Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant :)

QUOTE(Sorceress @ 2012 11 02, 14:44)

Mes šiandien oficialiai atidarysim dovanų medžioklės sezoną. Nuėmiau visus baubinyčios atributus namie, dabar jau belieka laukti Kalėdų. Ech, kad taip idėjų kokių dovanoms rasti doh.gif Vakar praverčiau krūvas puslapių su vaikiškais žaislais ir nieko gero už padorią kainą trimečiui sūnėnui neradau sad.gif Gal kas turit kokių pasiūlymų dovanai tokio amžiaus vaikui? g.gif

o jusu sunelis kokio megstamo personazo neturi? pavyzdziui pas mus dabar makvyno laikotarpis,tai dovanu is visu prasom su makvynu biggrin.gif o jam per kaledas bus 2metai ir 9 men smile.gif arba koki dviratuka jei neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2012 11 02, 19:58)
o jusu sunelis kokio megstamo personazo neturi? pavyzdziui pas mus dabar makvyno laikotarpis,tai dovanu is visu prasom su makvynu biggrin.gif  o jam per kaledas bus 2metai ir 9 men smile.gif  arba koki dviratuka jei neturi g.gif

dar lego patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2012 11 02, 17:58)
o jusu sunelis kokio megstamo personazo neturi? pavyzdziui pas mus dabar makvyno laikotarpis,tai dovanu is visu prasom su makvynu biggrin.gif  o jam per kaledas bus 2metai ir 9 men smile.gif  arba koki dviratuka jei neturi g.gif

Ne sūnelis, o tik sūnėnas, nelabai mes su juo bendraujam, nes užsieniuose gyvenam, tai nežinom, kas patinka sad.gif Makvynus dovanojom praeitais metais, labai gerai suėjo biggrin.gif Dviratukas gerai, bet ir brangu, ir paštu be milijono nenusiųsim.
QUOTE(l-u-x @ 2012 11 02, 18:03)
dar lego patinka mirksiukas.gif

Labai mus Lego traukia jam nupirkt, bet kad normalaus rinkinio be kokiu £40-50 nenupirksi, o mažiukų šnipsteliukų pirkt nesinori, nes iš jų nauda nulinė. Širdis jaučia, kad broliui reiks skambint ir aiškintis, ką dovanot.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 02, 21:51)
Ne sūnelis, o tik sūnėnas, nelabai mes su juo bendraujam, nes užsieniuose gyvenam, tai nežinom, kas patinka sad.gif Makvynus dovanojom praeitais metais, labai gerai suėjo biggrin.gif Dviratukas gerai, bet ir brangu, ir paštu be milijono nenusiųsim.

Labai mus Lego traukia jam nupirkt, bet kad normalaus rinkinio be kokiu £40-50 nenupirksi, o mažiukų šnipsteliukų pirkt nesinori, nes iš jų nauda nulinė. Širdis jaučia, kad broliui reiks skambint ir aiškintis, ką dovanot.

oj,nedaskaiciau,kad ne sunelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 02, 14:44)
Ech, kad taip idėjų kokių dovanoms rasti doh.gif Vakar praverčiau krūvas puslapių su vaikiškais žaislais ir nieko gero už padorią kainą trimečiui sūnėnui neradau sad.gif Gal kas turit kokių pasiūlymų dovanai tokio amžiaus vaikui? g.gif

Taip su trimeciais gana sudetinga doh.gif kaip tik dabar ieskojom trimetei kriksto dukrai gimtadienio dovavos,tai vargelis tikras isrikt ka nors,nes su bet kuo nezaidzai,o rasti toki daikta,kad vaikas bent keliom minutem susidometu reikia pasukt galvele g.gif
Tai isrinkom delione-puzle,stambiomis detalemis.O pvz mano trimetis sunenas dovanu praso masinyciu,tai manau jei koki krana ar gaisrines masina nupirktumet visai patiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 02, 16:44)
Nematau, ko jūs čia visos gąsdinatės dėl tų tapkučių, man tai visai nieko jos, tik kad per daug realistiškai atrodo, žvėriukų gaila tongue.gif

Mes šiandien oficialiai atidarysim dovanų medžioklės sezoną. Nuėmiau visus baubinyčios atributus namie, dabar jau belieka laukti Kalėdų. Ech, kad taip idėjų kokių dovanoms rasti doh.gif Vakar praverčiau krūvas puslapių su vaikiškais žaislais ir nieko gero už padorią kainą trimečiui sūnėnui neradau sad.gif Gal kas turit kokių pasiūlymų dovanai tokio amžiaus vaikui? g.gif

Cia dar nuo vaiko priklauso , mano sunui 3 metai tai jis baisingai lego duplo vieno rinkinio nori. LT niekur neradau, nes ta rinkini nustojo gaminti 2011, tai angluose radau laukiu kol atsius. Sakau priklauso nuo to kuo vaikas domisi.
Atsakyti
Jau prasideda įvairios Kalėdinės reklamos per tv biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj ir prekypcentrius kalėdine atribiutika užkraus
Atsakyti
Dar labiau apims mane Kalėdų laukimas, kai pamatysiu reklamas, gal net filmus kalėdinius, žmones skubančius pirkti dovanas, prekybcentius prikrautus kalėdinėmis gerybėmis ir papuoštą miestą. wub.gif Ohh laukiu nesulaukiu nuostabių šventčių. Noriu tokių ramių, gražių ir baltų Kalėdų. newyear.gif
Atrodo tuoj imsiu ir pradėsiu puošti kambarius. biggrin.gif Reikia eiti dar filmų ir 24 darbus iki Kalėdų sąrašiuką pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 04, 14:09)
Tuoj ir prekypcentrius kalėdine atribiutika užkraus

Tai kad jau nuo rugsėjo užkrauti, bent pas mus. Nepatinka man tokia ankstuma. Va nuo lapkričio 1-os - į sveikatą gali kraut, bet ne anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 04, 17:45)
Tai kad jau nuo rugsėjo užkrauti, bent pas mus. Nepatinka man tokia ankstuma. Va nuo lapkričio 1-os - į sveikatą gali kraut, bet ne anksčiau.

Pritariu, bet kiek aš mačiau tai lapkričio 2 vis dar stovėjo Vėlynių vainikai ir žvakės.
Atsakyti
Tomo Philipsas jau pries pora savaiciu deliojosi atributika kaledine smile.gif tai parejau niuniuodama kaledine daina lotuliukas.gif
Atsakyti