Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(LEEja @ 2012 11 04, 20:48)
ė, taigi ryt 5 d. - Džiozefo Statkaus kolekcija. Tai ir kvepalus paleis gal ... bigsmile.gif

Tikiuosi,nes nuo siandien pas mane badas,isspaudziau,tiksliau jau ir isgreziau paskutinius lasus cray.gif
Atsakyti

Protokoluose Užkalnis apie kvepalus. Kaip visada, mintys liejasi laisvai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
jau antrą dieną mėgaujuosi šiais kvepalais. pradžioje pasirodė, jog tuoj po pusės valandos išgaruoja, bet tai buvo klaidinga nuojauta. kvapas labai ilgai laikosi ir beveik visiškai nesikeičia.
pradinis kvapas lygiai toks pats, kaip tas, kurį girdime massimo duty parduotuvėje. labai graži, nesaldi, šilta ambra su pačiuliais. pačioje pradžioje aš gana ryškiai girdžiu odą, bet ji iškarto pereina į medieną - samaninį kedrą. iš prieskoniu užuodžiu lauro su raudonais pipirais mišinį, bet tik kai labai įsiklausau. juos užgožia смолы (nežinau, kaip lietuviškai). visa ši kvapų puokštė sukuria jaukumo, ramybės bei šilumos įspūdį.
greta kitu ambrų -
lyginant su SL Ambre Sultan - daug minkštesnė, nėra rytietiško prieskoninio aštrumo ir jų pertekliaus, įvairovės, žaidimo, žėrėjimo
lyginant su MdO Les Nombres d’Or Ambre - sakyčiau, labiau vyriška, rimta, santūri, nėra spalvų bei nuotaikų keitimo, nėra ilanginio gundymo, pudrinio-vanilinio švelnumo bei (vėl priversta pereiti į rusų kalbą) неги, утонченности, изысканности. nėra tokio masto lengvumo, prašmatnumo ir moteriškumo.
žodžiu- Ortigia Ambra Nera man toks tarpinis, bet nekiek ne mažiau gražus aromatas tarp šių dviejų.
p.s. turiu bei turėjau daugiau ambru - Yves Rosher Voile d'Ambre, By Kilian Amber Oud, L'Occitane Ambre, ką jau čia - ko ne visi mano kvepalai galop (bazėje) kvepia ambra. bet palyginti panorėjau būtent su šiais. man taip kvepia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 05 lapkričio 2012 - 20:22
by ki, o jums nesijaučia kmynai? Nes man šita ambra pabaigoj tampa panaši į kmynų arbatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 11 05, 21:22)
by ki, o jums nesijaučia kmynai? Nes man šita ambra pabaigoj tampa panaši į kmynų arbatą  smile.gif

ką reiškia, kad užaugau ir gyvenu be kmynų arbatos! kai pasufleravot, pradėjau prisiminti, kaip pas anytą gėriau. ji nakčiai ramiam miegui ir pilvo sutvarkymui virdavo- tikrai yra kažko bendro. bet būtent su lietuviškais (europietiškais) kmynais. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, neesu didele kvepalu maniake bei zinove, ir nesilankau daznai kvepalu parduotuvese, bet gal kuriai nors teko matyti HOUBIGANT - QUELQUES FLEURS musu lentynose? O gal ir uostyti? Radau, kad juos galima pirkti internete, lietuviskose el parduotuvese, bet kazkaip noretusi pirma pauostyti. Buciau dekinga uz info 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 05 lapkričio 2012 - 21:03
Merginos, kur Kaune pirkti atomikus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2012 11 07, 14:28)
Merginos, kur Kaune pirkti atomikus?  rolleyes.gif

Savanorių pr. "Tarp gelių" netoli McDonald's nusileidus į rūsį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Nezinau ar i tema paklausiu blush2.gif
Vakar nusipirkau escentric molecules 02,bet mano vyrui labai nepatiko. doh.gif doh.gif
Gal butu norinciu pasikeist blush2.gif i escentric molecule 01 g.gif

Atsakyti
QUOTE(vilnius1981 @ 2012 11 09, 23:35)
Sveikos mamytes! Nezinau ar i tema paklausiu blush2.gif
Vakar nusipirkau escentric molecules 02,bet mano vyrui labai nepatiko. doh.gif  doh.gif 
Gal butu norinciu pasikeist blush2.gif i escentric molecule 01 g.gif

Gal cia pabandykit ideti skelbima smile.gif
http://www.supermama...?...3609&st=132
Atsakyti
merginos, kvieciu i pasitarima biggrin.gif
kadangi ryt vel kreminej leidzia panerst - ko noret? doh.gif
kazko noriu svelnaus-subtilaus-naslaiciu gal-pudrinio-o gal kazko netiketo (Lipstick rose per brangoka)
paminesiu kas labai nepatinka ir vimdo: TF BO, SL Cherqui
Atsakyti
Viespate, kaip gi as jum visom pavidziu. O va as niu nieko nenoriu, nieko per sias nuolaidas nepirkau ir net nenorejau vaziuoti. unsure.gif Net gi to ko anksciau norejau, nenoriu... senatve kogero atejo. user posted image
Atsakyti