Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

As dariau paprastai: isemiau seklas, patiesiau ant popieriaus ir uzklojau kitu popieriumi, kada sudziuvo - suberiau i popierini maiseli. Tik kad va po tokio seklu surinkimo derlius butu buves 0 doh.gif . Gerai, kad buvau ir kitu dar seklu nusipirkusi smile.gif
[/quote]
O tai tas moliūginis buvo pilnai sunokęs,kai sėklas ėmėt?Nes jei sėklos nesubrendę,tai kaip nori jas laikyk,džiovink,rezultatas nulinis ax.gif
Yerena,gal galit išduot sultingiausių moliūgų veisles.Pas mane jie tik dėl sulčių ir auginami,na dar sriubai labai jau retkarčiais.Va nusiraškiau vakar dideliausią beveislinį,o sulčių gavosi vos ne kaip iš didelio obuolio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 09 14, 02:23)
Va nusiraškiau vakar dideliausią beveislinį,o sulčių gavosi vos ne kaip iš didelio obuolio doh.gif

Ką jūs darot iš sulčių? rolleyes.gif
Atsakyti
praneša vėsokas naktis. Aš jau ir bijau, kad pas mus vėl šalnom neužkviptų unsure.gif Jei nuskint moliūgus ir sunešt namo, ar jie pabaigtų nokti patalpoje?

Šį savaitgalį jau ir arbūzus visus susinešiu į patalpą, nebepatinka man tokios naktys doh.gif Ale kaip suvalgyt reiks?? Šią savaitę tik penkis parsivežėm namo, ir tai visų neįveikėm..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 rugsėjo 2012 - 08:18
QUOTE(saintlina @ 2012 09 14, 08:16)
praneša vėsokas naktis. Aš jau ir bijau, kad pas mus vėl šalnom neužkviptų  unsure.gif  Jei nuskint moliūgus ir sunešt namo, ar jie pabaigtų nokti patalpoje?

Šį savaitgalį jau ir arbūzus visus susinešiu į patalpą, nebepatinka man tokios naktys  doh.gif  Ale kaip suvalgyt reiks?? Šią savaitę tik penkis parsivežėm namo, ir tai visų neįveikėm..

gal padet wink.gif biggrin.gif (juokauju)
Atsakyti
arbūzų fiestą reiktų organizuot smile.gif
Atsakyti
as snd visus nuskyniau, kas like, nes vistiek jau nera sveiku virksteliu, o koks tikslas juos laikyt ant slapios dirvos.
Atsakyti

pas mane didžioji dauguma dar su sveikom virkštelėm. Bet vistiek jau nebelaikysiu lauke. Važiuosim šiandien į kaimą ir nuskinsim visus.
Atsakyti
nufotkink visus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 09 14, 08:34)
Ką jūs darot iš sulčių?  rolleyes.gif

g.gif Geriam biggrin.gif .Aš iš visų daržovių ir vaisių sultis spaudžiu šviežiam naudojimui.Iš bulvių tik nebandžiau...
Tai jau kaip ir skint laikas,sakot g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 09 14, 11:38)

Tai jau kaip ir skint laikas,sakot g.gif

tai ir nežinau unsure.gif Arbūzus tikrai skinsiu, o ką su moliūgais daryt - nežinau. Kaip ir ankstoka dar būtų, ale jei jie šalnų bijo... po praėjusių neprognozuotų šalnų aš jau bijau ir prognozėm pasitikėt.
Atsakyti
Kad kita savaite atsilima zada g.gif As dar neskinsiu-lai noksta pora savaiciu...

B'ena
, as ir noriu padekoti uz moliugu seklytes 4u.gif Auga grazuoliai, gaila valgyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 rugsėjo 2012 - 12:17
QUOTE(madmuazele @ 2012 09 14, 12:15)
Kad kita savaite atsilima zada  g.gif 

na taip, bet naktim vis tiek tik +8 rodo. O praejusia savaite kai zadejo tiek (o konkreciai musu rajonui +6), pas mus salnos buvo..
Siaip tai zinoma geriau jiems lauke pasivoliot dar, saulutej sonus pakaitinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 rugsėjo 2012 - 12:53