Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 11 03, 14:20)
turiu juos, visai patiko nors ir nesu didele Lempickos gerbeja  smile.gif
gerokai skiriaisi nuo paprastojo Si, daugiau prieskoniu ,kvepia Kaledomis

jei ka domins galiu pasidalinti
Papildyta:
nemanau, kad Lt rasite juos  4u.gif

as geltona tokia lolita siandien pabandziau - pirma mano uostyta lolita biggrin.gif pipirine, prieskonine - tikrai maloniai nustebusi likau, visai noreciau (o kiek prasot uz ta tamsiaja?)
ir vyrui nuo bloterio patiko.
_____

taip pat, jei ka domina - Douglasas tiesiog uzverstas Lady gaga smile.gif uzsipurskus ant bloterio kvapas visai neblogas/nekompotinis pasirode, purskiasi ne juodai - jokios zymes ant balto popieriaus nepaliko, bet nepasilikau bloterio, nes daug kitu turejau, svarbesniu, taip sakant, tai nezinau kaip kvapas mutuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 03 lapkričio 2012 - 17:13
Mergaites,
kas bandete Burbery The beat kvepalus? Kokie jie? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus @ 2012 11 03, 21:49)
Mergaites,
kas bandete Burbery The beat kvepalus? Kokie jie? 4u.gif

gaivus, su pipiriukais, man patiko, bet ne tiek, kad turėčiau pas save blush2.gif
Atsakyti
Apšvieskit mane prašau - Carla Fracci pas mus yra parduotuvėse?
Atsakyti

Esu mačiusi Akropolio Douglas'e (kai dar buvo didesnis) atrodo Giselle (gal Salome?)
Atsakyti
ė, taigi ryt 5 d. - Džiozefo Statkaus kolekcija. Tai ir kvepalus paleis gal ... bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas norėtų prisijungti prie pirkinio iš ausliebezumduft?
su rimtais ketinimais į AŽ 4u.gif
Atsakyti
straipsniukas apie Hermes kureja
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 11 05, 12:53)
straipsniukas apie Hermes kureja

Prancūzas J.C.Ellena nesistengia įtikti visiems. „Kvepalai yra geri, jeigu man patinka”, – sakė jis.

teisingas požiūris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 11 05, 13:14)
Prancūzas J.C.Ellena nesistengia įtikti visiems. „Kvepalai yra geri, jeigu man patinka”, – sakė jis.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 11 05, 14:14)

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Gal kuri esate artimiau susipažinusi su Maitre Parfumeur et Gantier kvepalais ir galėtumėte bendrais bruožais, keliais žodžiais apibūdinti? ax.gif (Neturiu omeny visų... ) 4u.gif Ačiū!
Atsakyti