Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

panašu, kad turėjo baigtis konkursas. Kadangi laimėtojai buvo žadami du, tai atrodytų, kad kaip ir turėčiau būti tarp jų ax.gif
Ačiū labai jums visoms už palaikymą ir tokias geras emocijas - tai buvo nuostabi dovana ir mano kaip tyčia sutapusio gimtadienio proga wub.gif Ačiū, merginos, už tai, kad esat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 spalio 2012 - 07:49
QUOTE(saintlina @ 2012 10 01, 07:48)
panašu, kad turėjo baigtis  konkursas. Kadangi laimėtojai buvo žadami du, tai atrodytų, kad kaip ir turėčiau būti tarp jų  ax.gif 
Ačiū labai jums visoms už palaikymą ir tokias geras emocijas - tai buvo nuostabi dovana ir mano kaip tyčia sutapusio gimtadienio proga  wub.gif Ačiū, merginos, už tai, kad esat  4u.gif  4u.gif

Sveikinu su gimtadieniu!!!! happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2012 09 28, 23:13)
kaip keista skaityti  blush2.gif pasodinau mamuko duotas sėklas spagetinių ir dar ten kažkokių moliūgų... visos sudygo, agurkus iš lysvės išstūmė... kadangi nemėgstam, o mažoji dukterėčia  wub.gif tiek nesuvalgė (nesuvalgys) teks mest konteinerin  ax.gif
Varvinu seilę žiūrėdama į šiųmečius visų SM darbštuolių o ypač  saintlinos arbūzus  wub.gif

as 100% auginau neteisingai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 10 01, 09:33)
as 100% auginau neteisingai irnesakyk.gif

oj ne, net pagalvot taip nedrįsčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 01, 07:57)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 01, 08:48)
panašu, kad turėjo baigtis  konkursas.

O kada nugalėtojai bus paskelbti, gal jau yra?
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 10 02, 08:25)
O kada nugalėtojai bus paskelbti, gal jau yra?

na kad ner dar. Vis dar kabo uzrasas 'Isrinkim nugaletoja' biggrin.gif
Atsakyti
paskambino man jau is Delfio ir pasveikino su antraja vieta smile.gif Fotoalbuma galesiu atsiimti redakcijoje. Aciu darkart uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 spalio 2012 - 11:00
QUOTE(saintlina @ 2012 10 02, 10:59)
paskambino man jau is Delfio ir pasveikino su antraja vieta  smile.gif  Fotoalbuma galesiu atsiimti redakcijoje. Aciu darkart uz palaikyma  smile.gif

S V E I K I N A M thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
paskambino man jau is Delfio ir pasveikino su antraja vieta  smile.gif  Fotoalbuma galesiu atsiimti redakcijoje. Aciu darkart uz palaikyma  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dyyydziausi sveikinikai, saunuoleeee!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 02, 11:59)

thumbup.gif drinks_cheers.gif Kaimyne , sveikinu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Sveikinimai. Bet buvai verta pirmos vietos. mirksiukas.gif
Atsakyti