Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Smaguma @ 2012 11 28, 23:37)
Merginos, gal man galėtumėte padėti.. Kažkada (apie 2000-2001 m.) turėjau daug Paco Rabanne man ypatingai patikusių kvepalų mėginukų. Noriu tų kvepalų ir niekaip negaliu atkapstyti kas tai buvo doh.gif Bet tikrai nei vieni, parduodami mūsų parduotuvėse. Pagal išleidimo metus irgi niekaip nesuprantu, kas ten buvo..
Ar skiriasi šie dveji? Gal kuri turite jų Vilniuje?
user posted image
user posted image

taip, buvo tokie. Jie yra isimti is gamybos, reiktu ieskoti net'e, parduotuvese seniai nebera.
Turiu miniuka (bet as toli nuo Vilniaus). Kazkada kvapas man labai patiko, o dabar miniukas stovi faktiskai nenaudojamas- puikus pavyzdys, kaip skonis keiciasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 11 29, 12:15)
taip, buvo tokie. Jie yra isimti is gamybos, reiktu ieskoti net'e, parduotuvese seniai nebera.
Turiu miniuka (bet as toli nuo Vilniaus). Kazkada kvapas man labai patiko, o dabar miniukas stovi faktiskai nenaudojamas- puikus pavyzdys, kaip skonis keiciasi  cool.gif

Bet pirmieji ir antrieji nuotraukose skiriasi kažkuo ar ne? Vieni gal kvepalai, o kiti tualetinis vanduo? Bet kvapas tas pats?

Šiaip tai ne tik skonis keičiasi, bet ir pats kvepalų kvapas nuo stovėjimo doh.gif Turėjau puikią pamoką, kai pardaviau ilgai nenaudojamus coco chanel mademoiselle. Man jie nustojo patikti. Ir kai pirkėja man juos grąžino, pasakiusi, kad jie skleidžia kitokį kvapą po kiek laiko, kai pati palyginau su parduotuvėj stovinčiais, pati įsitikinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 11 29, 11:40)
Bet pirmieji ir antrieji nuotraukose skiriasi kažkuo ar ne? Vieni gal kvepalai, o kiti tualetinis vanduo? Bet kvapas tas pats?

Šiaip tai ne tik skonis keičiasi, bet ir pats kvepalų kvapas nuo stovėjimo doh.gif Turėjau puikią pamoką, kai pardaviau ilgai nenaudojamus coco chanel mademoiselle. Man jie nustojo patikti. Ir kai pirkėja man juos grąžino, pasakiusi, kad jie skleidžia kitokį kvapą po kiek laiko, kai pati palyginau su parduotuvėj stovinčiais, pati įsitikinau doh.gif

Kiek zinau, XS pour elle yra tik EdT koncentracijos, dar yra XS extreme versija, kuri faktiskai visai kitokia (pirmojoje jauciasi jazminas+ zalia arbata, svarus gelinis kvapas su frezijos ir citrusu priemaisa, antroji tabakas+ prieskoniai+ medus, gilus, saldus, svaigus kvapas). Nuotraukoje- pirma versija.
Zinoma, priklauso nuo to, kaip kvapas laikomas. Pati turiu nemazai amziaus testa atlaikiusiu kvapu, kadangi laikomi ne gulsti, ne silumoje ir ne sviesoje, kvapas nera pakites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 29 lapkričio 2012 - 11:14
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 11 29, 13:11)
Kiek zinau, XS pour elle yra tik EdT koncentracijos, dar yra XS extreme versija, kuri faktiskai visai kitokia (pirmojoje jauciasi jazminas+ zalia arbata, svarus gelinis kvapas su frezijos ir citrusu priemaisa, antroji tabakas+ prieskoniai+ medus, gilus, saldus, svaigus kvapas). Nuotraukoje- pirma versija.
Zinoma, priklauso nuo to, kaip kvapas laikomas. Pati turiu nemazai amziaus testa atlaikiusiu kvapu, kadangi laikomi ne gulsti, ne silumoje ir ne sviesoje, kvapas nera pakites

