QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 15:44)
Man tas pats

juodasis kristalas ir
http://www.fragranti...Scent-2679.html -nešvaros,biologinių išskyrų kvapas užgožia visa kita,interpretuok neinterpretavęs,bet užuost nemalonu.
Gafsa, jums gal dar neteko uostyti Smell bent - Commando?

Va ten tai pradžioje gali pasirodyti tikras WC. Juodasis kristalas šalia jų - švelnus kvapas.
Skaitau ir juokiuosi...ech tos nosys. Nei Crystal Noir nei Theo Fennell man nesisieja su nešvaros ar (o, mama!!!) biologinių išskyrų kvapu.

Apskritai Crystal Noir mane veikia kaip stimuliantas - kelia nuotaiką, energizuoja. Juose, kiek pamenu natas, net jokio gyvūnėlio nėra, išskyrus muskusą (spėju baltuoju vadinamą - super lengvą). Juk dominuoja prieskoniuotos gėlės. Iš kur įdomu jums jaučiasi ta nešvara, nes berods nėra natose nei išdykėlio jazmino
Theo Fennell - labai ilgai tyrinėjau. Man jie stovi šalia senų klasikinių šiprinių kvepalų. Vienok tikrai įdomūs. Va juose gal ir galima pajusti tą nešvaros jausmą, bet labai neryškų. Aš jo neradau, nes tiesiog mano smegenų centrai siuntė kitus impulsus apie šį kvapą.

Sakoma, kiek nosių tiek nuomonių. Nors tikrai yra žmonių, kurių uoslės potyriai labai panašūs. Kaip ir atvirkščiai - yra labai skirtingai tą patį kvapą suuodžiančių

Puikus pavyzdys - SM tema "šiandien testavau".