Mano gydytoja sako, kad tas sueities testas niekai - viskas keičiasi, tai pačiai porai vienąkart gali būti geras atsakymas, kitąkart blogas. Priklausomai ką valgei, kiek miegojai, kada atostogavai ar dar nuo kažko.
O Pleskačiauskas sako, kad beveik nesikeičia (nebent labai retais atvejais, kai vyras 3 mėn. išvažiuoja į komandiruotę, arba pora kelis mėnesius santykiauja su apsauga). Bet ypatingai retai. O šiaip tokiais atvejais moters organizmas pasidaro alergizuotas tam vyrui, ir gali trukdyti ne tik normaliam pastojimui, bet ir IUI ar IVF.
Pleskačiauskas, matosi, šiuolaikiniais imuniniais pasiekimais nelabai domisi. Bet kas iš senų laikų buvo žinoma, gerai išmano  g.gif

Mes taip ir nesidarem to testo, nes nusprendem IUI isbandyti, tai sake gydytojas tokiu atveju sis tyrimas neturi prasmes
Atsakyti