Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2012 10 23, 18:58)
nieko ypatingo, labai saldus ružavukas. kad mano la vie būtų belle, man reik kažko daugiau  g.gif

Pilnai sutinku. Nieko ypatingo, tik, kad naujiena. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 23 spalio 2012 - 18:17
QUOTE(Ridma @ 2012 10 23, 17:00)

O man patiko, gal kad ligonineje testavau doh.gif praskaidrino nuotaika tikrai, noreciau tokiu ax.gif
Atsakyti
Papasakokite apie Piment Brulant L Artisan Parfumeur aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 29 spalio 2012 - 22:20
QUOTE(Marokietė @ 2012 10 29, 23:20)
Papasakokite apie Piment Brulant L Artisan Parfumeur aciuks.gif

pradžioj daug daug žalio čili pipiro, paskui daug šiltos praaušusios kakavos. man būtent kakava uodėsi. toks lakus, perregimas kaip ir visi Artisan'ai.
Atsakyti
damos, ar yra testavusiu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 10 31, 11:18)
damos, ar yra testavusiu?

Yra, bet dama nieko negali pasakyt ("kažkoks jazminas ir tiek"), nes nemėgsta nei jazminų, jei Fordo biggrin.gif (ot reikšmingai pasisakiau) hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 10 31, 11:23)
Yra, bet dama nieko negali pasakyt ("kažkoks jazminas ir tiek"), nes nemėgsta nei jazminų, jei Fordo  biggrin.gif (ot reikšmingai pasisakiau)  hihihi.gif

biggrin.gif supratau
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 10 31, 09:23)
Yra, bet dama nieko negali pasakyt ("kažkoks jazminas ir tiek"), nes nemėgsta nei jazminų, jei Fordo  biggrin.gif (ot reikšmingai pasisakiau)  hihihi.gif

Aš irgi kažkaip nekažką daugiau galiu pasakyt - jazminas, truputį prieskoniuotas, kažkiek vanilės, bazė išvis tokia mediena apie nieką ir laikosi pora valandų.
Atsakyti
Gal kuri mamyteyra pirkusi is Estele.eu,i darba buvo ateja platintojai,sake kad prancuziski kvepalai,paliko kontaktus,bet pagoglinejus nelabai ka ir radau tik ta viena internetine parduotuve g.gif labai noreciau atsiliepimu blush2.gif atsiprasau jei ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalkiete @ 2012 11 02, 14:42)
Gal kuri mamyteyra pirkusi is Estele.eu,i darba buvo ateja platintojai,sake kad prancuziski kvepalai,paliko kontaktus,bet pagoglinejus nelabai ka ir radau tik ta viena internetine parduotuve g.gif labai noreciau atsiliepimu blush2.gif atsiprasau jei ne i tema blush2.gif

Nieko nepirkau, nes nepatiko kvapai, nebuvau tikra dėl kokybės. Kadangi šalia atstovaujamų prekinių ženklų (anot berniuko-platintojo, labai populiarių??? - biggrin.gif ), iš tašytės minėtasis platintojas pradėjo traukti analogus, kažkaip rimtai nenuteikė.
O informacija - minėtame internetiniame puslapyje.

Atsakyti
Sveikos gal galetumet apibudint si kvapa 4u.gif
Bvlgari Jasmin Noir by Bvlgari

Atsakyti
kaip jums sis kvapas? 4u.gif user posted image
Atsakyti