Ne, extreme manęs nedomina g.gif
Tikiuosi, kad šitoj FOTO pirmam buteliuke - mano ieškomi.
O šiaip tik e-bay.. Niekur kitur nėra.
Atsakyti
Norėčiau eksperčių ir visų paklausti - gal kas prisimenate Dzintars Dione kvepalus smile.gif Pamenu mama turėjo..niekaip negaliu pamiršti to kvapo ir darbar užėjus kvapų manijai niekaip neatrandų kažko panašaus.. Sunkiai įsivaizduoju koks tai galėjo būti kvapas (gal rožės kokios)..atsiminčiau tik pauosčiusi.
Gal kas žinote 4u.gif
Atsakyti
na va, atejau pasipasakot... nugaravo mano Not a Perfume is stiklinio refan atomiko puse unsure.gif
ir prie viso to paciau, kad miniuko Micallefo Black - irgi puse nera, buvo truputi kreivai uzsuktas
taupai taupai ir va kas gaunas.... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 11 28, 22:37)
Merginos, gal man galėtumėte padėti.. Kažkada (apie 2000-2001 m.) turėjau daug Paco Rabanne man ypatingai patikusių kvepalų mėginukų. Noriu tų kvepalų ir niekaip negaliu atkapstyti kas tai buvo doh.gif Bet tikrai nei vieni, parduodami mūsų parduotuvėse. Pagal išleidimo metus irgi niekaip nesuprantu, kas ten buvo..
Ar skiriasi šie dveji? Gal kuri turite jų Vilniuje?
user posted image
user posted image

Šitie nesiskiria niekuo,tie patys kvepalai EDT smile.gif
Mane irgi kamavo jų nostalgija,pamenu,kaip uostydavau Gedimino pr. Sarmoje,kai studentė buvau biggrin.gif
Neseniai nusipirkau SM išparduotuvėje buteliuką iš patikimo žmogaus,matyt,viens iš paskutiniųjų leidimų,kvapas nepakitęs,labai stipriai ''šleifuojantis'' ir tvirtai besilaikantis ant odos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 30, 21:31)
Šitie nesiskiria niekuo,tie patys kvepalai EDT  smile.gif
Mane irgi kamavo jų nostalgija,pamenu,kaip uostydavau Gedimino pr. Sarmoje,kai studentė buvau biggrin.gif
Neseniai nusipirkau SM išparduotuvėje buteliuką iš patikimo žmogaus,matyt,viens iš paskutiniųjų leidimų,kvapas nepakitęs,labai stipriai ''šleifuojantis'' ir tvirtai besilaikantis ant odos biggrin.gif

Super thumbup.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
taigi, siandien i bloteri purkstelejau ir susipazinau su Crystal noir biggrin.gif atrodo sitoj temoj buvo kalbama apie juos. brrrr, tikrai paraugintas ar marinuotas kazkoks, zodziu, nekilo jokio noro ant odos bandyt, daviau vyrui uostelt lapeli irgi sake raugintas smile.gif
Atsakyti
Klausimelis iskilo..Dior Higher kvepalai patys pirmieji buvo isleisti stikliniam buteliuke ar tam baltam matiniam? Gal kas turi foto pakuotes pacios dezutes kaip atskirt kokie pakuojami i kokias, kad neapsigaut.. busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
GAL KAS ZINOTE KUR SIAULIUOSE BUTU GALIMA ISIGYTI PLASTIKINIU ATOMIKU? (pati esu ne is Siauliu, ipareigociau giminaiti nupirkti smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejtree: 02 gruodžio 2012 - 11:15
Parduodu originalius Dolce & Gabbana light blue kvepalus 50 ml., pagamintus Vokietijoje. 200 lt
user posted image
Atsakyti