Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas

siaip kiek girdejau jie "humaniskai" siulo arba atidet imokas kuriam laikotarpiui arba parduoti busta. kaip bebutu, manau bankas saves nenuskriaus
[/quote]

hmmm..jie tik imokas atideda, o juk tai lasas juroj, juk didziaja dali sudaro palukanos, oju neatideda schmoll.gif
Atsakyti

gal dar kas kokiu minciu turi ? g.gif
Atsakyti
na kas nrs parasykit kaip su tom baudom.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE([Ecta] @ 2008 10 01, 15:20)
na kas nrs parasykit kaip su tom baudom....  blush2.gif

Baudos būna surašytos kredito sutartyje.Sako,kad kai kurie bankai išvis jokių baudų netaiko g.gif Mes gavom baudą doh.gif Čia SEB banke rolleyes.gif
Banke jums turėtų viską pasakyti,tik klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
esu girdejus jog galima sustabdyti busto paskolos mokejima nuo metu iki triju g.gif bet gal reikia pirmiau susimoket skola ir tik tada pateikti priežastį dėl ko norima sustabdyti g.gif
Atsakyti
pereikit į danske banka g.gif kiek girdėjau jie sumažina viską
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
mūsų pajamos 2350lt ir hansa pasiūlė tik 70000lt,nu nieko nenupirksim už tiek
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 10 02, 02:02)
sveikutės 4u.gif
mūsų pajamos 2350lt ir hansa pasiūlė tik 70000lt,nu nieko nenupirksim už tiek

blink.gif musu ~2700, du suauge ir vaikas. mum duoda 215000. bet cia seb
Atsakyti
QUOTE(energize @ 2008 10 01, 22:21)
esu girdejus jog galima sustabdyti busto paskolos mokejima nuo metu iki triju  g.gif  bet gal reikia pirmiau susimoket skola ir tik tada pateikti priežastį dėl ko norima sustabdyti g.gif

SEB banke sustabdo tik imokų už paskolą mokėjimą, o palūkanas vis vien reik mokėt, o jos ir yra didžiausios doh.gif , bet vis vien ačių kad stengiatės padėt .
Papildyta:
QUOTE(bimkutele @ 2008 10 02, 00:54)
pereikit į danske banka g.gif kiek girdėjau jie sumažina viską

hmm, reiks pasidomėt būtinai, ačiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2008 10 02, 10:21)
SEB banke sustabdo tik imokų už paskolą mokėjimą, o palūkanas vis vien reik mokėt, o jos ir yra didžiausios  doh.gif , bet vis vien ačių kad stengiatės padėt .
Papildyta:
hmm, reiks pasidomėt būtinai, ačiukas  ax.gif

kiek tas yra didziausios??? kokia suma?
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2008 10 02, 21:06)
kiek tas yra didziausios???  kokia suma?

jei menesio imoka yra 1500 lt, tai imoka tik apie 300 lt, o visa kita palukanos doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif :Esu apgauta ir katastrofiškai Dnb Nord banko, dar labiau esu pasislykštėjusi jų darbuotojų aptarnavimu. Istorija: pasidariau kortelę, sumokėjau metinį 100lt mokestį, kad galečiau iki 40000 lt per parą nusiimti be procentų(imu paskolą kitam banke). Paprašiau kad kortelė ateitų kitoje gatvėje, taip pat užsisakiau paslaugą, kad galečiau savo sąskaita tvarkyti internetu. Ateinu atsiimti korteėes ir interneto kodų…man isduoda kortelę ir pasako, kad internete jau esu užblokavusi ir už kitus kodus reikia moketi- aš 20 min aiškinau, kad jie man neišdavė…galų gale po savaitės paskambino, kad įvyko nesusipratimas. KAI ATEJAU(PO DVIEJU MENESIU) man vėl kitas aptarnaujantis asmuo pasakė jog mano interneto sąsakita užblokuota, ir dar kai pasitikslinau kiek galiu išsimti per para-pasake, kad prieš savite padarė taip-4000lt nemokamai kiti su procentai.ŽodŽiu aš pasakiau,kad sumokejau metinį mokestį už tą paslaugą, o po dviejų menesių ta paslauga panaikino, manes ne tik kad neatsiprasė, bet dar ir kreivai žiurejo ir pasakė kad nieko jie čia dėti, nes patys neseniai sužinojo,…..žodziu esu pikta ir nezinau k daryti. ….ir čia jau principai…nes visiškai nėra žmogiškumo…dar labiau-VAGYSTĖ….rašysiu laisk banko vadovui, jei nebus atsakymo, išplatinsiu visam pasauliui apie tokį elgesį, ir jei nors keli atsisakys to banko paslaugų-as busiu laiminga!!!

mmm schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti