Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(linivo @ 2012 11 21, 00:58)
oi splendor turiu 2 bonkutes jais kartais irgi megstu kvepeti.ir jokia cia nepigiena kartais kaina mazesne buna, bet tikrai kad kvapas neprastas. wub.gif

sakykit, ponios,o nera jis saldus ? - mamai noriu, ji kategoriska saldiems, vis kaulija Noir Epices kad uzpurkciau, nebrokija ir TF White Pachouli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 11 21, 20:16)
sakykit, ponios,o  nera jis saldus ? - mamai noriu, ji kategoriska saldiems, vis kaulija Noir Epices kad uzpurkciau, nebrokija ir TF White Pachouli biggrin.gif

ne jie man nesaldus gal labiau gavus tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 21, 21:29)
ne jie man nesaldus gal labiau gavus tokie  mirksiukas.gif

dekui:)
tai gal kaledoms imt? g.gif tik 41 litas internete blink.gif
Atsakyti
merginos kas yra foto per viduri salia fendi: tas aukstas biggrin.gif
turiu pati bet nzn ka turiu biggrin.gif gamyklskai lyg ranka rasyta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 22, 14:44)
merginos kas yra foto per viduri salia fendi: tas aukstas  biggrin.gif
turiu pati bet nzn ka turiu biggrin.gif  gamyklskai lyg ranka rasyta.
user posted image

http://www.fragranti...emme-10495.html
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 15:44)
Man tas pats ax.gif juodasis  kristalas ir http://www.fragranti...Scent-2679.html  -nešvaros,biologinių išskyrų kvapas užgožia visa kita,interpretuok neinterpretavęs,bet užuost nemalonu.

Gafsa, jums gal dar neteko uostyti Smell bent - Commando? biggrin.gif Va ten tai pradžioje gali pasirodyti tikras WC. Juodasis kristalas šalia jų - švelnus kvapas.

Skaitau ir juokiuosi...ech tos nosys. Nei Crystal Noir nei Theo Fennell man nesisieja su nešvaros ar (o, mama!!!) biologinių išskyrų kvapu. schmoll.gif Apskritai Crystal Noir mane veikia kaip stimuliantas - kelia nuotaiką, energizuoja. Juose, kiek pamenu natas, net jokio gyvūnėlio nėra, išskyrus muskusą (spėju baltuoju vadinamą - super lengvą). Juk dominuoja prieskoniuotos gėlės. Iš kur įdomu jums jaučiasi ta nešvara, nes berods nėra natose nei išdykėlio jazmino biggrin.gif
Theo Fennell - labai ilgai tyrinėjau. Man jie stovi šalia senų klasikinių šiprinių kvepalų. Vienok tikrai įdomūs. Va juose gal ir galima pajusti tą nešvaros jausmą, bet labai neryškų. Aš jo neradau, nes tiesiog mano smegenų centrai siuntė kitus impulsus apie šį kvapą. smile.gif
Sakoma, kiek nosių tiek nuomonių. Nors tikrai yra žmonių, kurių uoslės potyriai labai panašūs. Kaip ir atvirkščiai - yra labai skirtingai tą patį kvapą suuodžiančių smile.gif Puikus pavyzdys - SM tema "šiandien testavau".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 22 lapkričio 2012 - 19:20
Sveikos merginos,sakykit gal kas bande ar turi siuos kvepaliukus
user posted image
Dievinu visus Marc Jacobs kvepaliukus,tik va sito dar niekur nemaciau g.gif Idomu kas per kvapas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri mėginote

LADY MILLION ABSOLUTELY GOLD

Ar jie panašūs į pirmuosius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 11 22, 19:18)
...Iš kur įdomu jums jaučiasi ta nešvara, nes berods nėra natose nei išdykėlio jazmino  biggrin.gif

O jazminai suteikia tokia iliuzija? blink.gif Turiu TM Aliena edp, juose dominuoja geliu nata, bet ner jokios nesvaros.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 11 23, 14:29)
O jazminai suteikia tokia iliuzija?  blink.gif Turiu TM Aliena edp, juose dominuoja geliu nata, bet ner jokios nesvaros.

Rusaitės vadina indolu tą keistą "natelę" smarvės. Ne visi jazminai ją priduoda, kaip ir ne tik jazminai:
Индол (бенз[b]пиррол) — бесцветные кристаллы с запахом, напоминающим нафталин. Является родоначальником широкого класса природных соединений. Содержится в каменноугольной смоле, в некоторых эфирных маслах (например, в масле жасмина).
Labai jazminiškas ir gyvūnėlių užpakaliais apipravardžiuotas tarkim Mona di Orio Nuit noire. Bet čia - kaip visada kiekvienos nosies asmeninis supratimas. Kam nešvara, o man - jis švarus ir dieviškas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 23 lapkričio 2012 - 13:44
QUOTE(rusma @ 2012 11 23, 13:42)

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 11 23, 14:42)
Rusaitės vadina indolu tą keistą "natelę" smarvės. Ne visi jazminai ją priduoda, kaip ir ne tik jazminai:
Индол (бенз[b]пиррол) — бесцветные кристаллы с запахом, напоминающим нафталин. Является родоначальником широкого класса природных соединений. Содержится в каменноугольной смоле, в некоторых эфирных маслах (например, в масле жасмина).
Labai jazminiškas ir gyvūnėlių užpakaliais apipravardžiuotas tarkim Mona di Orio Nuit noire. Bet čia - kaip visada kiekvienos nosies asmeninis supratimas. Kam nešvara, o man - jis švarus ir dieviškas  mirksiukas.gif

indolai (-es?) mano nosiai nesvaros ar isskyru kvapo neturi, turi tai, ka vadinu "gyvuliuku", kuris velgi siek tiek skiriasi nuo kitos, civet "gyvuliuko" versijos.
Prasianalizavau savo parfumerinius uzrasus, ieskojau ieskojau... ko gero tas (mano nosiai) nesvaros kvapas yra kokosas+ kardamonas+ santalas/ambra, del paskutines dedamosios nesu tikra, bet tikrai zinau, kad ir medzio priemaisos turi buti, kad mano nosis uostu ta specifini derinuka
Atsakyti