Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas

QUOTE(***Meskute*** @ 2008 11 12, 01:19)
Imciau tik fiksuotas ir eurais  ax.gif ,dabar palukanos  Eur 10-10,5/Lt 15-16  doh.gif

Eurais neimciau ax.gif Niekas nieko uz aciu neduoda. Idomu, kaip bankai aiskina mazesnes palukanas eurais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute1 @ 2008 11 04, 20:24)
Dar turiu viena klausimėlį... blush2.gif  Imant paskolą būstui šiuo metu geriau fiksuti palūkanas, ar ne? Ir kuom geriau imti litais ar eurais?

teisingai kažkas pasakė, jog swedbankas jau nebeleidžia fiksuot palūkanų.
Atsakyti
Sveikos,
turiu mergytes toki klausimeli gal kas zinosit,turim pries pora metu paeme paskola bustui,ketviradali jau imokejom,ir dabar iskilo tokia situacija,jog norim keisti buta ar butu imanomapersikelti likusia paskolos dali ant naujojo buto o senaji parduoti. 4u.gif
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
mes ir keitem buta i nama, bet butas dar neismoketas buvo, norejom kad perkeltu paskola, sako negalima, nebent tie zmones imtu paskola kurie musu buta perka, bet kadangi jiems paskola nereikalinga buvo, nes mes keitem ir dar mes o ne jie damokejo, tai sako kol neismokesit buto tol negalesit parduoti, nei keisti, tai emem vartojama 20000lt kad padengtumem ta buto pakola
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 11 12, 10:05)
Eurais neimciau ax.gif Niekas nieko uz aciu neduoda. Idomu, kaip bankai aiskina mazesnes palukanas eurais bigsmile.gif

litu truksta uztat ir paskolos brangesnes...

QUOTE(loriuxas @ 2008 12 08, 19:46)
Sveikos,
turiu mergytes toki klausimeli gal kas zinosit,turim pries pora metu paeme paskola bustui,ketviradali jau imokejom,ir dabar iskilo tokia situacija,jog norim keisti buta ar butu imanomapersikelti likusia paskolos dali ant naujojo buto o senaji parduoti. 4u.gif
Aciu uz atsakymus

nelabai iseitu-reik pardavus grazint likuti ir imt nauja... naujom salygom doh.gif
Atsakyti
gal dar ka uprantat ar dirbat toje srityje galit pasakytti, imiau busto pakola eurais, palukanas uzfikavau 5metam, ir dabar man tik palukanos pastovios, o valiutu kursas toki koks tada buvo man uzifiksavo ar ne
Atsakyti
kadangi paskola emei eurais tai eurais ja ir moki, o euras kol priristas prie lito, tol euro kursas nesikeis tik keliais gal centais, bet niekas nezino kas bus jei lita devalvuos. tada jau tikrai euras tures kita reiksme, o kokia tik pons dievas tezino
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 12 08, 21:44)
gal dar ka uprantat ar dirbat toje srityje  galit pasakytti, imiau busto pakola eurais, palukanas uzfikavau 5metam, ir dabar man tik palukanos pastovios, o valiutu kursas toki koks tada buvo man uzifiksavo ar ne

Valiutos kursas skaičiuojamas nuskaičiuojamos dienos kursui,bet jis šiai dienai gana pastovus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 12 09, 19:36)
Valiutos kursas skaičiuojamas nuskaičiuojamos dienos kursui,bet jis šiai dienai gana pastovus mirksiukas.gif

labai ilgai ji buvo pastovus 3,4650 , bet dabar 3.46300 jau biskeli pasikeite,dabar tas skirtumas mano sumai tik 1lt, bet jei daugiau keistusi, galvoju ar ir man pasikeis ar jei uzfiksavau man nebesikeis tuos 5 metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 09 gruodžio 2008 - 09:42
QUOTE(renatuxaass @ 2008 12 09, 09:27)
labai ilgai ji buvo pastovus 3,4650 , bet dabar 3.46300 jau biskeli pasikeite,dabar tas skirtumas mano sumai tik 1lt, bet jei daugiau keistusi, galvoju ar  ir man pasikeis ar jei uzfiksavau man nebesikeis tuos 5 metus

Palūkanų fiskavimas nepriklauso nuo valiutos kurso schmoll.gif aš ir esu užfiksavus 5 metams palūkanas,bet eurą skaičiuoja kiekvieną mėn nuoskaičiuojamos dienos kursu,pvz man paskolą nuskaičiuoja 20 mėn dieną,tai aš nesvarbu kokią dieną įnešu pinigus į eurų sąskaitą,bet bankas pasiima 20dieną,ir būtent 20 dienos valiutos kursu konveruoja litą į eurą.Tikiuosi suprantamai paaiškinau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas galetu patart ar pasakyt keleta zodziu man iskilusiu klausimu? kol dar krize neatrode tokia baisi, galvojom imt paskola ir pirkt buta... dbr nezinom ar apsimoka, ar visgi laukt kol ta krize praeis...i sava busta labai norisi unsure.gif
imtume ~70000 (maximum). banke mum siulo eurais imti. o jei imti litais? kaip su tuo lito devalvavimu? jei devalvuotu mes nuo to islostume ar pralostume? nelabai suprantu to proceso g.gif kaip jus samprotaujate?
o jei eurais imti, tai kaip suprantu pervedimas darosi litus konvertuojant i eurus, tai jei litas devalvuotu, mum bankrotas?
na tikiuosi supratot mane...dekui uz paaiskinimus 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal yra forume zmoniu, kuriems buvo busto paskolos finisas. Mes baigiam issimoket anksciau laiko paskola uz savo buta, bet va nezinom kokiu siurprizu laukti is banko, nes sake busim iskviesti. Zinau kad reiks panaikinti hipoteka, matyt ir ten pinigeliu nuples eilini karta nemazai blink.gif ko dar galima tiketis, paskolos finise?. ax.gif
Bankas tai laaabai nepatenkintas tokiais klientais kaip mes. Matyt jiems butu naudingiau jei butume skolininkai iki gyvenimo pabaigos. doh.gif Kol pinigelius mokejom po biski, tai ir aptarnavimas buvo geras, o kai pranesem zinia, kad norim pabaigt bendraut tada tai ojojoj doh.gif
Aciu visiems is anksto uz patarimus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spot13: 10 gruodžio 2008 - 08:14