QUOTE(zydroji @ 2007 06 06, 13:58)
Siaip labai idomu, ka jums jie pasiulys. Tik gaila, kad ta info man aiskai nelabai tiks, nes bandau imti lengvatine paskola, tai galiu rinktis is Parex, DNB ir Seb... pasirinkau Parex... gal del to, kad vadybininke labiausiai patiko - zmogiskiausia pasirode...

Seb'e su tais papildomais produktais isgasdino

(kai papasakojo apie vaiko gyvybes draudima - fantazija atsoko: pasirodo, jei dabar naudojeisi lengvata ir susigrazini dali mokesciu uz draudima, tai gale suterties termino bankas pasiima sau 15% nuo sukauptos sumos - tik nesupratau, uz ka

siaubas kazkoks)
O DNB atkrito, nes terminas paskolai nera didelis, o ir suma suteikiama tuomet nera tokia, kokios mums reiktu...
Labai lauksiu ziniu, kokia marza siulo, kokios fiksuotos eurais plaukanos... tiesa, as girdejau, kad dar metus gali siek tiek dideti palukanos eurais, bet paskui stabilizuosis... tai gal neapsimoka tu fiksuotu... nors aisku, stabilumas - ir svarus argumentas
Zo, lauksiu naujienu
Nuluzo namie kompas ir tik dabar prisedau...
Hansa, kaip ir zadejo atsakyma dave iki savaites pabaigos, siulo marza 0.85 ir tenkina musu salygas:paskolos ilgis 40m, fiksavimas 10m, imam eurais del fiksavimo, o vat kokios palukanos

, sako, kad imant eurais jos mazesnes. Man sis bankas patiko, vien jau tuo, kad nereikalauja vat cia ir dabar duoti dokumentus, prieme prasyma, zinoma, patvirtinus komisijai musu prasyma, skambino, kad sutarties sudarymui atnestumeme originalus, net pazymu nereikejo is darbovieciu apie pajamas, pasiskambino ir pasiklause mano ir vyro sodros numeriu. Labai jau lanksciai jie dirba...
Bet mes laukime dar is Sampo atsakymo, komisija turi priimti sprendima, zadejo, kad iki treciadienio, nes nespeja...
Su SEB'u del draudimo, jau minejau, neverta prasideti, kazkaip jie vis ka nors iskraipo, ju salygos ne pacios geriausios, jei domina draudimas galiu savo vyro kontaktus duoti, jis dirba papildomai brokeriu draudime, tai apdraus kur reikia ir normaliom salygom..., na cia jau reklama...